Jsem v Miláně spokojený, prohlásil Ménez

23.05.2015, 20:49
Aktuality
Jérémy Ménez skvělými výkony táhne AC Milán, kterému se však přesto nedaří a pohybuje se hluboko uprostřed pelotonu italské nejvyšší soutěže. Francouzský ofenzivní hráč přesto nemyslí na odchod...

Ménez přišel k Rossoneri před letošní sezónou z Paris Saint-Germain a podle očekávání se zařadil mezi největší opory strádajícího klubu, jenž pouze vzpomíná na dřívější slávu.

Odchovanec Sochaux má na svém kontě šestnáct ligových gólů, čímž se řadí mezi nejlepší kanonýry soutěže, není tak divu, že se jméno francouzského reprezentanta skloňuje v souvislosti s odchodem. "Jsem v Miláně šťastný, akorát po výsledkové stránce to není ono," řekl Ménez.

Čerstvě 28letý útočník má na San Siru ještě dvouletou smlouvu a k předčasné změně dresu se zatím nechystá. "Osobně jsem měl docela dobrou sezónu, i když jsem mohl hrát ještě lépe, alespoň tak mám do příštího ročníku co zlepšovat," prohlásil bývalý hráč Monaka nebo AS Řím. "Musíme zakončit sezónu pozitivně a následně se po dovolené vrátit s jinou mentalitou," nabádá Ménez.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jeho je tam celkem škoda, měl by být v lepším než v "třeba jednou urveme deváté místo v italské lize"

Reagovat
Milan.B

mozes ostat, dovolim ti

Reagovat
CubONE

Ale ak by za teba nejake Monaco ponuklo aspon 15M, tak kludne chod. Ten herny prejav bez neho bol casto lepsi.

Reagovat
mojmira

hraje strašně moc na sebe

Reagovat
didosh

Reagovat
El-Pistolero-68

Leda ze by za nej poslali Kondogbiu.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim, ale když se podívám na ligovou pozici AC a na ten jejich "herní projev", tak si nemyslím, že by byli v pozici, kdy by se mohli zbavovat hráče, který nastřílel 3x tolik fíků co druhej a třetí nejlepší střelec a kterej nastřílel třetinu golů týmu v této sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

treba vsak jednym dychom dodat ze polovicku z tych 16 by dal asi niekto iny, ak by nebol on exekutor penalt.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych věřil i tomu, že ti experti co tam teď hrají by nedali ani ty penalty. Každopádně i tak je to pořád nejlepší střelec v průměrném týmu, takže nahradit by ho asi nebylo úplně nejjednodušší. Uvidíme co bude v létě- ten rákosník, nebo co to je zač má prý do klubu investovat hromadu peněz, tak třeba přijde i někdo jiný, než volní hráči.

Reagovat
CubONE

Alebo by penalty nastrielal niekto iny a v dalsich 15 zapasoch by sme hrali s 11 v poli, kedze pri jeho frustracii bol na ihrisku zbytocny (resp. 10mi, kedze hraval aj Muntari). Je sice pekne, ze je nas najlepsi strelec a druhy najlepsi hrac timu, ale s nim na ihrisku sa to hra cisto na jedneho hraca ako za cias Ibru, az na to, ze on nie je Ibra. Ten timovy vykon napriklad proti Rome pred par tyzdnami bol ovela lepsi a radsej by som staval na nom, nez na vykonoch jedneho naladoveho sebca.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

presne, teraz ku konci sezóny keď nemôže hrať, hrá AC paradoxne lepšie.. Aj minulé kolo, nebyť vylúčenia Bonyho, tak si myslím že by to bola výhra. Prichádzala zreteľný prevaha.. Menéz je dobrý hráč, len často krát, AC hrá lepšie bez neho ako s ním..

Reagovat
smazaný uživatel

i za mín by hopustili když ho získali zadar

Reagovat
Ragazzo d'oro

Rovnou za mega..

Reagovat
smetos

M´Baye je lepší

Reagovat
smazaný uživatel

nech ide

prec nepotrebny

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele