Jsem rád, že jsme se dohodli na prodloužení smlouvy, řekl Otávio

23.03.2021, 10:20
Aktuality
Otávio (© AFP)
Otávio patří k oporám Porta a na tom se nebude nic měnit. Obě strany se dohodly na prodloužení spolupráce do roku 2025...

Brazilský mládežnický reprezentant zamířil do Porta v létě 2014 z Internacionalu, do prvního týmu "Draků" se však prosadil až o dva roky později po hostování ve Vitórii SC Guimarães.

Během té doby se Otávio zabydlel v sestavě Porta a dobrými výkony si řekl o pozornost zahraničních klubů, nakonec však spojil i svoji další budoucnost s úřadujícím portugalským mistrem.

"Jsem velmi šťastný, vždycky jsem říkal, že chci zůstat v FC Porto. Cítím se tady jako doma. Jsem rád, že jsme se dohodli na prodloužení smlouvy a slibuji, že udělám maximum pro úspěch," řekl Otávio, jemuž měl původní kontrakt vypršet na konci letošní sezóny.

Autor: Jiří Vojík / abola.pt

Komentáře (2)

Přidat komentář
FC Porto FC

Ufff už sem se bál že odejde zadarmo, je to důležitý článek týmu. Ještě aby podepsal Marega

Reagovat
Benfica

Pekne, pekne.. ja mu ale gratulujem aj k zisku portugalského občianstva..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele