Jsou zde i důležitější věci, uvědomuje si mladíček Sanchez

09.11.2009, 13:55
Aktuality
Zaragoze se nevydařilo včerejší utkání ve Valencii a především po špatném prvním poločase si domů nakonec odvezla porážku 1:3, jeden z jejích hráčů na sebe ale i tak hodně výrazně upozornil. Na závěrečné minuty na hřiště nastoupil Alex Sanchez a zapsal se tak do historie Primera Division...

20letý útočník se narodil bez části pravé ruky a již v mládí mu tak všichni prorokovali "nefotbalovou" kariéru. Sanchez se ale nevzdal, ještě před dvěma roky sice hrál na amatérské úrovni, pak si ho ovšem všimla Zaragoza a nabídla mu působení ve svém rezervním týmu.

Sanchez se dokázal prosadit a včera dokonce nastoupil za první tým na hřišti Valencii. Patnáct minut před koncem nahradil Lafitu a do statistik zápasu se zapsal žlutou kartou, kterou dostal za filmování.

"Nemyslím si, že hrát fotbal tak, jako já, má takvou hodnotu. Jsou zde i jiné věci, které jsou daleko důležitější," ví Sanchez, který před fotbalem chtěl upřednostnit studium na vysoké škole a má ambice na to dělat do politiky.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

...do análů zápasu....vím že je to gramaticky a česky správně, ale přijde mi to fakt divné slovní spojení vzhledem k fotbalu i když za chvíli končím v práci, vyzvednu ženu a nechám se inspirovat

Reagovat
Amos

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, to se nekdo ma ... koncit v praci po 14 hodine a pak s zenuskou zkouset v praxi anal zapasu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, ten Sanchez -

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že je to Sánchez

Reagovat
Lorcan

borec, tleskám

Reagovat
Xavi8

Reagovat
Ferguson6

Videl som ked striedal, ale to ze mu chyba kus ruky som si nevsimol Ale v kazdom pripade Len by ma zaujimalo, ako vyzera vo FIFE

Reagovat
smazaný uživatel

asi před dvěma rakoma hrál za dorost slávie taky kluk s takovymhle postižením a docela vynikal, třeba budeme mí taky našeho "Sáncheze"

Reagovat
soukup

jestli hrál před dvěma roky za dorost a vynikal, tak už by měl být věkově v áčku ne?

Reagovat
Bakary3

Já ho viděl minulej rok, hrál za devadesát trojky.

Reagovat
smazaný uživatel

ŠIKULA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele