Juande Ramos náhle opouští Málagu, prozradil to prezident klubu

23.12.2016, 08:22
Aktuality
Tak trochu zničehonic končí ve funkci hlavního trenéra Málagy Juande Ramos. Ten se do klubu vrátil teprve koncem letošního května a z tříletého kontraktu si nakonec neodkroutí ani jeho třetinu. Málagu zanechává z vlastního rozhodnutí na 11. příčce tabulky LaLigy...

Vedení andaluského klubu se možná Ramose ještě snaží přemluvit k setrvání, neboť dosud jeho konec nepotvrdilo. Majitel a prezident Málagy šejk Abdullah Al-Thani nicméně na twitteru napsal výmluvné: "Děkuji moc, pane Juande Ramosi. Cením si vaší upřímnosti. Respektuji vaše rozhodnutí. Přeji vám veškeré úspěchy."

Juande Ramos se ocitl pod ostrou palbou kritiky po předčasném vypadnutí z Copy del Rey s druholigovou Córdobou, přičemž ligový podzim Málaga zakončila pro změnu debaklem se Sevillou (1:4). Poslední dobou se ochozy nesly požadavky na trenérovo odstoupení, které byly včera vyslyšeny.

Zrovna začátkem tohoto měsíce se přitom Málaga ocitla pouze jeden krok od klubového rekordu, když vyhrála pět po sobě jdoucích ligových utkání před vlastním publikem. Pak už La Rosaledu zklamala návštěva z Granady.

Ramos mimo Málagy trénoval ještě jedenáct různých španělských klubů a v 62 letech by se mohl chýlit konec jeho kariéry. Už před návratem do Andalusie, kde dříve vedl také oba sevillské celky, si někdejší lodivod Realu Madrid či Tottenhamu dával po dlouhém angažmá na Ukrajině dvouletou pauzu.

Autor: Tomáš Daníček / marca.com, AP

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak hned ich pride trenovat Pavel Vrba...

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

V Copě Sevilla.

Reagovat
Ed_Hazard

Nahřáté míčky, Barcelona zaťahala za kontakty a preto nám pridelili Sevillu. Atletov nemohli, to už by bolo moc okaté. Vietor zase fúka od mora.

Reagovat
valloire

hurikán

Reagovat
LAM

Tak máme Atheltic,takže taky žádná sranda.Už se zná pavouk?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, čtvrtfinále se bude ještě losovat.

Reagovat
X-bano-X

Lepšie nalosovať to snáď nemohli, nie je tam žiadny slabší zápas. Dvojice sú parádne vyrovnané.

Reagovat
madridcan

Atleti maju pohodu

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej los

Reagovat
Phillipinho
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
X-bano-X

Pekné sviatky všetkým v La Liga sekcii

Reagovat
LAM

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele