Jsme na půli cesty, říká Hodgson. HSV je s remízou spokojeno

23.04.2010, 09:08
Aktuality
Hamburk včera v prvním semifinálovém duelu Evropské ligy nedokázal na domácí půdě vstřelit Fulhamu gól a po bezbrankové remíze se tak vše rozhodne až na britských ostrovech. V hamburském táboře ale velké zklamání nepanovalo.

"Možná jsme postrádali trochu více sebevědomí, příliš jsme neriskovali, ale 0:0 není tak špatný výsledek," prohlásil obránce Joris Mathijsen, jehož spoluhráči se přes dobře organizovanou defenzívu Cottagers nemohli dostat. "Vše co potřebujeme je vstřelit venku gól, takže to není hrozné. Neměli jsme sice příliš šancí, ale jim není snadné dát branku. Dobře bránili a v závěru jsme možná byli trochu unavení."

Přitom to měl být spíše Fulham, kdo si mohl stěžovat na únavu, když musel do německého přístavního města absolvovat sedmnáctihodinovou cestu autobusem. Na mužstvu to ale nebylo znát. "Odvedli jsme skvělou práci, k ničemu jsme je nepustili. Bylo to skutečně skvělé představení, které nám dává do odvety velkou naději," pochvaloval si fulhamský brankář Mark Schwarzer.

Vášně a emoce po zápase trochu brzdil manažer Cottagers Roy Hodgson, který si moc dobře uvědomuje, že finále je ještě daleko. "Jsme teprve v poločase, musíme odehrát ještě dalších 90 minut a teď by bylo více než nebezpečné, kdybychom si mysleli, že už jsme ve finále," upozorňuje Hodgson. "Hamburk má velmi dobrý tým a pokud příští týden vstřelí gól, výhoda bude okamžitě na jeho straně. Vše je zatím otevřeno."

Remízu z domácího pohledu neshledal špatnou ani útočník Mladen Petrič, jenž měl pár příležitostí, jak Schwarzera překonat, ale ani jednu nevyužil. "0:0 není špatné. Sice jsme gól nedali, ale ani neinkasovali a pokud dáme gól příště, musejí dát dva. Proto budou oni muset více útočit a pro nás tak bude o něco jednodušší skórovat. Včera se soustředili jenom na obranu," pravil Petrič, kterého krátce doplnil i kouč Bruno Labbadia. "Měli hru velice dobře organizovanou, bránili s velkým nadšením."

Jak již bylo řečeno, situace je nadále otevřená. Odveta se odehraje příští čtvrtek na Craven Cottage a kdo zvítězí, bude si moci vychutnat shodou okolností hamburské finále. To ještě více motivuje fotbalisty HSV, kteří po finále před vlastním publikem nesmírně touží.

Autor: Ondřej Holzman / teamtalk.com, yahoo.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Finale Fulham-Atletico , vyhra v prodlouzeni tymu z Londyna

Reagovat
smazaný uživatel

HSV - Atletico ... Petrić rozhodne gólem v 88. minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Nezlobil bych se

Reagovat
smazaný uživatel

já taky ne (ikdyž bych pak mohl mít nevýhodu oproti Dolarovi, ale tak pro BL to bude lepší)

Reagovat
smazaný uživatel

vloni někdy v červnu jsem předpověděl, že Cottagers, když už se dostali do Evropy, tak to celé vyhrají,......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jasne my ti verime že si to povedal

Reagovat
smazaný uživatel

Ja treba nemam duvod mu neverit.

Reagovat
smazaný uživatel

Cottagers Chtěl bych je vidět ve finále.

Reagovat
smazaný uživatel

nevíteněkdo kolik tam bylo fandů Fulhamu?

Reagovat
smazaný uživatel

komentátor řikal, že jich bylo hlášeno 2 000

Reagovat
smazaný uživatel

Roy

Reagovat
Bakary3

Opravdu nechápu týmy, co si přijedou ven uhrát 0:0.. Sice teď maj výhodu domácího prostředí, ale výsledek je to lepší pro HSV.. Doufám a věřim, že Hamburk postoupí a za tohle je potrestá.

Reagovat
smazaný uživatel

Můj nejoblíbenější manager Roy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele