Jsem šťastný, že zůstávám v Gladbachu, řekl Herrmann

02.05.2019, 18:16
Aktuality
Patrick Herrmann už řadu let patří ke stálicím Borussie Mönchengladbach a na tomto faktu se hned tak něco nezmění. Osmadvacetiletý křídelník prodloužil smlouvu do roku 2022...

Rodák z Uchtelfangenu přišel do Gladbachu před jedenácti lety ze Saarbrückenu a postupem času se zařadil do základní sestavy "Hříbat", za která odehrál 295 soutěžních zápasů.

Během uplynulých let však Herrmanna opakovaně srážely zdravotní komplikace, a přestože se pokaždé dokázal vrátit, nevyhnuly se mu spekulace o možném odchodu.

Zájem o služby rychlonohého ofenzivního hráče měly mít Brémy nebo Stuttgart, naposledy se Herrmann objevil ve spojení se Schalke, nakonec ale prodloužil v Gladbachu.

"Už dlouho jsem hráčem Borussie, a každý ví, jak moc je pro mě tento klub srdeční záležitostí. Jsem proto šťastný, že tady mohu hrát minimálně další tři roky," řekl Herrmann.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
bobis21

škoda že od toho zranění vazu se nedokázal dostat zpátky to původní formy. Pořád ale jeden z mých nejoblíbenějších hráčů

Reagovat
Beči

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

ten jeste nikam neprestoupil?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele