Juventus devátým titulem v řadě opět odskočil Bayernu

27.07.2020, 12:00
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (18)

Přidat komentář
pantondavo

Kdo by to do korupčníků řekl, že se takhle zvednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná ani to druhý místo neuhajeji před Bergamem

Reagovat
pantondavo

Što?

Reagovat
ED91

Reagovat
ttopi

Zrovna tyhle 2 ligy (Itálie, Německo) jsou v posledních letech celkem o ničem, takže tam se to sbírá samo. Juventus už to letos získat nemusel, ale to by musel někdo zatáhnout za rukavici, kterou Juventus celý jaro házel. No a konkurovat v Německu Bayernu, to je snad ještě těžší, tam jsem si už teď jist, že za rok budou slavit další titul.

Reagovat
LAM

Tak přehlídka tragédů byla letos víc v Itálii.Mnozí si myslejí,že příští rok bude Inter schopnej vyhrát,ale mě by nepřekvapilo,kdyby nakonec skončili až 3-4.

Německo má výhodu,že se na tu ligu dá aspoň dívat,ale Itálii to je fakt fotbal pro fajnšmekry

Reagovat
PISTOLERO

No vidíš a mě zrovna Itálie baví nejvíc Letos mi udělal radost Liverpool a za rok se snad přidá Inter

Reagovat
Rudnevs

Celkom zaujímavá je tá séria Lyonu. Celý čas boli bez titulu, potom zrazu začiatkom tisícročia sedem titulov za sebou a odvtedy opäť bez titulu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Pharrell

Reagovat
kilobyte

PL

Reagovat
Kincl

Vy tady píšete o tom že BL a Seria A je o jednom týmu ale tak Španělsko je o dvou a PL se stává ligou dvou týmů zbytek hrají druhý housle

Reagovat
king23

Však jo, a Francie to samé - tam pojede sérii PSG, těžko si představit, že by to v dohledné době vyhrál někdo jiný. Portugalsko - tam je to mezi Portem a Benfikou, ostatní jsou taky jenom komparz. Vlastně zajímalo by mě, jestli je nějaká liga, kde je to fakt vyrovnané a o titul tam hraje třeba 5 týmu s tím, že před sezónou fakt není nikdo favorit.

Reagovat
Rudnevs

Tuším v Japonsku je liga veľmi vyrovnaná. Pred sezónou nikdy nevieš, kto vyhrá titul. Kluby sú častokrát ako na hojdačke, jednu sezónu boj o záchranu a ďalšiu boj o titul.

Reagovat
Benfica

tak, ale je vždy lepšie ak je to o 2 týmoch.. aspoň je ten boj o titul väčšinou dlhšie vyrovnaný, aj keď málo kedy až do konca..

Reagovat
Benfica

alebo teda.. v čom je liga zaujať keď už na Vianoce je najdôležitejšia vec v podstate rozhodnutá..

Reagovat
kilobyte

Tak PL za 8 sezón vyhrálo 5 klubů. Jen dvakrát za celou historii první ligy se v jedné dekádě stalo mistrem "pouze" 3 týmy. Poprvé to bylo za druhé světové, kdy se odehráli jen tři sezóny během 40-49. A podruhé to bylo na počátku tisíciletí.

Navíc hned 24 týmů získalo titul.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele