Jsem přesvědčený, že se Barcelona korupce nedopustila, řekl Laporta

17.04.2023, 16:56
Aktuality
Joan Laporta (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (149)

Přidat komentář
vceradnesazitra

Nic neudělali a ta částka taky nesouhlasí

Reagovat
Greny

Poslední odstavec je nejlepší

Reagovat
Kokesh

S těmi útoky na Real Madrid se zařadil jen mezi další uplakánky, kterými je Barca prolezlá skrz na skrz. Vůbec žádná úroveň, jen když jim teče do bot osočovat svého úhlavního nepřítele bez jakýchkoliv důkazů. Stejná třída jako Pique, tudíž žádná. Tohle by si Pérez nebo někdo další v životě nedovolili.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rominhoFCB

Len keby sa v tom "boji" proti Barcelone neangažovať aj Real...

Reagovat
JM

Reagovat
misinho7

Reagovat
Well

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já osobně mám Barcu rád, protože se na jejich tým vždycky pěkně koukalo, ale ten klub má jistý dar přitahovat do svých řad nesoudné exoty. Krásným příkladem je zdejší Klokanomet.

Reagovat
vilp

Hrozný šašek.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
valloire

jasná věc...oni furt brečí v celý svý historii

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
Visca el barca

Jop. Viz video na Real Madrid tv

Reagovat
misinho7

Odpovedali na obvinenia Laportu. Ci moze len tak bez dokazov zacat rozpravat debility zato ze vy sa topite v problemoch?

Reagovat
misinho7

Ale to ty a tebe podobni ako Klokanomet atd nepochopite Barca a Laporta su najviac a bezchybny a za vsetko moze Real. Este ze su tu aj rozumni uzivatelia ako Eichel a spol.

Reagovat
Visca el barca

Až na to, že to video bylo úplně mimo

Reagovat
Messiáš

Já s tím rýpancem Laporty vůči Realu nesouhlasím, bylo to brutálně zbytečný, na nic zásadního to neodpovědělo a ani nevím, jestli je to dobrá strategie.

Nicméně srovnávat to s videem, které se snaží pokřivit jednu z nejtemnějších kapitol historie Španělska, je poněkud odvážné. Docela mě šokuje, že třeba Casillas je ochoten s touhle manipulací spojit jméno. (U Arbeoly mě to nepřekvapuje, ten borec má IQ kužele na tréninkovém hřišti)

Je zase fajn, že doba pragmatického bratříčkování skončila.

Reagovat
Bakary3

Tak jestli je to za tebe tímhle způsobem fajn...

Rivalita je v pohodě, tohle je debilita.

A ty to nijak zásadně neodsuzujes a ještě přemýšlíš, jestli je to dobrá strategie, tak to je funny...

Reagovat
Messiáš

Já bych řekl, že jsem to odsoudil naprosto dostatečně. Nevim, proč bych tomu měl dávat větší důležitost. Odsoudit to mohl Real Madrid, dát to právnímu oddělení a to by třeba dané výroky řešilo. Místo toho vytvořili video, které tady nikdo neodsoudil, a které mělo mimochodem naprosto zásadnější a odpornější sdělení.

Za mě je ten rýpanec zbytečnej a čiší z něj ukřivděnost, že Real, který nejdříve tvrdil, že se k žalobě nepřidá, nakonec změnil názor. Na druhou stranu se dneska místo Negreiry řeší Franco a možná o tohle Laportovi šlo.

Očistit/Odsoudit nás může jen soud, ne Laporta, Tebes, Perez, Ceferin ci Rubiales..

Reagovat
CHONG

Já ti nevím, jestli se úplně sluší hodnotit něčí IQ, s tím myslitelem, co máte na lavičce.

Reagovat
Messiáš

Xavi je spíše chronické knučidlo než hlupák, nicméně celou řadu myslitelů v týmu nepochybně máme a možná se k nim Xavi dá přiřadit. Arbelou myslím hodně Cules nemusí podobně jako Madridistas Piqueho, který je zmíněnej ostatně někde výše. Mě spíše mrzí ten Iker, jelikož to je logicky legenda, kterou uznávají všechny tábory a trollingu úplně neholdoval, alespoň, co si zdřívějška pamatuji.

Reagovat
Laliga

Presne, hlavne že do Pereza sa navážajú za jeho oficiálne vyjadrenie k tejto kauze, kde nikoho z ničoho neobvinil. Nonsens.

Reagovat
zlatan-legend

ježiši. Nebul tady

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
Bucky

Reagovat
CHONG

Už jsem se lekl, že to nesvedou na Real

Reagovat
Rizek

Hele, asi jsem to přehlídl, ale kde to svádí na Real?

Reagovat
CHONG

Nevtírej se.

Reagovat
JM

Reagovat
zlatan-legend

Aby ses nám neupalečkoval, potrate.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Rizek

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
Bucky

Reagovat
DonAndres

Reagovat
Zark

Tak to sú hned klidné, tvle

Reagovat
DreamTeam

To je ale idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Akú ligu by hrala FC Barcelona, ak by sa Katalánsko stalo nezávislou republikou? Pokrytecky by chcela zarábať peniaze v La Lige, alebo čo by sa s týmto klubom stalo?

Reagovat
fenixLFC

nech je barcelona poslede roky hocijak retardovana, tak na tomto by nebolo nic pokrytecke kedze peniaze z barcelony potrebuje aj La liga. takze by to nebol boj ze barcelona si bude hrat sama a la liga bude rada ale naopak, la liga by tam bartcelonu chcela mat za kazdu cenu

Reagovat
smazaný uživatel

La Liga áno, len či ich bude natoľko potrebovať aj španielska vláda, ktorá si môže v prípade nezávislosti Katalánska klásť podmienky a jedna z podmienok môže kľudne byť aj odchod z La Ligy, totižto politika je tým najväčším pánom na dvore.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Su Sanchidad (Pedro Sánchez) a jeho panda su curaci non plus ultra, socialisticki bastardi, ktori si zasluzia ist na smetisko dejin hlavne s jeho hlavnymi poskokmi Irene Montero, Yolanda Díaz (clenka Partido Comunista de España) alebo nastastie exminister socialnych prav Pablo “Coletas” Iglesias. Ale dat do suvisu nezavislost Cataluña a ziadost vlady o vylucenie Barny z Primera División chce silny matros.

Primera División nie je v ziadnom pripade prepojena s Moncloa. Je to organ, ktoremu sefuje dalsi curak Javier Tebas a maximalne k tomu moze nieco malo povedat kseftar Rubiales…..cize v sumare, vladnu mi tu komunisti a peseteros

Reagovat
xjert02

Reagovat
smazaný uživatel

V prvom rade sa skús ukľudniť a ak máš potrebu písať hlúposti o nejakom kvalitnom matroše, tak ma radšej ignoruj. Bude to lepšie pre nás oboch. Ďakujem.

No a v druhom rade uvažujem v rámci skutočností, ktoré sa týkajú nezávislosti Katalánska a vylúčení ich tímov zo španielskych súťaží respektíve možnosti zapojenia do tejto otázky aj štátne zastupiteľstvá, ktoré zasahujú aj do terajšej kauzy, ktorá má výhradne pôvod v privátnej La Lige.

Reagovat
Juan Román Riquelme

ja ti neviem, ale podla spanielskej ustavy musia s vystupenim Katalanska suhlasit aj vsetky ostatne autonomne oblasti, cize to vidim ako vlhky sen zopar katalancov, ktory sa aj tak nesplni.

a dalsie, pokial viem, zijem v dost demokratickej krajine, kde statne zastupitelstva a urady neurcuju podmienky na to, kto moze a nemoze hrat Primera División. Ak si si vsimol, tak aj "Caso Negreira" nemoze mat dopad na to, ci by Barna mohla hrat Primeru alebo nie. po premlcani moze maximalne tak prokurator obvinit bafunarov klubu, co sa aj stalo.

A to, ci by Barna mohla alebo nemohla hrat Primera División, urcite nerozhodne Moncloa ale niekto iny.

Reagovat
smazaný uživatel

"Akú ligu by hrala FC Barcelona, ak by sa Katalánsko stalo nezávislou republikou?" Tak znela moja otázka a nie či je možné, alebo nemožné, aby sa Katalánsko stalo nezávislým.

Takže, ak by sa Katalánsko osamostatnilo a zároveň by som si odmyslel akýkoľvek nátlak zo strany španielskej vlády, tak aj v takomto prípade existuje legislatíva, ktorá neumožňuje inému štátu/republike súťažiť v španielskych ligách. Výnimku má iba FC Andorra.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Cize nie je to nic, co by zakonodarci sa vyhrazali, ze nepustia Barnu do ligy….ale realita je taka, ze by ju velmi radi uvideli vo svojich strukturach, ak by sa Cataluña osamostatnila, co sa stat nemoze, nakolko je to proti ustave, ktora je nad kazdym dalsim zakonom krajiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Stále od veci.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Chtěl odpovedi, ale dostával takové, které nechtěl slyset

Reagovat
Juan Román Riquelme

to urcite!

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
kilobyte

Ale La liga by na tom tratila o dost méně než Barcelona.

Reagovat
noustres

Koupil by jí Messi.

Reagovat
Mateo16

Tento skorumponavy traged to dava na Fica a prekvapive že mu fanusikovia tlieskaju

Reagovat
Gazdo

Ved aj Ficovi tlieskaju. Mna uz to ani neprekvapuje uz len mavnem rukou lebo ludsku sprostost proste nevymazes

Reagovat
Bucky

Reagovat
Spagetka

Osobně nerozumím, proč se vůbec ozývají funkcionáři či fanoušci Realu. vždyť ten klub je tlačen už léta, většina rozhodčích jsou fanoušci Realu. Historicky byla moc vždy centralizovaná v Madridu.

Nicméně pravda bude asi někde v půlce, reporty za miliony vypadaj hodně zvláštně, leda by sloužily k pískání roviny v pokřiveném prostředí.

Reagovat
Juan Román Riquelme

To urcite. A jeste o tom, ze Franco byl fanousek Realu….nebo radeji tu o Karkulce.

Zkus si precist tohle a mozna ti to otevre oci. https://www.elconfidencial.com/deportes/futbol/2023-02-26/caso-negreira-datos-penaltis-rojas_3581237/

Argumenty “ pravda je nekde v pulce” a pod jsou takove…Chcimirove…..byl jsi v nedeli na Vaclavaku?

Reagovat
Spagetka

Ten clanek se chce tvarit odborne, pritom je hodne naivne zpracovany, basic data. Je to asi jako srovnavat uspesnost prihravek stopera a kreativniho zaloznika a vydavat soudy kdo je lepsi. :: biggrin:: Tam je totiz trosku vic promennych, mozna kdyby autori videli vic zapasu Barcy a Realu, tak by je tam pridali.

Ten argument s Neymarem je taky slusnej joke. At si dohledaj, kolik penalt udelal Neymar pro PSG proti zbytku Ligue 1, taky za ne muze Negreira?

Reagovat
Spagetka

Hlavne teda absolutne nerozumim, proc nekdo srovnava naky basic data penalt a cervenych, a spis neveme video zaznamy a nespocita kolik z tech penalt/karet bylo % diskutabilnich ci spatne rozhodnutych. Tuto sezonu ma Real 10 penalt, zatimco Barca 2, svedci tyto data o tom, ze Real uplaci rozhodci?

Reagovat
Rizek

bingo

Reagovat
sergi

Reagovat
Juan Román Riquelme

jesti je to v linii s "penaltis esperados", tak je to OK.

Reagovat
zlatan-legend

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

ozyvaju fanusici realu ci funkcionari Realu? ...Barca je v problemoch a jedine co vie spravit je ze ukaze na Real ...Perez by sa k takemu cosi vobec neznicil ale tak Barca no nech si to vypiju do dna.

Reagovat
valloire

Reagovat
Csaplárova past

nejlepší komentáře tady. Úplná objektivita ...

Reagovat
Tony Stark

Nevysvetlil dokopy nič ale obvinil každého naokolo

Typický barcelonský uplakaný smrad.

Reagovat
Eichel

Ja teda neviem ako ostatní fanúšikovia Barcelony, ale ja som sa cítil pri niektorých výrokoch neuveriteľnú sprostredkovanú hanbu a Laportovi teda absolútne neverím. Nemyslím si, že by nás nejak tlačili rozhodcovia, spomínam si na kopec situácií kedy bola Barcelona poškodená a neuznali sa jej regulérne góly, ale takisto neverím, že to je tak ako to prezentuje Laporta a klub má niekde výborné scouting reporty a všetko bolo plne transparenté. A teda strašne mi vadí ako vždy, keď je nejaký problém, tak začne rozprávať ako Babiš o tom, že všetko je to kampaň, všetko sa prevalilo práve v dobe, keď sa Barce darí, takže to určite nie je náhoda, všetci sú proti nám a neprajú nám úspech a Real sú svine. Fakt mi bolo až fyzicky špatne po tom, čo tam ten chlap potil. Ja viem, že na niekoho môže toto zabrať ale ja by som čakal, že sa zdrží týchto primitívnych útokov a vyplakávania a zachová si nejakú úroveň.

Reagovat
misinho7

Reagovat
sergi

skvele zhodnotené.

Reagovat
JM

Reagovat
zlatan-legend

No krásný máš palečky, lobotome.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Bucky

Nezakrývej si oči a raději se něco přiuč. Takhle vypadá chlap se zásadami, který se nebojí říct, že se mu něco na jeho klubu nelíbí. Taky mě sralo a styděl jsem se, když se řešila u Sparty kauza "suchej hajzl" a někteří fanoušci místo jasného a rázného odsouzení spekulovalo, kdo jinej koho uplácel nebo hledalo výmluvy, proč to vlastně mohlo být v pohodě. To je prostě k poblití, to jsou fakt lidi bez zásad a hodnot, kteří nejsou fanoušci fotbalu, ale jen zaslepení fanboys svého klubu a vše ostatní kolem fotbalu jim je ukradené.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Nihilister

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Bucky

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
Gazdo

No jo ja som vravel uz pred volbami ze Laporta bude len velka huba a jedine co ho moze zachranit su schopni ludia okolo neho lebo on sam bude robit hlavne hanbu dalej kedze je to bohuzial presne taky typek ako madridisti tvrdia

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
zasranej malíř
Reagovat
Zlatko28

Laporta zbytečně brečel, to je fakt. Tento případ je stejně všem každému jasný, že je uměle nafouknutý, ta platba vychází nejak na 400k eur za rok, což na nějaké ovlivňování v la lize stejně nestačí. Pravda je, že je to tak nafouknuté kvůli Barceloně, když la ligu řídí fanatik realu.

Druhá věc je naprosto nízké a ubohé video realu. https://www.youtube.com/watch?v=Wt8ozBQPTaw

Real tam využívá fotky hráčů Barcelony se zdviženou pravicí v době největších represí, jen aby vyvolal dojem, že byli s „nimi“. Škoda, že se nezmínili o popravě prezidenta Barcelony a podobných incidentech. Laportova reakce je jen brečení a vymlouvání, ale toto je ze strany Realu už moc.

Reagovat
Laliga

Real sa bráni úbohému ataku Laportu. Keď niekto tvrdí že si pretláčaní klub, ktorý pritom čakal na titul 15 rokov za tejto éry, a vy ste získali 17 titulov (9 liga; 8 Cdr) a 3x Vás sám Franco zachránil od bankrotu tak to sorry. Ale to je potom silné kafé niečo také tvrdiť, nemyslíš?

Reagovat
Zlatko28

My jsme získali? Svět nemá jen dvě barvy

Reagovat
Laliga

Predpokladal som to z toho čo si napísal, lebo si sa vo všetkom zastal Barcelony a ešte napísal fanatik Realu, veď Tebas nemá dobré vzťahy ani s Realom. Kto iný toto napíše, nepríde mi to vôbec nezaujatý komentár. Tak preto tá dedukcia.

Reagovat
Zlatko28

Jo však jasné, já viděl to video a přislo mi to přestřelené dávat tam fotbalisti jak zdvihají pravici.. já jen vím, že to byla doba temna pro oba kluby, tak mi to video přijde přestřelené. Mohli tam dát sestřih, jak Barceloně připískavají v tom období Negreida. Nedávalo by to větší smysl?

Reagovat
Zlatko28

*fotbalisty

Reagovat
Laliga

Ani nie pretože to nesúvisí s tým čo povedal Laporta. Reagovali nato čo odznelo, keby reagovali kauzou Negreida, tak by sa znížili na úroveň Laportu a tárali bez dôkazov. Oni Barcelonu z toho neobviňujú. Nič také doteraz zo strany Realu neodznelo. Preto mi toto prišlo naopak úplne okej, že je video aké je, okej beriem. Mohlo vyzerať aj inak, ale to podstatné sú tie fakty ktoré odzneli nie tá omáčka ktorá sa premieta za tým. Že to bolo temné obdobie aj pre Barcu to nespochybňujem. Ale to netvrdí ani to samotné video.

Reagovat
Laliga

Aby to nestratilo kontext za "naopak úplne okej" mala nasledovať bodka.

Reagovat
Bucky

Reagovat
Laliga

Typická Barca, či sú hore alebo dole, stále sa plače. Stále ten zlý Real.

Dnes ma pobavilo aký trápny sú na stránke forcabarca administrátori. U článku o videu Realu som dostal Ban lebo som reagoval na fanúšika (ktorý napísal "Perez bol chvilu ticho ale teraz ukazuje svoju pravu tvar." ) slovami: "Perez tieto videá nepublikuje, a aj keby, odzneli tam len fakty".

Za toto sa tam dávajú bani prosím pekne. Očividne im ide o kvalitnú diskusiu

Reagovat
Zlatko28

Já jsem spíš s Realem než Barcou... Ale proč na to Real reagoval tak špatným videem? Kdyby jen napsali něco sarkastického, tak Laporta mohl být za klauna, že brečí. Oni místo toho vytáhnou video z období, kde bylo utlačování menšin, jazyka, politické popravy na denním pořádku.

Reagovat
Laliga

Preto tým reagovali, lebo týmto obdobím sa oháňa Barca už "100 rokov". A ako vidíš po športovej stránke to nedáva vôbec zmysel. Napriek tomu Barcelončania poukazujú na Franca ako by stál za úspechmi Realu. Pritom v tej dobe nemali slovom žiadne.

Reagovat
Messiáš

Cože? Co je tohle za debilitu? Jakože Real neměl žádné úspěchy za doby Franca? Nechceš zkusit třeba google, ChatGPT či i hloupou wiki?

Reagovat
Laliga

Sorry, vďaka za upozornenie. Ruky rýchlejšie než hlava , v texte chýba podstatná časť -"v porovnaní s Barcou samozrejme".

Reagovat
Messiáš

Nezlob se, ale ta část naprosto nic nemění. Real za Franca vyhrál dvojnásobek ligových titulů než Barcelona. Jaký vliv měl Alfredo Di Stefano na úspěchy Realu Madrid v Evropě asi nemusíme dlouhosáhle rozebírat. A věřím, že historii jeho přestupu znáš. Nevím, jestli se snažíš o nějakej trolling a jestli jo, tak je velice hloupý.

Video, které Real použil je neuvěřitelně manipulativní a jako reakce adekvátní akorát pro die-hard fanoušky Realu.

Dá se toho najít na internetu mnoho, ale celkem slušně to období sumarizuje tento dokument od BBC

https://youtu.be/oS0yeCONIaM?t=2282

Reagovat
Kily

registrovat se a přispívat na fórum konkurenčního klubu

Reagovat
Laliga

Je mi jasné že ti môže prísť zváštne, ale mňa zaujíma aj dianie okolo Barci, fandím totiž LaLige všeobecne a navyše tam je naozaj plodná diskusia často. Čo žiaľ na stránkach o Reale nie je, preto som chodil aj tam. Nechodil som tam nikoho provokovať ani nič podobné.

O to viac mi príde trápne že som dostal Ban, pretože sú tam aj provokatéri, ktorých si tam asi nechávajú, ale mňa vyhodil. Asi nechcel počúvať slušné názory protistrany, to sa mu totiž nehodí do toho čo sa tam snaží dosiahnuť, čo je očividne len ešte väčšia nevraživosť medzi klubmi. Pokojne sa spýtaj niekoho či som tam za tú dobu niekoho urazil alebo napísal niečo čo by si zaslúžilo vôbec nejaké upozornenie.

Môžem povedať že to ma naozaj dnes dožralo, pretože mi príde choré niekoho bezdôvodne vyhodiť, pričom mi na ten príspevok niekto rovnako slušne odpísal a ja som ani nemal možnosť mu už odpovedať. Chápem že je to jeho stránka, ale ak niekto spíše kódex správania a potom ho sám nerešpektuje a vyhadzuje ľudí ako sa mu za chce, tak to je . Nikto mi do tej doby ani v rámci diskusie nepovedal že sa mu moje komentáre nepáčia, ak by to tak bolo sám by som si účet zrušil, pretože to je to posledné o čo mi išlo. Nie som trol, ani niekto kto si potrebuje niečo dokazovať. Išlo mi o diskusiu, a do tej doby zakaždým prebehla bez problémov.

Reagovat
Kiss Me Polka!

jsi disident

Reagovat
r.mrazik

je zajimavy,ze nikdy ten externi audit nic nenajde

a to se nemusi jednat jen o barcelonu. se divim,ze pak ta auditorska firma nema zadne dopady ohledne jejich marne prace

samozrejme beru,ze vzdy zalezi,jake podklady se jim daji. Ale spis mi to prijde,ze tyhle auditorske firmy akorat prikryvaji prusery

Reagovat
zlatan-legend

Krásně Joan. Top manažírek! Toho komunistickýho vředa Tebase je třeba se zbavit.

Reagovat
Bucky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se podívejme, bílé zlo už dělá videa s Francem. Myslím, že tento level chucpe se bude těžko překonávat

Reagovat
Visca el barca

a bijou se tu do prsou, že oni by nikdy nic o nás neřekli a ještě si vymýšlí

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
zlatan-legend

1. Prezident Josep Sunyol zabit vojsky Franca.

2. Přísný zákaz propagace katalánské kultury a jazyka - rozkaz Franca.

3. Klub nesměl používat svůj název. Jmenoval se CF Barcelona - rozkaz Franca.

4. Franco nepovolil Barceloně podepsat di Stéfana.

5. Barcelona nemohla pojmenovat svůj stadion Joan Gamper.

6. V roce 1975 byl Cruyff zatknutý přímo na stadiónu - u moci stále Franco.

Madrid byl samozřejmě odjakživa protěžovaným týmem už od dob toho fašistickýho prasete.

Reagovat
Visca el barca

Ano přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

jasná věc

Reagovat
Eichel

A aký to má súvis s prípadom Negreira? Prepáč, ale o toto presne Laportovi šlo. Aby sme sa nebavili o podstate niečoho, čo skrátka pôsobí značne shady, ale riešili tieto Real-Barca vojny a to, či je Tebas dilino. Fakt mi príde neuveriteľné, že mu toto odvádzanie pozornosti takto dobre funguje.

Reagovat
Visca el barca

Nám někdo něco v případě Negreira dokázal? Presumpce neviny ti nic neříká? Víš naprosté prt, tak jako novináři co se toho chytli. Dokud nás neodsoudí a jakože neodsoudí. Jsme nevinní.

Reagovat
kilobyte

A ty máš důkazy o protežování Realu?

Reagovat
Eichel

Ja hovorím, že sme vinní? A kde, prosím? Ja hovorím, že to je shady a očakávam od prezidenta FC Barcelona, že sa postaví na tlačovku a pokojným hlasom a tónom bude po jednom vyvracať všetky pochybnosti a nebude primitívne útočiť na všetkých naokolo. Nie je konflikt záujmov posielať platby podpredsedovi technickej komisie rozhodcov? Nie je zvláštne, že Valverde tvrdí, že "he was not aware of the reports" ? Nie je shady, že zloženie technickej komisie rozhodcov sa zmenilo v júni 2018 a Barcelona vtedy uhradila poslednú faktúru ? Nie je shady, že podľa vyjadrenia zástupcov ministerstva financií mal pri daňovej kontrole Negreira povedať, že ho Barcelona platila za verbálne konzultácie v súvislosti s tým aby zaistil neutrálne riadenia zápasov? A je toho proste kopec. Ako hovorím vyššie, ja nemám pocit, že by sme boli v lige tlačení (áno, ja fandím Barcelone od nejakého roku 2003/4), ale absolútne rozumiem tomu, prečo je z tohto kauza a prečo to zdvíha pochybnosti. A preto sa má prezident postaviť pred novinárov a objasniť všetky okolnosti a obhájiť klub. Kultivovne, pokojne a VECNE. Nemá tam, čo pliesť Franca, nemá tam čo pliesť Real, nemá tam, čo pliesť Tebasa. Má byť vecný a nepotiť konšpirácie typu: "When Espai Barça was looking for funding, this case came out. It's not a coincidence." alebo "There is a club that wanted to get into a legal dispute. I'm talking about Real Madrid. A club that has favoured by arbitration decisions historically and still today." Veď to je čistý Babiš, ktorý keď príde nejaká kauza a môže byť aj pritiahnutá za vlasy, tak namiesto toho aby ju vysvetlil a kultivovane a vecne reagoval, tak príde a jačí kampaň a útočí na oponentov. A toto je to isté. Je to hanba a je to trápne. Podľa mňa nedokážu tie platby spojiť s konkrétnymi rozhodnutiami rozhodcov a ich ovplyvňovaním a Barcelona z toho nakoniec vyviazne, avšak mňa ako fanúšika tá jeho tlačovka absolútne nepresvedčila o tom, že všetko bolo s kostolným poriadkom. Minimálne si mali uvedomiť, že je to úplne jasný stret záujmov a na skauting alebo poradenstvo si mali zvoliť niekoho, kto nie je v aktívnej funkcií.

Reagovat
AlevsakNevadi

pozri Laporta bol a bude vždy politik a ďalšia vec že žiadny prezident Barcelony nie je čistý, to je celkom dosť na zamyslenie prečo to takto funguje. Rossel v base , Barto na súde, otázne je čo sa nájde na Laportu, určite tam niečo je. stačí sa pozrieť na posraný prestup Paulinha keď sa vyplatil sám a následne z Číny za neho zaplatili 50 mega a Barto tam dostal biznis.

Úprimne som od nástupu Laportu prestal pozerať lebo ma nebavia každo mesačné kauzy ktoré poriadne ani vysvetliť nevie, predaje assetu klubu, predaja hráčov, komunikácia voči tým čo majú nejakú hodnotu.

Je veľmi otázne či tieto jeho kroky barcu privedú do krachu alebo z tejto čiernej diery, ale to ukáže až čas.

Reagovat
zlatan-legend

Nebýt Laporty, Barcelona už asi ani není. To vám je snad doufám všem jasný. Bartomeu by měl viset za to co s klubem prováděl. Laporta to vzal do pevných rukou a zachránil klub. Neplivej na něj, díky.

Reagovat
AlevsakNevadi

správny názor

Reagovat
Eichel

Ja proste stále mám nejaké očakávania od prezidenta Barcelony. Rossel a Barto boli úplný odpad, prípad s Paulinhom je neuveriteľne shady a rovnako na tom sú príchody pravého beka Douglasa a záložníka Matheusa. Dúfal som, že sa príchodom Laportu niečo zmení. A ono určite je to lepšie než to bolo za Barta a Rosella, to by som mu uznal. Aj keď osobne sa mi vôbec napáčili letné predaje všetkého, čo nebolo priklincované. Laporta pôsobil ako gambler, ktorý má veľa dlhov, ale skúsi ešte raz ísť do kasína, založí svoj dom a hodí všetko na červenú v rulete. Možno mu to vyjde, uvidíme, ja sa bojím, že ak nie tak ten klub môže pochovať. A kľudne sa môžem mýliť a Laporta mi vytrie zrak, kiežby. Avšak pri tom všetkom očakávam, že pri riadení klubu ho bude dôstojne reprezentovať a bude sa navonok tváriť seriózne a nebudeme všetkým na smiech. On však fakt vyzerá ako nejaký pretretý populistický politik na meetingu pri každom jeho verejnom výstupe a už mi to skrátka začína vadiť. Ja chápem ako je ten klub riadený, ja chápem, že prezident Barcelony musí robiť nejakú kampaň a politiku ale už mi to príde cez. Podľa mňa keby sa ho spýtajú, či v lete odíde Raphinha tak odpovie, že je to útok Realom zaplatených novinárov, ktorí chcú naštrbiť vynikajúcu sezónu Barcelony a vniesť neistotu do kabíny, že určite nie je náhoda, že takéto otázky prichádzajú v čase, kedy Barcelona vedie ligu, že je zaujímavé, že namiesto Espai Barca, ćo je úžasný projekt sa musí venovať takýmto nepodloženým konšpiráciám a ešte by spomenul, že za všetkým je Real, ktorý nás nenávidí a Tebas je cicina. (nepopieram, že je a nepopieram, že nás nemá Real v láske)

Reagovat
AlevsakNevadi

s týmto súhlasím aj s tým že môžno vôbec nemáme pravdu a robí to dobre ale fakt toto ukáze až čas. ešte ako bonus Laporta vyzerá že dosť začal chlastať, má dosť výrazne znaky ako svojho času náš bývalý premiér keď slopal fľašku koňaku denne.

Reagovat
Bakary3

A s tím Babišem jsi to trefil přesně, ten mě hned napadl taky

Reagovat
zlatan-legend

Ty jsi téda šikulka.

Reagovat
misinho7

Reagovat
zlatan-legend

Aby tě z toho ty palečky nebolely čoveče.

Reagovat
Bucky

Napíšeš 6 bodů o Barceloně a pak napíšeš, že "Madrid byl samozřejmě odjakživa protěžovaným týmem". S tím jdi fakt do hajzlu, ztrapňuješ jen sebe.

Reagovat
zlatan-legend

Jujky, dobře.

Reagovat
Juan Román Riquelme

El Real Madrid, durante la dictadura: 21 títulos (15 Ligas + 6 Copas)

El Barça, durante la dictadura: 17 títulos (8 Ligas + 9 Copas)

El Atlético de Madrid, durante la dictadura: 12 títulos (7 Ligas + 5 Copas)

Silne protezovany klub.

Reagovat
JM

Píše se protežovaný, ty demente.

A doporučil bych doplnit si vzdělání i co se týče historie. Abys nebyl takový ignorantský kretén.

Reagovat
zlatan-legend

tak větší individuum po lobotomii jsem ještě neviděl. Aneb zde můžeme krásně vidět ukázkový incestní produkt. Běž si vyměnit slípečky a neslintej si do klína, prvoku.

Reagovat
misinho7

Sranda ze na Laportove slova ala Babis sa chytili dvaja najvacie retardi od Barci nic prekvapive. Ale zahreje ako Barca/Laporta ukazuje na druhych a ked im niekto odpovie tak uz je ohen na streche

Reagovat
zlatan-legend

I ty jeden filuto. Ty jsi teda nás teda pořádně rozebral, ty darebo.

Reagovat
Bakary3

To je fakt

Reagovat
zlatan-legend

Fakt? No jo, to je fakt.

Reagovat
zasranej malíř

Reagovat
patas92

No tak zatím jste se chytli hlavně vy

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
kilobyte

Xavi si stěžoval, že trávník byl suchý a místo v noci hráli přes den.

Reagovat
CHONG

Ať je to jak chce, tak hlavní je, že to křečovité partnerství Real - Barcelona konečně skončilo a teď pojedeme bomby

Reagovat
Busby babes
Reagovat
patas92

Dva dědci se hádají, kterému jejich klubu fandil Franco míň

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele