JUVENTUS: DESCHAMPS ZŮSTÁVÁ

10.05.2007, 12:04
Aktuality
Didier Deschamps může zůstat klidný, o své místo trenéra Juventusu se bát nemusí. O majiteli zlaté medaile z mistrovství světa a Evropy se mluvilo jako o nástupci Gerarda Houlliera v Lyonu, ředitel turínského klubu Jean Claude Blanc ale něco takového připustit nehodlá...

"Je to talentovaný trenér a bude naším trenérem v Serii A. Rozhodli jsme se pokračovat s ním pro jeho jeho lidské a profesionální kvality a zvláště kvůli jeho věku," prohlásil Blanc.

Juventus byl před letošní sezónou, jak známo, přeřazen do Serie B, dokázal se však velmi rychle oklepat z bodového odečtu a odlivu hvězd a má namířeno zpět mezi elitu. V ní by mu měly pomoci velké posily.

"Můžeme mít až 105 milionů eur, většina z nich půjde na trh. Už jsme koupili Salihamidžiče, Grygeru a Criscita, pak můžeme dostát slibům a udržet Buffona. Gigi zůstal v Serii B, stejně jako ostatní, aby pokračoval v Serii A. Měli bychom nové hráče hledat v každém koutě. Musíme investovat inteligentně do zkušených hráčů, abychom mohli hrát o nejvyšší příčky," řekl dále Blanc.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*

prej "Už jsme koupili Salihamidžiče, Grygeru a Criscita" , jestli se nepletu tak vsem trem konci na konci sezony smlouva takze prestoupily zadarmo...

Reagovat
HOST*Ondras

No spravne by to melo byt tak,ze jim koupili letenky do Turina :-)

Reagovat
HOST*

aha...to me nenapadlo...

Reagovat
HOST*M11

uz se nemuzu dockat... Juve - Serie A to proste patri k sobe...

Reagovat
HOST*

presne tak...to je neco jako juve a podvodnici, to proste patri k sobe...

Reagovat
HOST*M11

cekal jsem kdo nekdo napise neco na tento zpusob... mas pravdu... ale hraci za to nemuzou.. o to jsem vic rad ze ikdyz byli nejvic potrestani(po zasluze) takze se tak suverene vraci zpet...

Reagovat
HOST*

na velke posily cekam, Salihamidzic je jen pro zastupitelnost a na 1-2 sezony,to neni posila,Criscito je dobrej ale mladej a nezkusenej ma cas,a grygera proc ne ale na tu pozici kde hraje ma juve lepsi lidi a slusnou zastupitelnost....Chcu posily!!!!

Slibovali Barzagliho a Mascherana tak snad ten Barzagli dojde, pak by to chtelo nekoho do zalohy (trapici se Hamburk-Van der vaart? DAlessandro? nekoho z Chelsea kdo nedostava prostor??navrat Emersona?) utok bych nechal . Trezeguet,Bojinov,Del Piero,Palladino,Zalayeta....mladi i stari,utok me staci.....

Reagovat
HOST*ital

Osobně bych bral jiná jména.Barzagli každopádně,to musí být tutovka a možná ještě jeden bek nebo stoper.Mascherana nebrat,radši bych Gilberta,ale nejlépe Fringse a samozřejmě nějaká ofenzivní hvězda,nejlépe Diego.A do útoku asi taky někdo přijde.Zalayeta jde pryč a Bojinov se možná vrátí do Fiorentiny.Můj sen je Luccarelli.

Reagovat
HOST*

no snad bojinov zustane,diego je utopie toho werder neproda a kdyz uz on by do juve nesel,frings uz prodlouzil ve werderu smlouvu......sou to krasna jmena ale musi se zustat pri zemi,

Barzagli musi urco!!! co treba Riquelme toho Villa nechce......

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele