Jsem stoprocentně rozhodnut odejít, říká Bendtner

05.06.2011, 19:44
Aktuality
Nicklas Bendtner dlouhodobě nepatří do základní sestavy Arsenalu a po sedmi letech pravděpodobně londýnský klub opustí. Dánský reprezentační útočník se nechal slyšet, že už nechce zažít sezónu podobnou té upylnulé a v létě hodlá změnit působiště...

Třiadvacetiletý hráč v nedávno skončeném ročníku Premier League nastoupil jen k sedmnácti utkáním a v nich se střelecky prosadil pouze dvakrát. V Lize mistrů to nebylo o nic lepší, během pěti startů v soutěži vyšel zcela naprázdno.

”Mohu slíbit, že už neprožiji sezónu, jako byla tato. Jsem na sto procent rozhodnut, že musím opustit Arsenal,” řekl Bendtner pro server sporten.dk po včerejším kvalifikačním utkání na Islandu, kde Dánové zvítězili 2:0.

”Zvažoval jsem odchod delší dobu, mé rozhodnutí je ale jasné. Jsem si jistý, že v novém klubu se mi bude dařit lépe,” dodal bývalý hráč Kodaně, který má údajně nápadníky především v anglické a německé lize.

Autor: Petr Vaněček / sportinglife.com

Komentáře (709)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele