Jsem jedním z nejlepších, hlásí sebevědomý Nani

01.11.2010, 18:59
Aktuality
V Anglii je nejskloňovanějším jménem určitě Nani. Portugalský záložník se proslavil kontroverzním gólem do sítě Tottenhamu a každý o tom píše a mluví. Zvýšenou pozornost médií ale Nani využívá po svém. Prohlásil, že je jedním z nejlepších hráčů na světě.

Nani přišel do Manchesteru United v roce 2007 ze Sportingu Lisabon a letos to vypadá, že má před sebou zatím nejlepší sezónu v rudém dresu. Gól do sítě Tottenhamu, který probírá celý fotbalový svět, byl už jeho čtvrtým a rychlonohý Portugalec je nyní pro výběr Sira Alexe Fergusona nepostradatelným hráčem.

Přitom loni se hojně diskutovalo o Naniho odchodu, když nadějný mladík nepodával příliš dobré výkony. Situace se ale rázem změnila v druhé polovině loňské sezóny, kdy Nani podal několik vynikajících výkonů, v nichž pokračuje i nyní.

"Myslím, že jsem blízko k tomu být kompletním hráčem," začal Nani. "Mohu říci, že patřím k top hráčům na světě. Hraju za nejlepší klub na světě a moje role v týmu je důležitá. Plním roli rozdílového hráče, dávám góly, nebo je připravuji spoluhráčům, aby tým vyhrál," nešetřil se superlativy Nani.

"Musíte v sebe věřit a ukázat své schopnosti na hřišti. Velké zápasy jsou pro velké hráče a já chci být jedním takovým. Nebojím se hrát těžké zápasy, ty jsou totiž na fotbale nejlepší a to je to, co dělá fotbal krásným," zakončil 23letý Portugalec.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (512)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele