Jsme jako laboratorní krysy, zlobí se obránce Newcastlu Rose

20.05.2020, 21:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (340)

Přidat komentář
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Rosovi před nějakým rokem slušně mrdnulo, dokonce se k tomu i přiznal.... fakt nevím co si mám o takových názorech myslet. Většina lidí taky musela pokračovat ve svým zaměstnání, jinak by byl velkej problém.

Ano jeho zaměstnání je bavit lidi.

Reagovat
Elliasson

Kde se k tomu přiznal?

Reagovat
Gunner14

To bude nějaký boomer určitě. U nich většinou znamená mrdlo = deprese.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je v prdeli. Jednou mě tu někdo nebere vážně, protože dle něj nic nevím, protože sem smrad co začal sledovat fotbal před pár rokama, takže těžko můžu pamatovat Maldiniho.

A pak jsi tu ty kdo tvrdí že mi je 60+ a označuje mě za poválečný dítě

OK boomer, tyvole tohle je jedna z nejlepších hlášek co se dnešní neschopná generace naučila

Reagovat
kiwwi

mozno si boomer co zacal sledovat futbal pred par rokmi, nic nevies, nic si nepamatas a smrdis

Reagovat
smazaný uživatel

smrdim a nic si nepamatuju to je pravda

A taky mám rozhodně jazyk a vyjadřování jako poválečný dítě...

Reagovat
Azazelo RD

Ale hlavne smrdis.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
bobis21

"dnešní neschopná generace" - OK boomer

Reagovat
kiwwi

jj, tymto to uplne zabil

Reagovat
valloire

idioti

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste fakt jetý, chtít se porovnávat s poválečnou generací... proti nim jsme neschopný. Ano mluvím všeobecně. Samozřejmě že člověk A na postu Y je schopnější než člověk B na postu Z.

Ale člověka A na postu X je dnes všeobecně mnohem méně schopný než člověk B na postu X.

Ale jen si hoňte ego jak jsme úplně nejvrcholnější generace nejvrcholnější civilizace ever

Reagovat
smazaný uživatel

A tuhle hlášku stejně ani neumí nikdo používat a zdegenerovala stejně jako SWAG... hlavně že jí znáte.

Reagovat
bobis21

Co to meleš? Celá pointa je v tom, že máš potřebu urážet úplně bezdůvodně jiné generace. Prostě jste jediní skvělí a všichni mladší jsou úplně strašní. Přesně tahle arogance je důvod toho, proč se rozšířilo to "OK boomer" (já to teda teď použil poprvé, protože jsi na to skvěle nahrál). A jako generace která roky drží u moci komunisty to teda na moc pozitivní vliv nevypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš že jsem 90. dítě?

Reagovat
bobis21

Nechápeš že vůbec nemluvím o tobě, ale o té celkové aroganci starších nadávat na mladší generace?

Reagovat
smazaný uživatel

Já se všeobecně potkávám s lidma z mojí generace, kteří mají univerzální větu: "Kdyby nám staří dali šanci a chápali nás, tak jim třeba taky dáme šanci."

Jeden (a ne jediný) příklad za všechny. Hrozně moc drsný týpci. Pár 24 a 23 let. Musejí mít naleštěný černý báčko z třetí ruky. Potetovaný, šatník za desítky tisíc korun obměněný každý rok podle módy, nejnovější iPhone, ale bydlet musí za městem v Bytovým domě, kde bydlí defacto jen důchodci, kteří byli vyštípáni touhle generací z "lepších" míst z města. Důvod proč tam bydlí je, že to je nejlevnější bydlení který našli, protože na lepší nemají protože musí dávat prachy do věcí, který o nich musí říkat jak si žijou na vysoký noze. Na pořádný jídlo nemají, somrují pořád od rodíčů, pračku nemají, když se jim rozbije lednička, tak jí nepotřebují a mohl bych pokračovat.... a od těhle lidí slyším pořád jaký sou ty důchodci svině, protože jim dávají na jevo, že se jim nelíbí že třeba v 21:50 dělají ještě bordel. Že nemají psa na vodítku, že se jím nelíbí že z báčka jim řve duc duc duc... atd.

Jop stará generace nedává mladý vůbec žádnej prostor. A proč by taky? Ze svý generace znám v průměru z 20 lidí jednoho, kterej za něco stojí a prokázal že na to má bez toho aniž by řval jaká je ta stará generace sviňská, že mu nedala možnost.

To je totiž úplně normální proces, že se člověk musí nejdřív prokázat a až kolem 40, nebo dřív podle toho co v životě už dokýzal má právo na to začít chtít něco vyžadovat... a i tak, král kteří křičí já jsem král není žádný král. Buď na něco máte, protože za to stojíte a nebo na to nemáte. Vyřvávat si všechno bude možná chvíli fungovat, ale kam to vede? Naprosto nekompetentní lidi vyštípávají lidi, kteří si zaslouží uznání. A já nemám problém s generační obměnou, ta je zapotřebí, mám problém s vinucenou obměnou kdy kripl bez špetky sebereglexe nahradí někoho v nejlepších letech jen protože právě dodělat svýho Bc. nebo Mgr potažmo Ing...

Vidím to všude kolem sebe. Před pár rokama dodělala většina mých spolužáků a kamarádů z dětsví VŠ a většina z nich hned po škole začala řvát jak si zaslouží všechno a to hned a okamžitě, jako kdyby za sebou měli 20 let praxe a něco v životě dokázali kromě teorie. Jsou místa a okamžiky, kde to je v pořádku, ale dneska je každej druhej inženýr ekonomie a chce bejt hned vedoucí pobočky, aniž by čemukoliv rozuměl. O obchodu škoda mluvit... ten je v píči úplně... ale jestli ti to dělá dobře jen pokračuj s tím postojem *ok boomer*.

Reagovat
bobis21

Já upřímně nikoho takového neznám. Naopak většina mladých které znám auto nemají vůbec a naopak si většina spíš snaží našetřit, takže třeba žijí společně v bytě a kupují si oblečení a telefony za pár korun. Naopak chodí jako dobrovolníci pomáhat seniorům s nákupy nebo vařením, případně do domovů důchodců si povídat s těmi kteří nemají rodiny. Asi je to o tom v jaké bublině žiješ. Sám mám VŠ a bydlím docela v centru Prahy. Lidé v mém okolí mají často taky VŠ, ale takové chování jaké popisuješ jsem ještě nikdy neviděl. Naopak kolegové kterým táhne na 70 popisují, že nastoupili hned po škole na vedoucí pozice a že tehdy byl všude "kinder management".

Prostě když se v nějaké generaci zaměříš jen na ty špatné a budeš ignorovat všechny ostatní, vyjde ti z toho že ta generace je špatná, úplně to samé ale můžeš udělat i pro jakoukoliv jinou generaci. Reálně žádná generace podle mě není horší a to že staří nadávají na mladé že jsou k ničemu tu bylo vždy, přesto se s každou generací lidstvo posouvá dál Jsem si jist že až naše generace bude stará, bude z nás část nadávat na mladé taky, přesto ani ta generace nebude o nic horší.

A já už jsem ti napsal že jsem "ok boomer" nikdy nepoužil, takže už tvá poslední věta "pokračuj s tím postojem *ok boomer*" ukazuje že jsi mimo a ani to nečteš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano je to o tom v jaký bublině žiješ... ty, co jsem popisoval se taky zapřísáhnou za to jak mají starý lidi rádi a jak jsou k nim vřelí a mulující a opravdu si to myslí, že dělají maximum pro to, aby jím vyšli vstříc.

Já jsem poměrně asociální člověk a lidi moc vyhledávám. Samozřejmě, že se s nimi potkávat musím. Můj život mě vede k tomu že se potkávám se všemi generacemi více méně nastejno, nicméně většinou jsem pojenej spíš tak s generacemi staršími než jsem já a neučilo mě to hledět na všechny generace s jistým odstupem. Každá má svoje chyby, ale moje generace a generace mladší než já? Ano mám pocit, že jsme čím dál tím víc odrzlejší, nic neovládáme, zbavujeme se zodpovědnosti a myslíme si že teorie je víc než praxe. Žijeme v čím dál tím větší hojnosti a běžný věci potřebný pro život mimo bublinu se nám vzdalují čím dál tím víc.

Dokonce i historie a dějiny nás učí o tom, že se lidstvo nezdokonaluje lineárně neustále dopředu... po renesanci by jinak baroko nebylo. To jen vždy kdy dochází k větší a větší hojnosti se každá další generace stává degenerovanější, neschopnější a přesvědčenější o svojí dokonalosti, aby potom přišlo vystřízlivění v podobě pádu civilizace, nebo alespoň nějaký hospodářský, zdravotní, politický nebo válečný krize. Další generace se opět musí pak obrnit houževnatostí, překročit lenost generací před nimi, kteří způsobily pád a opět se snažit udělat svět lepší pro ty, kteří si neuvědomují co mají, komu za to vděčí a vidí zase jen ty negativa, protože můžou. Ten luxus dovolit si kritizovat to co bylo před námi? Takový luxus naši dědové většinou neměli.

ale pokračuj o tom jak jsme dokonalí a jak se všichni jen zdokonalujeme ve smyslu dávno překročenýho Darwinismus

Reagovat
bobis21

Nikdy jsem neřekl nic o tom že jsme dokonalí, naopak jsem řekl přesný opak. Ty jsi prostě mimo a nejsi schopen ani přečíst text A jestli nevidíš že jsou drzí a arogantní lidé i ve starších generacích, tak asi žiješ někde v jeskyni. Já říkám že všechny generace jsou stejné - jsou mezi nimi lidé skvělí i lidé špatní. A dávat za vzor zrovna generaci, která drží u moci komunisty asi není úplně ukázka nějakého posunu vpřed, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Generace která drží u moci komunisty?... a to je která generace? A kdo jsou pro tebe komunisti? Jako Babiš?

Reagovat
bobis21

Babiš, Zeman, KSČM, které musí vláda splnit vše co si přeje, protože na nich závisí existence vlády. To všichni mají primárně podporu ve starších generacích.

Reagovat
smazaný uživatel

No ty krávo, hlavně říct o Babišovi že je komunista je síla... ono i o Zemanovi říct že je komunista je fakt síla .

Já fakt už nevím co je pro tebe definice komunismu. Jako všechno špatný = komunista? To žiješ snad v Dumbfuckingstánu? Víš co je vůbec komunismus?

To jakože každej kdo byl ve státní správě před 89 je pro tebe komunista?

Docela dobře si pamatuju první volební kampaň Babiš. Chodit po studentských městech a dávat koblihu voličům, jojo za koblihu se dostat k moci? Celkem levný...

Ono je totiž všeobecně Ok někoho dosadit k moci, zjistit že je to kretén a pak si stěžovat že je u moci. Když už jednou tu moc má, tak samozřejmě žijeme v nejvíc demokratickým státě na světě, kde si mocní svou moc neupevňují a volby jsou opravdu neříznutý a nejvíc pravdivý, zprefabrikovaný veřejný mínění neexistuje a celkově každej kdo má vlastní názor je komunista.

A nesmíme zapomenout!!! Rusko = komunisti = sovětský svaz = universální zlo

Pokud Rusko = zlý komunisti,

tak Německo = nadřazený fašouni

Reagovat
smazaný uživatel

A i když lidi jako ty volají po demokracii, ale když se jím dostane, tak jí odmítají. Tím myslím, že pokud někdo řekne koho volí, tak se na něj pustíte jak Vosy na med. Tak i přesto, že by to bylo moje svobodný rozhodnutí do kterýho ti nic podle tvých nejvíc morálních zásad nic není, tak ne Babiše ani Zemana jsem nevolil. Jen pro sychr, aby sis zase nedělal závěry, že když ti někdo napíše že si magor, když je označuješ komunistama, že je to hned jejich volič. Ale to už je ta tvoje generace. Když nejsi semnou, jsi můj nepřítel!!! Protože o tom je demokracie

Reagovat
valloire

jasná věc, nalož mu liberálovi

Reagovat
bobis21

Babiš jako člen KSČ ještě spolupracující s StB je asi jasný. Navíc i ve vládě spolupracuje prakticky nejvíce s KSČM, myslíš že to je náhoda? A už jen to že ke své existenci vláda potřebuje KSČM znamená, že voliči vládních stran udržují KSČM u moci. A i to chování je jasné - před pár dny se chlubil tím, že ANO není demokratické. Navíc ten boj proti živnostníkům a malým podnikatelům je taky jasný.

Moje definice komunismu je stejná jako všech ostatních, jen ti ze sekty ano si nejsou ochotni přiznat že to je to co podporují.

A nikde jsem nenapsal nic o tom že rusko jsou komunisti, ty jsi prostě úplně mimo a vymýšlíš si náhodné výkřiky o ničem Pokud nejsi ochoten se bavit normálně bez takových nesmyslů tak nemá cenu se o ničem bavit, protože si evidentně jen dál pojedeš svoje bez ohledu na to co ostatní napíšou.

Reagovat
valloire

zase ti lžou

Reagovat
bobis21

Zase nejsi schopný nijak argumentovat. Ty jsi přesný příklad toho arogantního starého komunisty který není schopen ničeho jiného než nadávat ostatním.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepsal si ještě o chvilku víc nahoře že nemluvíš o mě a nepsal jsem snad že můj ročník znamená že jsem se narodil už po revoluci takže nemůžu být prostě starej komunista?

Reagovat
bobis21

Vždyť to není koment na tebe, čti to aspoň když chceš kritizovat

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, o to hůř že je pro tebe každej komunistka. Odpověz mi spíš pls na komentář tady dole

Reagovat
bobis21

Na tos přišel kde? Zase meleš nesmysly.

Reagovat
smazaný uživatel

No během naší konverzace kde všechno a všechny nazýváš komunismem/komunisty...

Na světě de facto existuje stát kde komunismus jakž takž funguje a to je Vietnam. Funguje tam stylem, jakým by fungovat shruba měl a mohl. Pokud se rozhodneš žít způsobem kterým žili tvoji předci, rozhodneš se farmařit a žít nemoderním způsobem, tak se o tebe do jistý míry stát postará a pokud se rozhodneš že chceš podnikat s žít moderně, tak můžeš. Můžeš to i spojit v jedno. Musíš ale dodržet státem stanovený pravidla a nesmíš bejt nejen kapitalistickej čůrák co ojebává za všech okolností ostatní... samozřejmě to tam krásně a idealisticky taky nefunguje, ale je to jedinej stát kterýmu se podařilo komunismus alespoň částečně aplikovat do funkční podoby.

Kdyby se neaplikoval posranej Leninismus a mohlo se tu podnikat, kdyby si z komunismu jen neudělala banda kreténů zástěrku za jejich totalitní vládu a kdyby se neměli potřebu kapitalismus a komunismus nenávidět, ale místo toho si udělali dítě, který by si vzalo to funkční z obou dvou ideologií a naučilo se pár věcí na víc... tak by to snad i mohlo docela slušně fungovat.

Reagovat
valloire

Reagovat
bobis21

Všechno a všichni = asi 3 lidi. Dal nemá cenu číst. Prostě další nesmysly

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud seš schopnej nazvat komunistou Babiše tak máš brutální ustřel mimo realitu.

Reagovat
bobis21

Člen komunistické strany který během svého vládnutí nejblíže spolupracuje právě s komunistickou stranou. Symbolem jeho vládnutí je boj proti živnostníkům a malým podnikatelům a kritika všeho demokratického. Říkat že není komunista je ústřel mimo realitu. Vždyť se i sám teď chlubí tím že ano není demokratické

Reagovat
smazaný uživatel

Komunismus nerovná se boj proti podnikání. Nedomakratické nerovná se komunistické. Komunismus nerovná se totalita.

Každý kdo před 89 chtěl dělat něco víc musel být člen komunistické strany.

Demokratický princip umožňuje komunistům aby existovali jako politická strana a umožňuje ostatním politickým stranám s nimi spolupracovat. Pokud nazýváš každým kdo spolupracuje v koalici s komunisty komunistou, tak seš magor a neuznáváš základní principy demokracie. Stejně tak když si stěžuješ, že se určitá skupina demokraticky vyslovila že si přejí mít ve vládě komunisty.... takže definice tvý demokracie zní, že člověk může jen něco co tobě přijde správný. Čím se to liší od jiný firmy diktatury?

Babiš je jako Malíček z Her o trůny, jen o několik lvl slabší. On půjde na ruku každýmu skrz koho upevní moc. To není definice komunismu.

Už po několikátý, máš problémy v terminologii.

Reagovat
bobis21

Opět - kde sakra tvrdím že komunismus =totalita? Ukaž mi prosím kde něco takového tvrdím. Problémy máš jen ty. V případě diktatury neuznáváš ani slovnikovou definici toho slova, ale budeš si ti hrát na mistra chápání definic

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

A co jinýho než diktatura je jít proti svobodnýmu rozhodnutí určitý skupiny, která si přeje mít ve vládě komunisty? Lépe řečeno dnes to vypadá tak, že můžeš volit koho chceš ale nesmí mít nic společnýho s: Babišem, Zemanem, Kalouskem, Okamurou... a dalšími

Co jinýho než diktatura to je? Rozčiluje tě, že lidi chtějí aby jim vládly lidi, kteří se ti nelíbí... ale i to je demokracie. Neodauzování názoru druhých, jenže to ty děláš

Reagovat
bobis21

Řekl jsem snad někde že s nimi vládnout nesmí? Proč zase vymýšlíš nesmysly?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože ses rozčiloval jak je stará generace špatná že drží u moci komunisty... to je tvůj názor, že lidi kteří volí přímo nebo nepřímo někoho kdo se ti nelíbilo mají špatný názor.

Reagovat
bobis21

Ano, drží u moci komunisty. Nikde ale neříkám že to nesmějí dělat. To je domkracie - oni se rozhodli že chtějí zločince a komunisty a mají na to právo.

Reagovat
bobis21

Tam není žádná otázka, takže není na co odpovědět.

Reagovat
valloire

tobě někdo dá argument, ty ho nepřijmeš, takže debata s tebou postrádá smysl liberále

Reagovat
bobis21

A kde vidíš nějaký argument? Žádný právě nemá.

Reagovat
valloire

jasně, úplně každej v diskuzi s tebou

Reagovat
bobis21

Každý ne, to je jen další tvůj výmysl. Ty už prostě nerozeznáš realitu od svých představ.

Reagovat
valloire

úplně každej v diskuzi s tebou si vymýšlí

Reagovat
bobis21

Ne, to jsem nikdy netvrdil. Ty si vymýšlíš. Možná tě to překvapí, ale ty nejsi "úplně všichni"

Reagovat
valloire

každá tvá diskuze s kýmkoliv tak končí

Reagovat
smazaný uživatel

Zjistiti si co znamená komunismus a co znamená kretenismus skrytej za nějakou politickou nebo náboženskou ideologii. Komunistická strana Československa tu víc než komunismus uplatňoval totalitní kreténismus. Teď tu máme kapitalistický kreténismus kterýmu se snaží kreténi říkat demokracie. Je úplně jedno co jakou ideologii skrýváš kreténismus. Ale to co praktikuje Babiš není komunismus tyvole

Reagovat
Luc-Luc

Babis komunista lol on je oportunista, on neni ideolog, za protektoraku by byl nejvetsi kolaborant a majitel vsech zbrojovek tady, on bude za dobre s kymkoli, pokud mu to prinese zisky

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je tak tragicky hloupý a arogantní pohled na svět, že je mi tě upřímně líto

Reagovat
valloire

Reagovat
John Obi Mikel

A kde se k tomu Rose přiznal?

Reagovat
valloire

idioti

Reagovat
JohnKoul

No tak, nemusíš tak označovat celou vaši generaci. Jsem si jist, že alespoň v mládí bylo pár z vás rozumných.

Reagovat
JohnKoul

Označení boomer v kontextu "OK, boomer" nemusí nutně odkazovat na příslušnost k generaci. Spíš to odkazuje na neschopnost přizpůsobit se novým poznatkům, zaseklost ve světě, který už neexistuje, zaprděnost a zpátečnické buranství. Takový boomer nemusí mít 60+ let, bohužel existují i takoví dvacátníci.

A docela by mě zajímala argumentace k "dnešní neschopné generaci".

Reagovat
smazaný uživatel

Ano v překladu si napsal to co je neschopnost dnešní generace... je to respekt. Kdo nepřijme universálně vše nové je buranský zpátečník, zpochybnit kvalitu nového je potom zločin hoden gilotiny.

Nastupující generace nic neví, není vzdělaná, nedbá radám a dělá přesně ty píčoviny který vedou k ohromnýmu průseru se slovy "ok boomer" v tomhle světě který si pro mě vytvořil a díky kterýmu se nám jako prase v žitě už pro tebe není místo, protože díky sociálním médiím mám právo universálně prosadit svůj názor který je nový a proto automaticky správný.

Nový musí být vždy universálně zpracováno tak, aby bylo v harmonii se starým. Pak to bude fungovat. To že stará generace z 50% odmítá nový je skutečně špatně. Ale Mladá generace nemá respekt už vůbec, nehledí na starý ani trochu a prosazuje všechen kreténismus jen protože je to nové a tudíž jediné správné. Ne nadarmo se říká že ve stáří třímá moudrost a generace která odmítá moudrost si nezaslouží nic jinýho než pořádnej a zkurvenej problém proti kterýmu je koroňák jen vtip

Mimochodem proč je dnešní generace nejhloupější, nejmíň vzdělána, nejvíc postižená jak mentálně tak fyzicky, nejvíc psychicky i fyzicky nemocná když je nové univerzálně lepší a staré je špatné?

Reagovat
valloire

Reagovat
Greny

Muze ukončit kariéru, nebo ať se vzdá platu a začne hrát az uzná za vhodné pokud ho pak teda někde budou chtít

Reagovat
Mimalu

aby těch hráčů nakonec nebylo víc než si myslíme, takový Kanté se taky podle všeho nechce za každou cenu vracet do tréninku a už dostal výjimku a dneska s týmem netrénoval....

https://www.telegraph.co.uk/football/2020/05/20/exclusive-ngolo-kante-allowed-miss-chelsea-training-premier/

Reagovat
pobody's nerfect

Mě by zajímalo, kdy podle něj bude bezpečné začít hrát? Až nebude rok v kuse žádný nový případ?

Reagovat
Rssa

To je myslitel. To, že většina lidí stále nebo už znova pracuje trochu opomenul. Jen díky lidem má takový život. A taky špičkovou lékařskou péči a v podstatě o dost bezpečnější pracovní prostředí než nějaká prodavačka nebo řidič.

Ale má pravdu, je to krysa.

Reagovat
Svatej

Reagovat
naheCZ

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
valloire

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Dody10

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bayern +

Reagovat
zelda

Spolu se Sterlingem dlouhodobě největší ubrečenci

Reagovat
stas87

Nie nie, Sterling je bojovnik proti rasizmu. Keby tohto problemu nebolo, tak nema co pisat na twitter.

Reagovat
Remt

tak u Sterlinga je problem, ze stale breci skrz rasizmus ale neuvedomuje si, ze lidi na nej piskaji a buci spis kvuli tomu, ze je kokot nez proto ze by byl cernej to je vetsine jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Njn býlí vikořysťovateké chťéji abi ďelal za co má prachi! Svině býlí!

Reagovat
Whitemedia

Je mi jich hrozně líto, mají to fakt složité..

Reagovat
Busby babes

maji.

Reagovat
Whitemedia

Díky za potvrzení.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
avicii

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
r.mrazik

Oproti jiným lidem? Spíš ne

Reagovat
Busby babes

jak se to vezme. V UK, kde prisla okamzita podpora ze strany vlady jak pro firmy, tak podnikatele, tak zamestnance? Ano, doktori a sestricky v NHS na tom jsou hur, ti riskuji daleko vice.

Ale na vetsinu populace nevyviji tlak jejich vedeni, ze jinak prijdou kluby o par set mega, TV spolecnosti a spousty idiotskych fanousku, co pise: berete miliony, tak muzete v pohode riskovat svoje zdravi a zdravi svych rodin.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
mikelinos

Reagovat
r.mrazik

i delnik v tovarne je pod tlakem,ze pristi tyden praci mit fakt uz nebude...a kdyz mu reknou,ze musi prijit,nebo at zustane uz doma,tak na tom bude uz o dost hure

i my byli pod tlakem,abychom do kancelare chodili...

a to bez testu,takze nikdo nevi nic o svem stavu

chudacci milionari...

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Busby babes

problem je, ze jdete z extremu do extremu. ale uz jsem si tak nejak zvykl, ze se tu jede porad ta logika: maji penize, tak co si stezujou, vsak nemusi nic resit... Coz je totalni kravina, ale ok.

btw tech lidi, co je ted na statem placene dovolene je v UK hodne.

A jen jsem teda poukazal na to, ze u nikoho z nas to nestoji tak, ze by za tebou prisel tvuj sef a rikal ti: kdyz nezacnes chodit, tak prijdem o 300 milionu liber a klub krachne. Pak ze ti na ulici nebo na twitteru bude kazdej idiot rikat a psat, jak musis riskovat, rpotoze preci beres miliony tak nemas zadny pravo se bat o svoji rodinu a ses tu jen pro nase pobaveni... Sorry jako, ale tenhle vas pristup je strasnej.

Tohle vsechno neznamena, ze na tom nejsou jini hur.

Reagovat
r.mrazik

nech si ten citron od cesty

no a ja ti rikam,ze to stoji tak,ze prijde tvuj sef a rekne ti,ze kdyz neprijdes do prace,tak uz chodit nikdy nemusis

zadny extrem to neni,ale realita normalniho zivota

nehlede na to,ze lidi,co praci nemaji by i radi do nejake chodili...

a to,ze ani prodavacky nejsou tak chraneny jako kopacky...

riskujou temer vsichni...akorat milionarum se nechce,protoze nemusi...pak ale at nechodi na twitter

ostatne...at tedy nehraji,jiste sezenou praci jinde,az kluby zacnou krachovat...vsak je to uplne jednoduche

Reagovat
valloire

dam ti palec vole

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Jejich práce je být v 23 lidech na hrací ploše pod vysokým zdravotním dohledem. Jsou placení za to že nás mají bavit a budou v hodně nízkým riziku. O odloučení od rodiny na dobu dokud se nedohraje liga nechtějí slyšet, ale na přistoupení snížení platu taky nechtějí slyšet.

Takže se pak není co divit že lidi, díky kterým jdou placeni tak kurevsky kralovsky je za ty postoje a neochotu klidně nechají ať se nakazí něčím co profesionálního sportovce pravděpodobně nezabije.

Že odmítají plnit pracovní záležitosti protože odmítají být na nějakou chvíli odloučení od rodiny? Tak to by asi měl začít protestovat každej jehož povolání si to žádá

Reagovat
Pigeon

Takže oni chodí do extrému a ty tady "poukážeš" na:

"A jen jsem teda poukazal na to, ze u nikoho z nas to nestoji tak, ze by za tebou prisel tvuj sef a rikal ti: kdyz nezacnes chodit, tak prijdem o 300 milionu liber a klub krachne. Pak ze ti na ulici nebo na twitteru bude kazdej idiot rikat a psat, jak musis riskovat, rpotoze preci beres miliony tak nemas zadny pravo se bat o svoji rodinu a ses tu jen pro nase pobaveni... Sorry jako, ale tenhle vas pristup je strasnej."

Tys napsal ještě totálnější extrém. Od toho, zda chodí vedení za hráčemi a vydírají je nesmysly, nebo že budou riskovat zdraví své a rodin. Oni nic riskovat nebudou a jak tu zaznělo tolikrát, sledování jejich zdravotního stavu je úplně někde jinde, než u běžného člověka. To je prostě obyčejná rozmazlenost toho, že se s nimi zachází jako v bavlnce, ale když je očekáván od nich určitý krok, tak budou argumentovat ohrožením rodiny. By mne zajímalo, zda ti hráči a jejich rodiny jen sedí zabarikádované doma a čekají až to "poleví". Zda chodí na nákupy, nebo posílají tedy někoho jiného, aby riskoval zdraví jeho rodiny.

To je už totální absurdita, co dokáže vyvolat vir, na který jen nejsme zvyklí. Naprostá křeč.

Reagovat
Busby babes

muze byt. jenze to je pro tohodle konkretniho fotbalisu, o kterem se bavime, realita. Vsak cela ta debata o tom, zda dohravat nebo ne, je v situaci, ve ktere se UK nachazi nesmyslna. Nejsou na tom jako Nemecko nebo my, kde nakazenych je malo, je to kontrolovane, testuje se pomerne hodne etc. i z toho je videt, jak brutalne se v PL tlaci na to dohrani za kazdou cenu no matter what.

A reaguju na ty komenty, co se mu vysmivaji. jakoby nemel pravo se cehokoliv obavat, protoze bere hodne penez...

Reagovat
Pigeon

No argumenty na peníze trochu chápu. Přece jen pobírá několika násobně více peněz, než je obvyklé u normálních lidí, zdá se, že je pobírá, i když své povolání nevykonává a "cuká" se, když by měl něco dělat. Rozumím pak tomu přirovnání, že v obchodě s prodavačkou nebo s pošťákem nikdo vyjednávat nebude. Máš podepsanou smlouvu, máš své povinnosti, tak se očekává, že je budeš plnit. Nevšiml jsem si toho, že by lidé tak nějak vyplakávali nad tím, že budou ohrožovat rodiny apod. Potřebuješ peníze, jdeš do práce.

To, že na milionáře se bude pohlížet vždy trochu jinak, tak prostě je. Jenže pravda taky je, že tito lidé jsou naprosto odstřižení od reality převážné většiny lidí, a tak jim nemohou porozumět.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
ZJEV

To snad nemyslis vazne... on je na tom prave mnohem lepe nez ostatni. Ma totiz uz vydelano tolik penez, ze se muze sam rozhodnout, jestli hrat (makat) nebo ne. Vetsina lidi takovou volbu nema.

Pokud nechce hrat ok, at nehraje, ale mluvit o laboratornich krysach apod. je dost mimo. Nehlede na to, ze zdravi svym zpusobem riskuje cely zivot, kdyz se dal na sport, kde je extremni namaha na organismus. Jako znama osobnost ma jit trochu prikladem a pokud se ma svet znovu rozjet a vratit se do normalu, tak prave ta zabava pro lidi je v tomhle dost dulezita. Nechce pomoc, ma strach, tak ok, ale litovat je, jak to maji tezke fakt ne. Divit se, ze vedeni (zamestnavatel) chce, aby hrac (zamestnanec) chodil to prace, taky ne.

Btw nejhorsi je smrt z vydeseni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

" Jako znama osobnost ma jit trochu prikladem a pokud se ma svet znovu rozjet a vratit se do normalu,"

Ne, nemusi. Hraje fotbal. neni tu od toho aby vychovaval spolecnost. Zabavy mas tri prdele od Netflixu, HBO, Youtube az po Playstation. Ani u jedne neriskujes zdravi nekoho jineho. Takze ne, fotbaliste fakt nemaji zadnou povinnost zajistit zabavu typkovi zvychodni Evropy, kde nemoc prakticky neexistuje a on je jen nasranej, ze v sobotu odpoledne nemuze drepet u bedny.

Reagovat
Kenneth

Však v pořádku, at zůstane doma, netrénuje a nehraje. Samozřejmě bez platu.

Reagovat
Busby babes

ano, to je v poradku.

Reagovat
ZJEV

Omg, neprekrucuj to... myslel jsem to tak, ze svet se pomalu vraci do normalu (proste musi), tim ze vyvolava zbytecne strach, kdyz o tom urcite vi uplny prd, tomu proste nepomuze. Nota bene, ze jako znama osobnost si proste musi davat pozor na to co napise na socialni site, at uz se jedna o cokoliv (rasismus, feminismus, coronaviruc atd.).

Ja mam zabavy dost a drepeni u tv, takze o to se nestarej. Nejde mi ani o dohrani sezony za kazdou cenu. SLo mi jen o to, ze ty z nich delas chudacky, na ktere tlaci majitele, musi hrat a maji to strasne tezke, mozna i tezsi nez drtiva vetsina, coz je uplna blbost, ale tak vybral sis zase na co reagovat no.

Reagovat
Busby babes

"tim ze vyvolava zbytecne strach, kdyz o tom urcite vi uplny prd," to nemuzes vedet. Teda jasne, neni to zadnej vedec, ale cist zpravy a sledovat situaci kldine muze.

a zadnej strach nevyvolava. proste ma normlane obavu o sve zdravi stejne jako tisice dalsich lidi. A nic nebezpecnyho nebo nezodpovednyho nerekl a nenapsal.

A chudacky z nich nedelam. Jen si myslim, ze jsou to taky lidi, co maji bezny obavy a starosti jako kazdej jinej, co se tyka zdravi nebo rodiny. Jen tady se tohle vsechno proste smazne stylem: ma penize, tak co si stezuje... Uplne stejne argumenty se tu vedou i kdyz se jedna prave treba o rasismus nebo psychicke zdravi...

Reagovat
ZJEV

Jako nechci ho nejak podcenovat, ale....

Obavu mit muze, ale jde to napsat normalne jak Deeney, nebo ze sebe prave delat chudacka a psat o krysach.

Jinak jasne, ze jsou lidi, proto jsem psal, ze nemusi hrat, kdyz nechce. Me slo o to, ze o tvoje jsou na tom hur nez vetsina, a proste si z nich takove chudaky trochu delal . Ono ani ten tlak od vedeni nemusi byt takovy, jak pises viz treba vyjadreni Kloppa. Ale chapu, ze u tymu ohrozenych sestupem to bude mozna trochu jinak nez u suverenniho lidra.

Reagovat
Busby babes

ok.

Reagovat
O.Giroud

Tu nejde len o penize, je kopa milionarov a ne na kazdeho sa bude frflat ako na sportovcov. Futbalom sa moze zivit najma vdaka ludom, kt. to bavi. Mal byt napr. programator a bolo by asi kazdemu jedno ci je doma alebo kde.

Mozu mat PS, Xbox, Netflix ale ak je sanca hrat ich milovany futbal tak preco nie? Ak to chcu spustit tak snad vedia ci uz to mozne je alebo ako si to pripadne postrazia.

Pride mi to ako volanie do prace, ale zamestnanec krici, ze sa boji vyjst z baraku a nikam nejde. Na druhej strane ak sa tak velmi boji, nech sa paci moze ukoncit zmluvu dat si od futbalu rok pauzu nez sa to vrati vsetko do normalu a potom s niekym podpisat. To mu nikto nezakazuje. Narozdiel od tych spominanych predavaciek a pod. si to asi moze dovolit.

Reagovat
ttopi

Reagovat
Kenneth

No kurva

Reagovat
mul

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
kubys

Reagovat
The Krupy

Reagovat
valloire

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Dody10

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bayern +

Reagovat
mesyas

mám tu nějaký divný font písma.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Nebelung

Kurzíva to je.

Reagovat
spider_8

Boha jeho Normální lidi taky chodí do práce a nejsou testovaní každých pár dnů. Navíc jsou často v rizikových věku, ne vytrénovaní sportovci, kterým prakticky nehrozí těžší průběh. Fotbal je byznys jako každý jiný a živí velké množství lidí, kteří budou bez příjmů, pokud se nezačne hrát. To je taky potřeba si uvědomit. Nejde zdaleka jen o těch pár luxusně placených fotbalistů.

Reagovat
Busby babes

ma pravdu

Reagovat
Liquid

má pravdu, jediným správným řešením je ukočení sezóny a anulace ročníku

Reagovat
Rssa

Myslím, ze po vzoru ostatnich lig by se vitez stejne vyhlasil

Reagovat
LokoLFC

Tenhle blb to píše všude, chce bejt zajímavej, tak jako další blb owny, možná je to jen jeho stejně blbé druhé já.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale všichni bysme věděli, že ten titul není regulérní.

Reagovat
Rssa

Ale co by, regulerni by byl, pokud by byl vyhlasen vitez

Reagovat
Salfovic

To už bude i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy nepochopim jak se ho a jeho podobnejch muze vubec nekdo zastavat. Do prace uz chodi vsichni, a vetsina se setka v praci s vic lidma nez blbej fotbalista za zapas a to vcetne masera a ostatnich clenu tymu, kteri navic maji i pri zapase rousky viz BL. Jestli se ma zivot vratit do normalu, tak se vsim vsudy, nebo at se zrusi uplne vsechno a nastane anarchie, rabovani a jaderna valka.

Reagovat
LokoLFC

Přesně, a první půjdeme rabovat domy těhlech fotbalistů.

Reagovat
Busby babes

lol. V UK fakt v tuhle chvili vsichni do prace nechodi.

Ja zas nechapu idioty, co si daji do nicku 88 (haha, velkej fanousek Erica Lindrose, jasny.) a pak pisou: protoze maji miliony tak nemaji narok na strach o svoje zdravi a svoje rodiny...

Reagovat
LeonardoUžoa

Jezis, tahni uz fakt do p*ce. Mne je uplne jedno, zda nekdo maka nebo me, zda se boji ci ne, ale furt dokola omilas ty svoje hovna, jak kdybys byl nejaky jejich obhajce.

Reagovat
Busby babes

tak to necti, nereaguj. nikdo te nenuti. A ano, obhajuju je proti hloupostem, co tu nekteri pisou.

Reagovat
LeonardoUžoa

Tak ty je obhajujes proti hloupostem, co tu zde lidi pisi, ale proti vlastnim hloupostem je neochranis, to je ochrana k nicemu.

Reagovat
JohnKoul

Wow, to je úroveň. Ty budeš znám svým břitkým intelektem, že?

Reagovat
LeonardoUžoa

Ne

Reagovat
GabrielBatistuta

Eric Lindros legie zkázy Le Claire, Lindros, Renberg

Reagovat
masina_LFC

LeClair

Reagovat
ttopi

A dát si do nicku to co tam máš ty je normální viď

Reagovat
Bakary3

A nebo se jen narodil v roce 88... nebo to cislo ma proste rad

Reagovat
Hachim Mastour

zas tie ohavné kurzíva

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
Smreky

plačko... tak nech kašle na futbal a ide do roboty, keď sa mu nepáči

Reagovat
RadekVonCZE

OT: Nový vzor písma?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, pořád latinka

Reagovat
RadekVonCZE

Boha, já myslel tady v komentářích

Reagovat
GabrielBatistuta

taky latinka

Reagovat
LokoLFC

styl?

Reagovat
fabec1222

</i>

Reagovat
REPLIKATOR

BAN

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kilobyte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
REPLIKATOR

sráč

Reagovat
mimi_united

Toľko závisti v diskuii

Mali ste sa lepšie učiť a nemuseli ste otročiť vo fabrike za pásom

Taktiež nikto vám do práce predsa nekáže chodiť, Rose sa postavil za hráčov ktorí dávajú zdravie na prvé miesto.

Reagovat
Rssa

Vem to z jine stranky. Tim, ze bude hrat a bude takto kontrolovan, tak pro svoji rodinu predstavuje mensi riziko, nez kdyby nehral.

Hraci budou pravidelne testovani, pod drobnohledem, utkaji se se zdravymi protihraci, opatreni budou striktne dodrzovano. Maji klubem narizeny rezim, ktery musi dodrzovat.

V opacnem pripade si typek jako Rose zajde na jednu diskoteku a je vetsi sance, ze se nakazi od "smrtelniku", nekontrolovanych lidi. Jedna party, jedno shlukovani, "rizikove" chovani kdyz neni klubem kontrolovan nebo hlidan.

V podstate pokud odmitne hrat a byt tohoto soucasti, vedome vystavuje svoji rodinu vetsimu riziku.

Sobec.

Reagovat
Mastný Chobot

zaujímavá logika

Reagovat
Rssa

Kdyz to vezmes ve zkratce. V jakem pripade se bude hrac PL setkavat casteji s potencialne nakazlivym? Pri beznem zivote nebo pri priste kontrolovane PL?

Fotbal zachranuje zivoty!

Reagovat
LokoLFC

Právě, budou muset dodržovat režim... nebudou moct pořádně za děvkama přes půl Anglie...

Reagovat
bbbauch

to je pekna sracka teda

Reagovat
Swarley

Reagovat
Elliasson

Mně nevadí ani tolik, že se mu nechce jít hrát. Jestli zažil úmrtí, pak chápu. Když to řekl takhle, tak ale docela šíří strach. Ta čísla klesají a i Británie to nějak zvládá v současné době.

Reagovat
GabrielBatistuta

Taky mi nevadí, že se mu nechce. Každý má svý obavy, ale nazývat se laboratorní krysou, když drtivá většina lidí musí podstupovat větší riziko, než on?

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Pepe1911

Nejsem rasista, ale...

Reagovat
Pepe1911

Potoky černých slz Temží plavaly,

když hráči černé pleti hromadně plakali,

Nechte mě nechte mě nechte mě,

s koronavirem se nehraje

Reagovat
Mastný Chobot

ten posledný rým nezachráni ani to, že to je v kurzíve

Reagovat
GabrielBatistuta

AABC

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam ze tu slecinku uz nikdy neuvidim v drese Tottenhamu. A nie len pre tento nazor.

Reagovat
hromdopolice

Tak si vezmi krumpáč a jdi kopat negře, když se ti nelíbí hrát fotbal

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
dave30

Od 17 let je hráčem Tottenhamu. Poslední 4 sezóny má příjem přes 3 miliony liber ročně (60 tisíc týdně, samozřejmě hrubého ). Ten opravdu krumpáč nepotřebuje.

Reagovat
krisa

že je vydělal, neznamená že je pořád má

Reagovat
GabrielBatistuta

Ale do práce asi spěchat nemusí. Já už se třesu, až mi napíšou, že můžu jít dělat.

Reagovat
krisa

pokud není úplné vyhráblo ohledně peněz, tak určitě ne. Já dělal poslední dva měsíce stylem, týden v práci, týden doma. Asi bych si zvykl na tenhle rytmus akorát s penězma by to bylo horší

Reagovat
GabrielBatistuta

Jj, já jsem doma cca čtvrt roku. Peníze zatím ok. Líbilo by se mi to. Akorát dovolená padla celá, do práce asi za měsíc, do té doby 60 %, příští rok už víme, že o týden dovolené míň, Podnik v téhle pauze investuje do rekonstrukcí, my budeme nejméně 3 roky bez prémií... Jsem rád, že jsem ve firmě, která má rezervu, propouštělo se minimálně.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Takze dement bude cekat nez se pujde dat ockovat nebo co? Snad si nemysli ze ten vir zahadne za par mesicu zmizi..černoši si fakt myslej ze maj svobodu slova...

Reagovat
Mastný Chobot

Narazil som na celkom zaujímavú anketu na twitteri:

ak by ste skladali úplne nový tím a vyberali by ste si prvého hráča - krídlo a mali by ste na výber krídlo, ktoré v minulej sezóne malo 15 gólov a 5 asistencií alebo 5 gólov a 15 asistencií, ktorého by ste vybrali? Za podmienok ceteris paribus, samozrejme.

Reagovat
Mastný Chobot

Za mňa teda 5+15. Asistencie sú ťažšie na zisk než góly, lebo nie každý gól je asistovaný, ale každý gól je skórovaný xD

Napr. 20 asistencií v ligovej sezóne dokázal urobiť len 1 hráč v histórii PL, 20 ligových gólov už dal kadejaký nýmand, teda hráč s 15 asistenciami má väčšiu šancu, že bude špeciálny talent.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kilobyte

Asi 5+15. Ale hodně by záleželo jaký by byl výběr útočníků. Dále by záleželo na skladbě týmu a z jakých pozic ty asistence a góly dávali (penalty, přímáky, rohy, ze hry, atd).

Reagovat
TheTopFootbaler

Asi bych u křídla bral spíš ty asistence, 5+15 je hodně dobrý. 15+5 by měl mít hroťák.

Reagovat
Talker

Je fakt vtipný, že se zlobí a říká, že je laboratorní krysou. Chápu, že má obavu o své zdraví, ale takhle se vyjadřovat, když v přední linii jsou sestřičky, doktoři, lékárníci, lidi v obchodech, řidiči, kurýři atd.

Z tohoto pohledu 50% populace jsou laboratorní krysy, on je spíš ta krysa, která se válí doma, má klid, nikdo od něj 2 měsíce v době největší epidemie nic nechtěl a teď, když se má vrátit k treninku a k fotbalu, kde potká 30 lidí, tak se mu to nelíbí. Zvlášť když bude mít zajištěné testy, lékařský personál a všechno kolem.

Reagovat
LokoLFC

Je to dement no. Co chceš od takovejch myslitelů. Teď byl doma a koukal na konspirační teorie na youtube a přijde si osvícenej.

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
GabrielBatistuta

Od A do Z.

Reagovat
hornito

Reagovat
Kenneth

Ještě mohl říct že jako člověk tmavé pleti má větší šanci to chytnout a měli bysme to komplet.

Reagovat
Mastný Chobot

To už povedal Deeney, to by sa už len opakoval

Reagovat
Talker

Tak tohle opakoval zas po Rooneym, jen má 2 měsíce zpoždění.

Reagovat
GabrielBatistuta

Já už zprávy ani nesleduji. Je na tom něco pravdy? Je na to někdo náchylnější?

Reagovat
Mastný Chobot

štatisticky to tak je, ale nemyslím si osobne, že to je spôsobené rasovými predispozíciami. Nikto to v súčasnosti nevie naisto, ale podľa mňa je to skrátka iba preto, že vírus sa najlepšie šíri v mestách (kde je percentuálne viac černochov alebo iných rasových minorít než na vidieku) a najlepšie sa šíri medzi manuálne pracujúcimi a chudobnými bez prísnych hygienických návykov (kde je takisto pomer černochov a rasových minorít vyšší než v celkovej populácii). Nemyslím si, že hygienický a bohatý černoch má väčšiu šancu, že to chytí než rovnako hygienický a bohatý beloch.

Reagovat
mistr129

Reagovat
ratusek

Naopak v té Africe to čekali o dost horší ne? Avšechny to překvapilo, že tam to tolik nepropuklo. Ale nevím, už dlouho sem o tom nic nečetl.

Reagovat
bobis21

Tak to taky asi souvisí spíše s nižší urbanizací ne? Respektive i když tam větší města jsou, tak tam není nějaká vyspělá MHD kde by se ty masy lidí potkávaly a promíchávaly. A někde ve slumech to zase nikdo není schopen testovat nebo jakkoliv jinak zachytit.

Reagovat
ratusek

Jo to máš pravdu

Reagovat
Nihilister

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
wyqinac

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Vopi11

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dody10

Reagovat
DieFohlenBMG

Všichni jsme krysy

Reagovat
Arnar Resmusonn

Jasně ať se nehraje, liga se rozběhne až měsíc v kuse nebude ani jeden nakažený. Mezitím půjde fotbal do hajzlu ale to očividně nevadí, hlavně být doma nehorázná sračka co to řekl

Reagovat
ratusek

Hlavně, že si stěžuje jen jedno etnikum

Seberte jim prachy a Rose může pak doopravdy jít dělat pokusnou krysu, aby si aspoň něco vydělal na lékařských výzkumech, když o tom tak sní

Reagovat
Lamskej#RMCF

Tvle.. Za tuhle pandemii se mi strašně zprotivila část téhle fotbalistů a to fotbal zbožňuju

Reagovat
nani92

Are you dumb, stupid or dumb?

Reagovat
Agent z Melmacu

krysa si, ale černá ne laboratorní

Reagovat
schuby

Tak se vzdej prachu a nemusis hrat

Reagovat
dave30

Myslím, že se klidně vzdá. Od 17 let je hráčem v Tottenhamu, poslední 4 roky má smlouvu na 3 miliony liber ročně (60 tisíc týdně, samozřejmě hrubého ). Takže 2 měsíce asi oželí...

Reagovat
Lacko_Boh

You know, Quasimodo predicted all this.

Reagovat
johan14

Veď ho nikto nenúti hrať. Môže sa na to vybodnut a ísť dokladat tovar do Tesca. No to by už bol iný príbeh

Reagovat
Univerzál

Za mě ok, pokud hrát nechce, ať nehraje. Ale neměl by v tom případě pobírat plat.

Reagovat
dave30

Jsem přesvědčen, že s tím tito hráči počítají.

Reagovat
Spejbl

Zas tak jistý bych si nebyl. Určitě se mezi nimi najdou i takoví, kteří hrát nechcou, ale (100%) platu se nevzdají. Jen je potřeba počkat, který z nich bude natolik myslitel, že se s tímto ozve i veřejně..

Reagovat
ratusek

vždyť i někteří už kvůli tomu i stávkovali

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
dave30

1. Ve VB je situace na hony vzdálená tomu, co je u nás. Třeba fotbalisté mají teprve příští týden začít s tréninkem v malých skupinách.

2. I ve svém okolí znám lidi, kteří se v půlce března zavřeli ne své "chaloupky" a od té doby jsem je neviděl.

3. Jsou to lidé, kteří si to mohou dovolit. Finance nehrají roli, v případě ztráty zaměstnání (obzvlášť ti fotbalisté) by se "nějak" uživili...

4. Takže všechny nenávistné komentáře zde pramení ze záště a závisti, že my ostatní to tak nemáme...

Reagovat
soukup

jaká závist zase? Lidem spíš přijde směšný, že frajer fňuká o tom, že je laboratorní krysou k pobavení. A to se po něm chce, aby jen vykonával své povolání v tak kontrolovaných a bezpečných podmínkách, jak si jen lze představit. Jak to má vzít třeba poslíček, co mu včera vezl pizzu? Že on je laboratorní krysou k nakrmení lidí?

Pokud ho zaměstnavatel nutí pracovat, tak může vždycky rozvázat smlouvu, ukončit kariéru. Stejně jako ten poslíček s pizzou. Pro oba jsou tu mechanismy, kdy můžou svobodně skončit vykonávat své povolání a být zavření doma a izolovaní od světa, jak dlouho budou chtít.

Reagovat
Skleepy

Reagovat
dave30

Uznávám, že ten výrok s krysou je za hranou. Nicméně podobné komentáře byly i u vyjádření Deeneyho. A ten chce v podstatě pouze ochránit své dítě. Pokud opravdu nepočítají s platem, tak je to jejich věc. To je stejné, jako bys přišel za zaměstnavatelem a požádal o 2 měsíce neplaceného volna. Pokud na to přistoupí (i Klop se vyjádřil, že nebude nikoho nutit), tak proč ne?

Reagovat
soukup

Reagovat
Nihilister

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
Gazdo

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Dody10

Reagovat
kvasha16

Reagovat
FUnk

Reagovat
Gazdo

Reagovat
ajouki

To je naprosto neuvěřitelné. Další 2 týdny se po nich nechce nic jiného, než aby chodili pravidelně trénovat na hřiště. Navíc tréninky budou v malých skupinkách, kde bude praktikováno sociální distancování. Každý člen tréninku má maximálně pár dní starý negativní test. Všechny plochy budou v maximální míře dezinfikovány. Nikdo v celé UK nemá bezpečnější pracovní podmínky než hráči PL. A přitom nejvíc keců.

Ať si pár dní zkusí život běžného Franty, který do práce a z práce musí sockou, zaměstnavatel mu nic nedá a absolutně nemá tušení, s kým se stýká.

Ano, pár hráčů mělo test pozitivní. Buď porušili pravidla, anebo jej dostali i přesto. Na žádném tréninku nebyli a přesto jsou pozitivní. To těm borcům nedochází, že zranitelní jsou víceméně úplně stejně když budou trénovat a když nebudou trénovat?

Reagovat
db18

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Nebelung

Reagovat
j_mrazik

Tohle ukazuje tu extrémní oddělenost profesionálních sportovců od zbytku populace. Tím, že jsou z nich takové hvězdy a všichni k nim vzhlíží, vydělávají takové peníze, tak nemají vůbec reálný pohled, jak funguje ten svět "pod nimi". O to je potom tvrdší dopad, když ten sport přestanou dělat. Deprese, problémy se začleněním, ztráta pocitu významnosti, nulové příjmy...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych měl deprese, že mě furt všichni sledujou a nemám žádné soukromí. Skončení kariéry bych uvítal - vyděláno na zbytek života, budu mít volno celý den, nikdo už mě nebude otravovat

Reagovat
soukup

až na to, že málokdo z nich má opravdu vyděláno do konce života, protože sporťáky, slipy od Vuittona, kurvy a šampaňské něco stojí. A volno celý den tě začne velmi brzo srát

Reagovat
Elliasson

Přesně tak. Člověk si navykne na životní styl a jen málokdo si tvoří rezervy.

Reagovat
j_mrazik

To je právě ta nejčastější mýlka. Vezmi si, že jsi 30 let motivovanej a hnanej, abys něco překonával, porážel soupeře a teď se ten tvůj svět zcvrkne na porážení obezity a cukrovky.

Já jim ten pád fakt nezávidím. Pro ně to musí být, z velké části, úplná ztráta smyslu života. Neberu ty hráče, kteří rozjedou podnikání - Mertesacker, Frings, apod. Ti si ten smysl našli a možná se i těší na konec.

Reagovat
vodka

Podnikání nejvíc rozjel tuším Flamini

Reagovat
j_mrazik

To jsem nevěděl. Tak to je frajer. Je mi jasný, že musel potkat x lidí, kteří ho s tím oslovili, ale klobouk dolů.

Reagovat
Front hell

A hlavně se mu celkem daří.

Reagovat
Mastný Chobot

Per? Veď ten je full-time zamestnanec Arsenalu

Inak Kakha Kaladze, ak si pamätáte z AC, má celkom zaujímavú kariéru po skončení tej futbalovej. Najprv získal podiely vo viacerých energetických firmách v regióne Gruzínska, potom sa stal ministrom energetiky v Gruzínsku, odkiaľ musel odstúpiť kvôli stretu záujmov (vzhľadom na tie podiely) a teraz je primátorom Tbilisi.

Reagovat
j_mrazik

Per má nějakou firmu s kámošema z Werderu, development myslím.

Reagovat
Mastný Chobot

môže byť, aj sa mi teraz marí niečo, ako si to spomenul

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Nikikrew

tak to je uplna hlupost. Praveze ked skonci hrac karieru a nema nic ine rozbehnute, moze sa polahky dostat do depresie pretoze nevie co ma vlastne robit, nakolko bol jeho zivot ,,naprogramovany'' a tocil sa okolo futbalu

Reagovat
kiwwi

vacsina z nich ma depresie prave po skonceni kariery, pretoze zrazu sa skoncilo to jedine co vedeli robit

Reagovat
Nikikrew

napr mam spoluhráča ktorý začal manuálne robiť az v 32rokoch, dovtedy len futbal a nič iné.

Celkovo ani moc nezávidím futbalistom & hokejistom na Slovensku. Platy majú väčšina nižšie ako vysokoškolák a po skončení kariéry nemá ani vzdelanie, ani prax a úspor tiež nemá na rozdávanie

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Blasphemer

Bejt průměrná kopačka u nás není žádnej luxus. Bereš lehce nadprůměrný peníze do pětatřiceti a pak seš vyřízenej, protože si týhle krátký kariéře většinou obětoval pořádný vzdělání a nějaký rozvoj pro mimosportovní kariéru.

A pak přijde Alenka, aby ti řekla, že beztak jezdíš ve Ferrari, a nemáš nárok na nic, na rozdíl od lidí, kteří vydělávají podobné prachy, akorát mimo sport.

Reagovat
mistr129

Reagovat
TopinB

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu má pravdu, je to byznys, kde se točí miliardy, takže dohrát se to musí

Reagovat
Skleepy

OT: Speciální nabídka pro sparťanské permanentkáře a členy Sparta Clubu od mediálního partnera FORTUNA:LIGY. Můžete si pořídit balíček O2 TV Sport Pack na 3 měsíce jen za 299 Kč. Ostatní fanoušci si jej mohou aktivovat za standardních 499 Kč.

Ty vole to je akce jak prase, díky moc. To to jako Sparta za nás permanentkáře nemůže zaplatit, když celý rok chodíme sledovat to houno na hřišti a teď už ani to nemůžeme.

Reagovat
Swarley

Hráčů s podobným názorem bude spousta, jen se tradičně vybouři tihle klasici, kteří schytaji tu první vlnu...to je to, co jsem psal... Hráčů se nikdo neptal...

Reagovat
smazaný uživatel

: - ) ty si tiež kurva jak zaseknuté rádio,Tominko.

Reagovat
Swarley

Stačí se na to podívat pohledem hráče a ne pohledem závistiveho slovana a ušetříme si spousty zbytečných a ukrivdenych diskuzi, speciálně s tebou, Olo

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, závisť . Súhlasím s týmto názorom

soukup21.05.2020 10:04

Reagovat
Swarley

A i na to podobné jsem reagoval.. Pak nemám být jak kolovratek, i tak je to v některých případech marný...

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulujem. Si pašák a bojovník.

Reagovat
Swarley

Na boj musíš mít soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

Vo svojej hlave ich máš niekoľko .

Reagovat
Swarley

Alespoň někdo, než tohle tvoje knourani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

co by se jich nekdo ptal, berou miliony, tak at drzi hubu a krok.

Reagovat
r.mrazik

ja miliony neberu a taky se me nikdo neptal...

Reagovat
Busby babes

no ale kdyz reknes: hele, mam obavu, ze se nakazim a ohrozim svoji rodinu, tak ti neprijde odpoved: curaku, drz hubu, doktori jsou na tom lip...

btw my jsme porad v uplne jine situaci nez je UK.

Reagovat
r.mrazik

dostane se mi odpoved, tak si vem dovolenou,nebo neplaceny volno,ale je mozny,ze az budes chtit makat,tak nebudes mit kde...

Reagovat
Swarley

Což ale nebude jejich případ a to je ten největší rozdíl v nějakém srovnání s normální prací...

Reagovat
r.mrazik

samozrejme...a proto rikam,ze jsou na tom porad hodne dobre oproti zbytku UK

Reagovat
Swarley

Ale zároveň i ta jejich vyjednávací pozice... Normální člověk si vyskakovat nemůže, oni kvůli té až přehnané naklanosti klubu můžou teď prskat... Co si vychovali...

Reagovat
r.mrazik

jojo...to souhlas

Reagovat
Busby babes

again. v UK? kde je na furlough schematu miliony lidi a nehrozi, ze by museli do prace az nekdy do cervence/srpna? ok.

Reagovat
r.mrazik

ve svete...v UK jsem zvedav,jak jim to dlouho vydrzi...srpen je za tri mesice...

tam uz tech podniku taky nemusi existovat docela dost

Reagovat
r.mrazik

a verim,ze v klubu mu curaku taky nikdo nerika

Reagovat
Busby babes

v klubu ne, jinde dost mozna jo.

Reagovat
r.mrazik

jinde mu rikaji curakaji porad...hraje fotbal

Reagovat
ZJEV

Kdyz to napises na net, das k tomu komentar o kryse tak se takove odpovedi pravdepodobne taky dockas.

Reagovat
stas87

A preco teda nechcu hrat? Ved maju zaistene od klubov takmer vsetku dostupnu zdravotnu starostlivost, ovela lepsie podmienky ako ludia, ktori im na tu ich zabavu prispievaju zo svojih mizernych platov oproti nim. Nemci zacali hrat a nikto si na nejake krysy nestazoval. Alebo ze by kopacky sralo, ze Anglicko ma horsie zdravotnictvo ako Nemecko a ovela viac mrtvych?

Reagovat
Busby babes

situace v Nemecku je diametralne jina.

Reagovat
stiflerovamama

Hráčov sa nikto nepýtal ... Pokiaľ viem rokovala aj PFA a tak ako niektorí hrať nechcú, je veľa takých ktorí hrať chcú (podľa mňa väčšina). Prečo sa riadiť hráčmi, ktorí hrať nechcú ? Plus teda keď nechcú, nikto ich predsa na ihrisko nedotiahne v putách.

Reagovat
cristiano.K.

a to si čekal jako referendum nebo co? Lidí se někdo ptal, jestli chtějí nouzový stav? Vy jste fakt padlí na hlavu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Busby babes

Vcera jsem poslouchal dva podcasty na Athleticu. Zajimave tam mluvili o prestupech. Werner chce jen do Poolu ale je pry otazka, zda si ho budou moct dovolit. Ma vykupku asi 60 mega, coz muze byt na pool letos moc. Ale zas mu ta vykupka kazdym rokem klesa, pristi rok to ma byt 50, dalsi rok 25.

U Sancha to zas muze dopadnout tak, ze budeme jedini zajemci. Coz je asi to posledni co BVB chce. Ale Real ho nepotrebuje, Barca nejspis nebude mit prachy, City ne, Pool diky financim taky ne, na Chelsea ma byt tech 100 mega taky moc... no, porad si teda myslim, ze i my do zadneho prestupu pres 50 mega nepujdem, ale ve fotbale, kdo vi... Ve vysledku spis zustane v BVB, to bych si tipl, ze bude vysledek.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
dave30

Někdo by měl těm fotbalistům poradit, ať s tím nechodí do médií. Normálně ať požádají o 2 měsíce neplaceného volna (třeba z rodinných, nebo zdravotních důvodů) a hotovo. Pokud jim to klub schválí (třeba Klop avizoval, že nikoho nutit nebude) tak je vše ok. Třeba moje šéfová je v tomto vstřícná, pokud se jedná o neplacené volno. A nikoho to nepobuřuje. Ale do médií o tom nepíšu (on se mě nikdo neptá ). Hlavně žádná prohlášení o krysách a afroameričanech...

Reagovat
Busby babes

on se te nikdo nepta, to je ta podstatna vec. jeho jo, tak rika svuj nazor.

Reagovat
dave30

Jasně, vždyť to píšu.. Proto také radím (i když se mě opět nikdo neptá - ale takových nás je... ), aby si dávali pozor na to, co odpoví. Pro klid ostatních řeknu, že je vše ok, ale vzápětí jdu požádat o to neplacené volno. Takový "čecháčkovský" přístup. Vlk se nažere a koza zůstane celá.

Reagovat
smazaný uživatel

Fňuk....

Reagovat
ACSeRw!n

samozrejme ma pravdu, ale jednou se tomu cirkusu, cim se profi fotbal stal pridal, tak ted musi nest nasledky

Reagovat
Ranoth

podla neho sme teda skoro vsetci laboratorne krysi

Reagovat
Detective

Aneb jak normální a přirozený obavy vyjádřit stylem sebestřednýho debila.

Reagovat
Kostomlat

Hodně dobře placený laboratorní krysy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ukončí kariéru ty plačko a vypadni robiť manuálne

Reagovat
dave30

Věř tomu, že zrovna on již pracovat nebude muset (i kdyby přestal hrát hned). Natož manuálně...

Reagovat
Zdechlina

Šak je to krysa z totenhaimu. Od něho nejde čekat něco rozumného

Reagovat
kissak

Vole, Ty se ani nevracej stejně si hrál hovno a nikomu Tvé výkony chybět nebudou.

Jen kdyby Castle opravdu převzali šejci, zacinkali zlaťákama a nechali si Tě, to by si bral, co?

Reagovat
masina_LFC

Aj IQ máte podobné

Reagovat
smazaný uživatel

Hoď si mašli a máš klid

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krysa jsi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele