Jsem v AC Milán šťastný, prohlásil Bakayoko

30.12.2018, 19:53
Aktuality
Tiemoué Bakayoko hostuje z Chelsea v AC Milán, kde se nemohl zpočátku prosadit, načež se 24letý záložník dostal pod palbu kritiky. Postupem času ale začal nastupovat pravidelně a je u Rossoneri spokojený...

Pařížský rodák je odchovancem Stade Rennes, kde na sebe poprvé upozornil, aby se následně stěhoval do Monaca. Knížecímu celku mimo jiného pomohl opanovat titul.

Bakayoka začaly sledovat největší evropské velkokluby, nakonec se přesunul do Chelsea, tam se však neprosadil podle představ a před letošní sezónou odešel hostovat do AC Milán.

Také u Rossoneri se však francouzskému středopolaři rovněž úplně nevedlo a zpočátku plnil jenom roli náhradníka. To se změnilo na konci října, kdy se Bakayoko usadil v základní sestavě, načež dobrými výkony pomáhá AC Milán stoupat tabulkou. "Tvrdě jsem pracoval a některé věci se změnily," uvedl Bakayoko.

"Momentálně jsem šťastný, ale budoucnost nezávisí na mě, je to na dohodě Chelsea a AC Milán," vysvětlil záložník, jenž má ve smlouvě opci ve výši 35 milionů eur. "Počkáme na konec sezóny a potom uvidíme," řekl na závěr Bakayoko.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (57)

Přidat komentář
rossoneri89

Tieto vyjadrenia nestoja za veľa ... Každý je všade šťastný ... Pfff

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
milanista9

Občas mi přijde, že hráči za AC jsou z KLDR. Poslušně hlásím: Všichni jsme šťastní pane.

Reagovat
rossoneri89

Presne tak ...

Reagovat
Whitemedia

tak tam pls zůstaň.. a přemluv i pašíka

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Neuveriteľne sa zlapšil oproti tomu čo hral na začiatku, kedy nevedel spraviť dva súvislé dotyky s loptou. Teraz je podľa ešte lepší ako Kessie.

Reagovat
milanista9

Kessie je útočnější a bude ještě hodně dobrej jen musí vydržet pár sezón. Bakayoko asi ví, že AC nebude mít na jeho opci což je škoda podle mě, navíc je to mladý hráč kvalitní takže prostor pro zlepšení by v AC byl ale v Chelsea?

Reagovat
Lacko_Boh

ale len na oko

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo, ty vole.

Reagovat
Morgue

Nerad to rikam, ale za ty penize bych byl taky stastny. Dokonce bych nemusel ani hrat a jen bych jim na lavicce predžužlaval flasky s pitim. Aby to meli uz hezky navlhcene a nestudelo je to.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Co s tím našim Simičem 23 let a progres nikde...hraje za juniorku AC, což je mu k ničemu...

To není schopen si vydupat alespoň hostování ?

Reagovat
smazaný uživatel

někam do seie B, kde by pravidelně nastupoval

Reagovat
smazaný uživatel

však ano

Reagovat
VojtovaChelsea

třeba je tam taky šťastný

Reagovat
Spalovač šancí

Třeba je rád, že hraje ...

Reagovat
smazaný uživatel

Když ti klub slíbí určitou pozici (minutáž) a zakáže hostování tak si ho asi těžko vydupeš. Nyní ho doufejme někam pustí a věřím, že se rozehraje. Kvality rozhodně má.

Reagovat
smazaný uživatel

jaká byla ta minutáž ?? já jsem téměř žádnou nezaregistroval...když se k tomu takhle vyjadřuješ, tak máš určitě přesnější info...tak nám sděl, kdo nevíme...

Nyní ho pustí, co to znamená ? Slib už není platný nebo jak ?? Jsem z toho tvého příspěvku rozpolcený..

Reagovat
smazaný uživatel

Info bohužel nemám, soudím jen dle běžné praxe. A zrovna AC má v týmu solidní přetlak. Před sezonou mohl být reálně v pozici stopera č. 4. Kor když byl zraněný Zapata a pak i Romagnoli s Mussacchiem. Já sám jsem čekal, že třeba do 5-10 zápasů vzhledem k tomuhle zasáhne, minimálně v poháru nebo EL (která AC moc nezajímá). Proto si ho AC asi nechalo a určitě i on doufal, že šancí dostane více. Jenže když pak přišli ty zranění a Gattuso raději hrál na 3 obránce s Rodriguezem nebo dával na stopera Abateho tak je to těžko.

Naskočil jen do jednoho utkání EL proti Dudelange (podal dobrý výkon). Píšu "doufejme že ho pustí", protože bych si to přál. Sledoval jsem ho již v Belgii a v Crotone. Rozhodně má potenciál být kvalitní stoper, jen mu chybí ta herní praxe.

Reagovat
smazaný uživatel

však právě...kór u něj, kdy mu je 23 už, tak potřebuje hrát, nebo z něj nic nebude a skončí buď v polsku nebo naší lize...když ti je 18 nebo 19, tak to tělo se ještě pořád vyvíjí, tam ta juniorka až tak nevadí...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně... Klidně ta Serie B jak psal někdo výše, jen ať hraje. Ale kdo kdo ví, třeba je spokojen i tak, ze je v AC.

Reagovat
smazaný uživatel

tak s prachama určitě...ale na tribuně se v AC neprosadí...musí někde ukázat kvality a pak případně je potvrdit v přípravě AC ...

Určitě jeho sen je prosadit se v AC, nebude chtít přestoupit jinam...ale to hostování potřebuje jako sůl...uvidíme, zda teď v přestupáku zamíří na hostování

Reagovat
smazaný uživatel

No on je šťastný, iný názor majú fanúšikovia AC ,to bude ešte ďaleká cesta k LM.

Reagovat
Whitemedia

Opravdu mají jiný názor? V poslední době na něj slyším jen samou chválu, které se mi až věřit nechce

Reagovat
čutalista

jak to teda vypadá s tím jeho zlepšením a jeho hrou?

Reagovat
Oskar

hraje vyborne uz asi 2 mesice, dostal jednu cervenou kdyz pri druhe zlute hrac simuloval. Jinak zadny chyby nedela a posbira a sebere hodne balonu. Jedina skoda ze kolem nej nehraji zadni kreativni zaloznici jinak by se mu hralo jeste lepe

Reagovat
čutalista

raději bych vyjádření klubu, že ho chtějí koupit

Reagovat
Svatej

Tak snad ti nebude klub stat v ceste ke stesti

Reagovat
smazaný uživatel

Bajvoko

Reagovat
smazaný uživatel

V Monacu jeden z nejlepších, Chelsea mu však nesedla až mi ho bylo líto. No v AC nevím, jak hraje. Je však spokojený, liga a fotbal v Itálii mu asi sedl více, což je jedině dobře. No jen aby to nedopadlo jako s Lukakem, Bruynem a dalšími. Aby se z něho nestal jeden z nejlepších a v Chelsea by vypadala základna tak, jako dnes lavička. To byla hrůza hrůz.

Reagovat
Whitemedia

Ale hovno v Monacu jeden z nejlepších..

Reagovat
Seydou Doumbia

V té jejich mistrovské sezoně hrál opravdu skvěle. To že se neprosadil v Chelsea není zas tak velké měřítko. U vás padli daleko lepší hráči za vlast.

Reagovat
Whitemedia

Já je sledoval sice jen v LM, ale pravidelně tam patřil k nejhorším z hráčů Monaca..

Reagovat
netopier

Reagovat
Oskar

Za poslednich 5-6 zapasu na hristi byl malo kdo lepsi vykonem jak Bakayoko. Nevim jestli je to tim ze kolem nej hraji hraci bez formy nebo tim ze se vraci k tomu hraci z Monaca ( je to dost mozne je mu 24 , muze se stale jen zlepsovat ). Kdyby kolem sebe mel kreativni zalozniky nebo aspon jednoho hral by jeste lip. Neni to zadny tvoric to ale kazdy vi ale pocet ziskanych a ubranenych balonu a jak maka to jsme potrebovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je asi jediný.

Reagovat
Milan.B

Posledne zapasy slusne zahral

Reagovat
Mateo16

Lucas Paqueta, Fabregas, Morata? . Na AC sa hodne tesim

Reagovat
Pride

Morata zoufalec a Fabregas hráč za zenitem. Na co se těšíš?

Reagovat
El-Pistolero-68

Pro současné AC dobří hráči.

Reagovat
Whitemedia

Fabre bude i přes svou pomalost pořád fajn posila na dvě sezony.. a slyšel jsem něco o tom, že Moratovi Itálie seděla, tak by to třeba mohlo klapnout znova, i když tomu nevěřím, protože labil je příšerný hovno a člověk si říká, že i Torres byl oproti němu zlatej

Reagovat
čutalista

Torres když už nedal gola, tak aspoň něco zahrál a dokázal sám něco vytvořit

Reagovat
icka

Fabre bude pri te bidne kreativite AC hodne slusna posila na rok ci dva.

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Leonardo vraj vyhlásil že nikoho v zime nebudú kupovať . problém z fifa.aspon keby sa zbavili niektorých talentov, Bertolaci a spol.

Reagovat
icka

A my v Chelsea timpadem také

Reagovat
Eldarion

Nečakal som po tom začiatku, že bude až takto dobrý. Keby ešte vedľa neho hral schopný regista bolo by to ešte lepšie ale silne pochybujem, že ho kúpime určite nie pri súčasnej FFP situácii. Navyše tam je Kessie ktorý bude pravdepodobne v jeho veku 3x lepší. Chelsea ho môže streliť v lete za 40 v pohode a na znak vďaky by nám mohli poslať Fabreho

Reagovat
KillSwitch

Monchi: v zimnom prestupovom období nespravíme veľké zmeny, to by znamenalo, že sme spravili chyby v tom letnom...presne to si spravil ty plešatý kretén, tak čo keby si si to priznal a nedok*rvil tímu aj zvyšok sezóny?

Reagovat
smazaný uživatel

Odejde Marcano, možná si stáhnou Calabresiho nebo Capradossiho míst něj, Elio hrál posledních 10 zápasů v základu, majíslušné výsledky.

V zimě musí být hráč domluvený dopředu nebo stojí dardu. Levého beka stejně neseženeme, Herrera předpokládám nic, Útok bych neřešil.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky jsem měl v Serii rád Gabbiadiniho, měl by být volný za 12-15. Pořád teprve 27 let a v Itálii by určitě pookřál.. Anglie prostě není pro něj a kdo ho získá, vytěží.

Akorát by musel hrát z křídla, nicméně věřím, že by to zvládl a měli bychom zkušenějš variantu za Cengize, Manolo není o moc kreativnější, ale ve vápně a kolem něj je nebezpečný dost, výběr místa a střelbu má. .Pastoreho tam EDF nezkusí, Čorič je mrtvý, Florko není levák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KillSwitch

ja by som skôr riešil tvorcu hry do stredu pola a náhradu za Fazia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Ale my nejsme šťastní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za rok Zlatý míč.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele