Jsme již s Ronaldinhem dohodnutí, hlásí prezident Grêmia

22.12.2010, 18:57
Aktuality
Ronaldinhovy dny v milánském AC se pomalu chýlí ke konci a odchod bývalého brazilského reprezentanta z města módy se zřejmě uskuteční již v průběhu ledna. Třicetiletý záložník se pravděpodobně vrátí do mateřského Grêmia, jehož prezident Paulo Odone již oznámil dohodu s hráčem...

Začátkem ledna k Rossonerri zamíří Antonio Cassano a to znamená, že Ronaldinho by se dostával do hry ještě méně, než tomu tak bylo doposud. Návrat zpět do vlasti se tak přímo nabízí.

"Z hlediska Grêmia a Ronaldinha je vše dané. Teď už jen zbývá, aby Roberto de Assis (hráčův bratr a agent - pozn. red.) vyjednal hráčovo uvolnění z italského klubu. Podstatným faktem je, že Ronaldinho se chce vrátit do Grêmia, kde je jeho domov a kde se naučil hrát fotbal," prohlásil Odone pro RBS TV.

Ronaldinho v klubu sídlícím v Porto Alegre vyrůstal a v roce 1998 debutoval v Copa Libertadores. Z vlasti se pak přes francouzské PSG dostal do Barcelony, kde zažil svá nejlepší léta, zvítězil v Lize mistrů a vyhrál i Zlatý míč. Od léta 2008 pak působí v Miláně.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (301)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele