Juventus dotáhl hostování kolumbijského křídelníka Cuadrada

25.08.2015, 16:40
Aktuality
Hotovou a také podepsanou věcí je od dnešního odpoledne návrat Juana Cuadrada na Apeninský poloostrov, kde již dříve hrával za Udinese, Lecce a Fiorentinu. Kolumbijský křídelník se nedokázal prosadit v londýnské Chelsea a jeho dočasným zaměstnavatelem se nyní stává Juventus...

27letý Jihoameričan patřil v dresu Fiorentiny k nejlepším hráčům italské ligy a navíc se mu povedl i loňský světový šampionát, kvůli tomu všemu za něho Chelsea zaplatila 33 milionů eur. Cuadrado ovšem zůstal daleko za očekáváními, nevybojoval si místo v základní sestavě a jeho pozice se nezlepšila ani v průběhu letní přípravy.

Cuadradův odchod ze Stamford Bridge definitivně předznamenal příchod španělského křídelníka Pedra. Jednání o hostování v turínském celku nebyla dlouhá, kluby se rychle dohodly na sumě 1,5 milionu eur a hráč dnes prošel zdravotní prohlídkou, po níž podepsal kontrakt. Součástí dohody by měla být i opce na trvalý přestup.

"Juventus FC může dnes potvrdit, že na roční hostování z anglické Chelsea přichází Juan Cuadrado," stojí v prohlášení na internetových stránkách Staré dámy.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (314)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele