Jsem rozzlobený a naštvaný, láteří Emre Can. Ligu mistrů si na podzim nezahraje

04.09.2019, 14:28
Aktuality
Italský Juventus nečekaně vynechal ze soupisky pro Ligu mistrů německého záložníka Emreho Cana a ten to vnímá jako velkou křivdu. Hovoří o porušeném slibu ze strany italského mistra.

Vedle Cana se na soupisku pro evropské poháry nevešel také chorvatský útočník Mario Mandžukič a zkušený obránce Giorgio Chiellini. Ten je ovšem zraněný a pro podzim je stejně tak jako tak mimo hru.

Opomenutí Cana je ale poměrně překvapivé. Pod trenérem Massimilianem Allegrim hrál v minulé sezoně pravidelně, byť nyní už je hlavním koučem Juventusu Maurizo Sarri. Nejvíc zaskočený byl podle všeho sám německý záložník. "Jsem z toho v šoku," řekl německému deníku Bild. "Náš rozhovor trval asi minutu a neřekli mi vůbec žádný důvod, proč se to stalo. Pořádně mě rozzlobilo a naštvalo," řekl Can.

"Budeme si o tom muset promluvit, až se vrátím z reprezentačního srazu," dodal.

Juventus ale především nařkl z porušení slibu. "Klub mi něco minulý týden slíbil. Přišla nabídka z Paris Saint Germain, ale já jsem se rozhodl, že zůstanu v Juve. Podmínkou ale bylo, že budu hrát Ligu mistrů," prohlásil Can.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net, bild.de

Komentáře (146)

Přidat komentář
lajka30

Reagovat
Godwinson

Okno je otevřený u nás a někde v Maďarsku, ne? Šance pro Slavii

Reagovat
Maverick 65

Reagovat
Ferguson6

No súpisky pre LM už sú uzavreté.

Reagovat
smazaný uživatel

Mal zopar zableskov minulu sezonu ale pre mna bol trosku sklamanim a pochybujem, ze potom co prisiel Rabiot si zahra vyraznejsie..

Reagovat
ttopi

Cane zavolej Horovi, budete si rozumět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Csaplárova past

Tak hlavně, že pičus Khedira jim hraje základ

Reagovat
Largo

Khedira pod Sarrim maká.

Reagovat
ED91

Ale len dotedy kým skončí prestupové

Reagovat
Largo

To je možný, ale myslím, že pod ním se nikdo flákat neodváží.

Reagovat
ED91

Moze byt, ale ja neverim ze si tuto vykonnost udrzi ani do polovice sezony nieto este celú. Halvne zacina byt vidiet na jeho pohybe vek. A aj ked svoju poziciu zvlada po taktickej stranke, čo zrejme Sarrimu imponuje, tak by som namiesto neho radšej videl na ihrisku behať Cana alebo Ramseyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Začni makat a bude LM, vopičáku.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Visca el barca

Jako ta jejich záloha je hroznej paskvil. Khedirra, Matuidi, Bentacur, Can, Rabiot, Ramsey. Tam by byl náš Ivan ještě za krále. Jedinej kdo se mi líbí je Pjanic.

Reagovat
Csaplárova past

On bude paskvil i ten útok. Higuaín, Dybala nevýrazný - snad i bez formy, s Mandžukičem už si nevědí rady a k tomu Ronaldo, jediný hráč, na kterého všechno půjde. Měl sem sto chutí napsat, že Ronaldo má před sebou poslední dvě sezony, ale když se člověk podívá na Quagliarellu, tak radši mlčím

Reagovat
Largo

Costa? Bernardeschi?

Reagovat
Seydou Doumbia

Pjanic v poslední době taky měl nevývažené výkony, ne? Mě se na poměr cena/výkon líbí nejvíce Bentancur. Can je Turek což znamená hned paskvil, Rabiot magor, Matuidi a Khedira vyhořeli, Ramsey nevím no...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu proc jako skoronemec nepokracoval pod Kloppem, holt kdo chce kam pomozme mu tam - diky nemu mame lepsiho Fabinha

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

ale nikdy sem nepochopil proč se tehdy tak tlačil ven

Reagovat
Vopi11

Reagovat
Kixi Syhimour

Emre Can:

“I can't give an explanation. I received a call from a staff member that did not last even 60 seconds. It's a huge disappointment, I want to play the Champions League.

I was told and promised something else by the club last week. PSG came in for me, but I decided to stay at Juve. The condition was that I’d be in the Champions League list.

The coach was not sincere with me. If I had known before, I would no longer have played for #Juve. I will now draw my conclusions and talk to the club and my agent.”

Vedenie môže byť na seba hrdé

Tohle hodil pod Icardiho Krupy. Jako to bylo úplně mimo od Juventusu, jestli to je pravda.

Reagovat
Hokaido

Wtf, tomu snad ani nevěřím.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu hráče absolutně ho chápu, našemu vedení poslední dobou cosik jebe v palici.Kádr 28 top placených hráčů, všichni věděli že na soupisku pro LM se nevejde každý. Vůbec nechápu ten předimenzovanej kádr..Hráči Matuidi,Khedira měli být na odstřel a rázem první dva ligové zápasy hrají a vypadá to že hrát budou.Co tam je za komunikace ? Každý den jsou spolu a nedovedou Canovi říct, že ho na soupisku nenapíšou.Vůbec se mě nelíbí to co se dělo letos s Dybalou, mám z toho až nervy..Já nejsem zástance Dybalu ale chovali sme se k němu jak ke kusu odpadku.Strašný je mě stydno za ten klub co se v létě udělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to nahodou poruseni smlouvy? Slibili mu ze bude hrat ligu mistru a kvuli tomu zustal a nesel do psg. To jestli je can dobrej hrac nebo ne je irelevantni slib je slib a pokud s nim nepocitaji meli ho pustit do psg, toto absolutne nechapu. A dybala komedie je sama o sobe trapas, dybala + prachy za lukaka

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ústní slib rozhodně není psaná smlouva...

Reagovat
dylan
Reagovat
smazaný uživatel

Ne že bych byl nějakej právník magistr či doktor práv študovanej a nic moc na tom nechci měnit, přecijen se na práva se nechystám, ale vím jak to tam venku chodí

Možná až tě pár lidí podělá, ideálně vlastní pak vlastní rodina a nebo budeš sám naivně doufat, že lidi peníze opravdu přesvědčí, že je těžší si vzpomenout na slib daný na život své matky a možná, že až zjistíš jak systém funguje, aby mohla společnost fungovat, tak pak nebudeš možná, ale jen možná mít potřebu nazývat lidi na internetu právníky od stolu.

Peace brother

Reagovat
dylan

Hele, úplně tomu nerozumím, ale vem to čert...právník též nejsem, ale s právem (zejména daňovým) co dočinění mám. Jen jsem se častokrát přesvědčil o tom, že jak to vidím já (rozuměj obyčejný člověk), nemusí to vidět soud. Proto jsem to sem hodil, neb to působí tak, že "není písemná smlouva = vymahatelnost nula". Tak to samozřejmě nefunguje..

Nic víc nic míň..Peace jak pravíš

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak já jsem to pochopil pro změnu tak, že si myslel, že se ústní dohoda automaticky rovná prokazatelný smlouvě... jako kdyby každý držel slovo a čest byla nedílnou součástí společnosti, pak bychom nepotřebovali tak složitý právní systém a já bych byl i vcelku i pro.

Jsem rád, že jsme si to vysvětlili

Reagovat
dylan

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladino10

Jedna vec je mať na niečo právo a druhá sa ho potom domôcť/to vedieť preukázať..

Reagovat
dylan

..říká se tomu důkazní břemeno tvrzení, a máš pravdu vladino...nejsme ve sporu

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluju, pánové Agnelli, Paratici, Nedvěde a Sarri. Potvrzujete svoji formu znamenitě, první tři jmenovaní obzvlášť.

Reagovat
10

pokud je to pravda, tak ano...že čistě sportovně je ta volba v pořádku, protože Can nikoho z tý vybraný zálohy nepřevyšuje, je věc druhá

zároveň nevěřím tomu, že ho chtělo PSG a Juve ho neprodalo, když Paratici tak křečovitě hledal cestu k prachům a Khediru s Matuidim nikdo nechtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Ta záloha je celá špatná, tam nikdo nepřevyšuje nikoho. Pro mě to je ošvem v první řadě o tom jednání, jak se vedení chová. A pokud ho někdo chtěl, tak spíš nepodal adekvátní náhradu, jakou si pánové představovali, tomu bych věřil spíš.

Reagovat
10

Ano, to jednání, pokud opravdu takto bylo, je buranský, a bohužel tam takových situací v létě bylo víc, o tom jsme se tu už bavili xkrát, že to chlapci trošku nezvládají. Tu sportovní část jsem komentoval zvlášť...

Jinak opakuju, že tu zálohu nevidím tak tragicky, ono na trhu moc rozdílových hráčů není a nebylo, resp. pozvednout jí by dokázalo jen pár hráčů v Evropě, který jsou ovšem mimo realitu. Ta kvalita tam je, rozhodně nenaskočím na tu místní vlnu snažící se dostat jí na úroveň zálohy Southamptonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na úrovni Southamptonu není žádná záloha v italské lize, každá je samozřejmě výš. Pro mě je to průměrná, lehce nadprůměrná záloha, která nemá ten drajv, který by záloha jednoho z nejlepších klubů na světě měla mít. Ale o jménech a hráčích jsme se bavili dost. V této situaci je skutečně alfou a omegou to, jak klub poslední dobou jedná. Pro mě to ale začalo podstatně dřív. S tahy klubu se neztotožňuju dva roky a s hrou už tři, bohužel.

Reagovat
cresposuper

Can hral u vas tak zle? Ked som vas nahodou pozeral, tak sa mi vacsinou pacil.

Reagovat
tr1p

rozhodne nebol horsi ako matuidi a khedira...

Reagovat
DelPiero137

Zda sa ze sme sa opat nezachovali pekne hracovi (ako tomu bolo v minulosti) ale pockam si este na vyjadrenie Juve.

Tiez by som bol zvedavy na tu ponuku PSG a ci splnila podmienky predavajuceho klubu. Pisalo sa vobec o zaujme PSG? Tiez som nazoru ze ak by prisla aspon nejaka ponuka, predameho. Potrebujeme sa zbavovat hracov.

Reagovat
ED91

Mňa by hlavne zaujímalo ako mohla vôbec takáto situácia s našou zálohou vôbec vzniknúť. To sa spoliehali, že Matuidiho s Khedirom strélíme niekomu len tak, bez problému a najlepšie aspoň za 20 mega? To isté s Mandžukičom...

Reagovat
Zark

stal se z nas pekne buransky klub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tr1p

Reagovat
mastakillah

To jste byli vždycky

Reagovat
Zark

jáj, trpaslik z napoli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cink

Lol

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Už dávno ale...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Z fleku Ramseyho. Nicméně podstatou není, koho bych nahradil, ale že se klub chová k hráčům nekorektně. Ať si nominují koho chtějí, ale ať už ti tři přestanou mít zateměno “prachama a děvkama”.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsay bere cez 400k v hrubom to skrátka nemôžeš odstaviť.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně ale nezajímá, kolik kdo bere a kohokoliv zodpovědného za nasazení hráčů na soupisku by to taky zajímat nemělo. Pokud hráč není 100% zdravý, tak nemá v nominaci na LM co dělat. A Ramsey se nedal fyzicky dohromady a už měl před několika dny opět nějaké potíže. Takže pochybuju, že se po reprezentační pauze v půlce září vrátí připravený naskočit. Každý, kdo se vrací po zranění, navíc nyní jde nejdřív přes záložní tým, aby se rozehrál. Podle mě určitě zmešká minimálně dva zápasy LM. Jednak je to od vedení týmu nezodpovědné a z druhého pohledu je to podraz na Cana, kterému to místo v LM slíbili. Ale kopou si jámu sami, když přeplácejí průměrné hráče jen proto, že je přivádějí zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to totálne chápem ale z pohľadá vedenia Can sa teraz urazí a ak bude Juve vyhrávať tak sa na nho zabudne a ostane on za debilka ze sa uraza a nie je ochotny hrat za team. Takto z toho management vyjde vitazne ale ak to spravia pri Ramsay tak ukazu rovno na seba ze su neschopní

Reagovat
smazaný uživatel

Management z toho vítězně nevyjde, protože se chovají dlouhodobě jako podrazáci. Tam nejde o výsledek, ale o to, co celému jednání předcházelo. A to je to, co vrhá na vedení špatné světlo. A ta historie je delší - Del Piero, Marchisio, Marotta, Dybala, Can. Pánové velice často káží vodu a pijí víno. Za sebe už jim nevěřím.

Reagovat
stuff

Reagovat
Pettirosso

no očividně to dost posrali. Od začátku nebyla v přestupové politice jasná vize koho koupit a koho prodat, takže vlastně do poslední chvíle ani nevěděli, jestli někoho někde udají a nebo ne a budou muset řešit škrty. Bohužel neprodali a toto je výsledek.

Očividně se snažili všechno vyřešit na poslední chvíli, ale dost pozdě a na tyto gesta už jim každej sere.

Juventus had already warned agents of players at risk of exclusion before it became official. Subsequently, it was Sarri who called the players to tell them the decision in person. [Di Marzio]

Je mi z toho fakt zle, co se děje ve vedení. S postupem času se ukazuje, že to tam Marotta držel, jako jedinej normální. Od jeho odchodu to jde nesystematicky od 10 k 5.

Reagovat
Largo

A Inter s ním půjde systematicky hore.

Reagovat
DelPiero137

Nato sa nechcem pezerat ktokolvek len nie Inter

Ale kto chce kam...

Reagovat
smazaný uživatel

Ptam se sice asi po třetí, ale má tu někdo v plánu jet na Inter - Juve a má info, kdy půjdou lupeny do prodeje.. Nebo na kolik % je jisté, že bude šance je sehnat klasicky přes web ? Díky Interisti

Forza Inter

Reagovat
Tomanatura

Napis na fcintermilano.com, jede vyjezd

Reagovat
Nuno čomes

Uvažoval jsem o tom, ale chtělo by to, aby otevřeli lístky na 3 okruh.. 4 litry se mi dávat zrovna nechce..

Reagovat
technecium

Koukám, že Juve na tom je podobně jako Barca v těchto problémech s neschopným vedením

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Emre Can't

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Toho jsem si nevšiml, byl si rychlejší

Reagovat
Kucka

Reagovat
PP

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Mouser

Reagovat
king23

To je zajímavé. Juventus zatím vyhrál 2 zápasy ze 2 a už je tu sled mudrlantů, kteří radí trenérovi koho by měl stavět a koho ne. Nebylo by lepší chvíli počkat, jak se bude týmu dařit?

Reagovat
pobody's nerfect

V itálii by je dovedl k titulu i gary neville, kterému by dělal asistenta stramaccioni

Reagovat
king23

No dobře, chápu kam tím míříš, ale přijde mi poněkud hloupékritizovat sestavu v sezoně, kd eklub zatím ani jednou neprohrál

Reagovat
The Krupy

Nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasický fanda Liverpoolu na eurofotbalu. Z 80% od takových kluků vůbec nic nečekej.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Largo

Reagovat
YNWA__MSN

promluvil fanoušek Evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna ty jsi dlouhodobě krásným příkladem

Reagovat
smazaný uživatel

Promluvil klasický fanoušek Liverpoolu už to fakt neberte nebo budete mít IQ 40 tvl

Reagovat
icka

Reagovat
The Krupy

im dávajú niečo do vody

Reagovat
Bandita_Harry

Komu Ynwa_MSN fandí Barcelone to preto je iný,to co tu predvádzajú Cules, Madridistas a Mufani na to sa Liverpoolcania ani zďaleka nechytaju

Reagovat
Dody10

Stramaccioni by Garymu dělal tlumočníka.

Reagovat
smazaný uživatel

it was sabotejž

Reagovat
lajka30

Reagovat
smazaný uživatel

Emre Can't

Reagovat
smazaný uživatel

hahahahahahaha

Reagovat
hyper01

Pokud postoupí ze skupiny, tak ho mohou potom dopsat na soupisku do vyřazovacích bojů, ne? Jestli teda v zimě neodejde

Reagovat
smazaný uživatel

to dojde Rakitic

Reagovat
Skalda29

ten by LM hrát nemohl

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl. Pravidla se změnily.

Reagovat
Skalda29

pardon

Reagovat
pospech11

Na podzim to máš fuk Juve postoupí a na jaře, už budeš hrát základ, pokud se jim na to nevysereš.

Reagovat
Melchior

Nevím co si o něm mám myslet. V minulé sezoně toho zas tak moc neodehrál a když už hrál, tak nebyl o nic lepší, než kdokoli z ostatních. Ať s ním, nebo bez něj, Juventus nebude o nic silnější/slabší.

Reagovat
sankakofi

Konečne rozumný názor...

Reagovat
kris_kros

Titulka jak z FM

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masina_LFC

tak mu treba

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
cink

Reagovat
raduinho

Reagovat
cala

Typické jednanie Sarriho z hráčmi, to isté robil v Chelsea. Našťastie, už to robiť nemôže. Neprajem tomu pánovi žiadne úspechy.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
pobody's nerfect

Khediru nebo matuidiho

Reagovat
smazaný uživatel

Aj oboch jedno väčšie poleno ako druhé ťahať ich do LM je ako ťahať drevo do hory...

Reagovat
ED91

Reagovat
janinho

ide o to, ze (podla toho co tvrdi Can) mu slubili ze ak ostane tak bude hrat LM. aby bolo jasne, podla mna je oberkkt ze odchadzal z Lpoolu a je mi jedno co s nim bude ale preco ho radsej nepredali do PSG?

btw, taky isty osud podla mna caka Rabiota

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme si promluvit...

Reagovat
YNWA__MSN

Emre Can je rozhodně lepší než Rabiot nebo Matuidi absolutně nechapu Takže v létě odejde.... Dobře jim tak

Reagovat
Vincent Vegan

spis uz v zime

Reagovat
Mars

I loni pred tim zranenim se mi pomerne libil, tak potom se uz do toho nedostal, ted vzdy kdyz jse na hriste, tak vypada jak kdyby pred zapasem behal maratony a navic ty jeho protezy misto nohou nicemu nepomahaji.

Mel nabidku od PSG, urcite mu bylo receno jak moc se s nim pocita, ma ale dobrou smlouvu, jak prisel zadarmo, tak neodesel, tak at ted nebreci, kdyz stejne hraje na hovno, i kdyz bych o ho tam videl radeji nez Kheidiru tedy..

Reagovat
The Krupy

Dejan Lovren bol počas leta blízko k tomu opustiť Liverpool FC. Neprijal však hosťovanie v Taliansku z jasného dôvodu. "Som profesionál, vyhral som Ligu majstrov a získal striebro na MS. Dosiahol som veľké veci vo futbale a nezaslúžim si ísť niekde iba na hosťovanie. Nemusím nikomu dokazovať svoje kvality," hovorí Chorvát.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Brandon Walsh

Tohle si může dovolit říct pouze a jen božský Zlaten. Nikdy jiný!

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Pettirosso

Emre na twitteru a instagramu:

I will always be grateful to Juventus Turin and how they supported and stood by me since I am part of the club, particularly during my time of illness. Out of respect to Juventus and my team mates, whose success has always been my first priority, I won’t say anything more and will continue fighting on the pitch.

Yours,

Emre

Věřím, že ho to naštvalo a do jisté míry možná oprávněně, ale nejspíš si pak uvědomil, že to není šťastná reakce.

Reagovat
Brandon Walsh

Měl by teď trucovat jako před přestupem Icardi a nejlépe svůj klub zažalovat za šikanu. Však tak to dneska funguje ne?

Reagovat
svkmd

len u vás

Reagovat
Brandon Walsh

Už naštěstí nebude.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele