Josh McEachran: budoucnost Chelsea?

24.09.2010, 16:56
Aktuality
Tohle jméno si zapamatujte. Nový Frank Lampard? Možná. Rozhodně však záložník s obrovským talentem a velká naděje Chelsea do budoucna. Proti Newcastlu v Carling Cupu to byl jeho teprve druhý oficiální zápas za A tým Blues a hned se vtělil do hlavní role. Za 35 minut ukázal více, než Ramires, Benayoun či Žirkov za celý zápas. V 17 letech.

Mladý špílmachr s prvním mužstvem Chelsea odkroutil celou předsezónní přípravu a stal se již pevným členem kádru. Svůj debut si odbyl v Lize mistrů proti slovenské Žilině a stal se nejmladším hráčem, který kdy v dresu Chelsea milionářskou soutěž okusil. Již tento zápas ukázal, že se v něm skrývá velký kus talentu a pro nezasvěcené fanoušky i leckteré novináře byl velkým překvapením.

Do zápasu s Newcastlem šel za zraněného Kaloua v 56. minutě za stavu 1:3 a byl jedním z hlavních "viníků" zlepšené hry Chelsea, jež vyústilo až ve vyrovnání. "Byl jsem trošku nervózní, přeci jen to byl můj debut před domácími příznivci," řekl McEachran. "Jakmile jsem se poprvé dotkl míče, spadlo to ze mě a byl jsem v klidu."

"Manažer mi řekl to samé, co před zápasem s Žilinou - říkat si o co nejvíce míčů a užít si hru," tvrdí mladík. Youth team Chelsea minulý rok vyhrál Youth Cup a Josh McEachran byl hlavní postavou mužstva, které ve finále porazilo Aston Villu. "Byl to jiný zápas než finále Youth Cupu. Ve středu tam bylo mnohem více lidí, ale v samotné hře to ani příliš nevnímáte. Já se snažím soustředit na zápas," porovnává své dva největší fotbalové zážitky 17letý záložník.

McEachran nakoukl do prvního mužstva již minulý rok. "Můj první zápas s týmem byl v Blackburnu v rámci Carling Cupu a potom na Evertonu. To jsem poprvé přičichl k velkému fotbalu. Sice jsem do utkání přímo nezasáhl, ale byla to obrovská zkušenost. Už jen být v 16 letech s takovými hráči v jedné kabině," rozplývá se McEachran.

"Předsezónní příprava pro mě byla výborným testem, dostal jsem možnost hrát přátelská utkání a trochu se zocelil. Na Slovensku před týdnem to pak bylo poprvé naostro," popisuje. "Nevěděl jsem, zda se vejdu na lavičku náhradníků a už vůbec jsem netušil, zda se objevím na hřišti. Myslím, že jsem si nakonec vedl dobře," tvrdí sebevědomě anglický štírek.

Josh McEachran se zmínil také o dřívějším období, kdy rostl a dospíval. Nejen fotbalově. "Když jsem byl mladší, byl jsem menší než moji vrstevníci a dělalo mi to trošku problémy. S přibývajícím věkem jsem je ale výškově i silově dohnal a nakonec jsem hrál i za starší ročníky."

"Byla skvělá zkušenost hrát se staršími kluky. Navíc jsem se díky tomu často ulíval ze školy," vzpomíná s úsměvem Josh. "Tím, že jsem byl v týmu nejmladší jsem pochopitelně patřil také k méně silově zdatným a spoustu času jsem trávil v posilovnách a tělocvičnách. Chci na sobě stále pracovat," tvrdí odhodlaně.

Je srovnáván s Frankem Lampardem, loni však v 19 střetnutích dal pouze dvě branky. "Chci dávat více gólů, ale potřebuji více míčů do šestnáctky. Každý gól mi velmi pomůže a pokusím se letos vstřelit více gólů," slibuje McEachran. "I přesto pro mě byla minulá sezona v youth teamu dobrá. Zvláště se mi dařilo v závěrečných fázích Youth Cupu a na evropském šampionátu do 17 let."

Právě na EURU sedmnáctiletých na sebe upozornil celou fotbalovou Evropu. Jeho Anglie bez zaváhání prošla až do finále, kde porazila Španělsko. McEachran předváděl výborné výkony a proti českému výběru dokonce vstřelil vítězný gól. "Španělé byli celý turnaj skvělí, ale ve finále jsme zahráli fantasticky a zasloužili si vyhrát. Jsme dobrý ročník," dodal Josh, jehož nyní čeká přesun do reprezentace Albionu U19.

Mezi dospělé v Chelsea se dostal už před sezónou a nemůže si to vynachválit. Být každý den s hráči jako John Terry je pro něj povzbuzující. "Cítím se více jako součást týmu. Hráči mi pomáhají dostat se na vyšší úroveň, nejvíce se mnou mluví John Terry," pochvaluje si pobyt mezi hvězdami anglického fotbalu.

"Jsem tichý kluk, ale jakmile se dostanu na hřiště, stane se ze mě někdo úplně jiný. Hraji sebevědomě," míní McEachran. "Tenhle rok by mohl být pro mladé hráče velkou šancí," předpovídá. "Carlo Ancelotti to sám říkal, myslím, že nám bude dávat více příležitostí," zakončil s vírou.

Menší čárou přes rozpočet by pro Joshe a jeho vrstevníky mohlo být právě vypadnutí z Carling Cupu, v němž mladí obvykle dostávají nejvíce příležitostí. Nyní je jen na něm, zda Ancelottimu i nám všem ukáže svůj obrovský potenciál. Kvalitu na to rozhodně má.

Autor: Marek Ustohal / chelseafc.com

Komentáře (267)

Přidat komentář
terry

Neuvěřitelný, co v 17 letech předvádí. Lamparda by určitě mohl jednou nahradit. Ale samozřejmě víme, jak to u nás s mladíky chodí, takže si radši nebudu malovat budoucnost a radši se nechám překvapit.

Reagovat
Arbiter

trochu bych to poupravil na jak to u nás s mladíky zatím chodilo, letošek může být zlomový

Reagovat
smazaný uživatel

ale on není čech

Reagovat
smazaný uživatel

On je fanoušek Chealsea. Tak to myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

*Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Nestalo se

Reagovat
smazaný uživatel

z FMka ho neznám,tak to takovej talent zas nebude !!

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si jantar protože v fm10 je to jeden z nejvetsich talentu

Reagovat
smazaný uživatel

jj přesně má skvělej potenciál

Reagovat
Arbiter

držím mu palce

Reagovat
mike.84

ty si tež pěknej přeběhlík.. nejdřív přikyvuješ do rytmu hrubasovi jak nějaká jeho č**** a ted se tu chvástaš jak moc mu fandíš... ty si hrozný fanda

Reagovat
smazaný uživatel

Arbiter je jasna cubka

Reagovat
mike.84

a řekni že tomu tak dnes nebylo ...

Reagovat
Arbiter

to, že fandím Chelsea ještě neznamená, že budu přikyvovat na blbostí, které napíšou naší fans A napiš mi, kde přikyvuju hrubasovi v tom, že jsou naší mladíci na hovno nebo napiš nějaký můj protimluv. Jsem zvědav

Reagovat
smazaný uživatel

veľký talent a pre chelsea veľký prísľub do budúcna

Reagovat
smazaný uživatel

A o Wilsherovi tu nikdy nebyla snad ani expreska

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bych neřekl, mám takový dojem že se o něm mluvilo jako o budoucím nejlepším hráči planety snad už někdy když mu byl 15-16

Reagovat
smazaný uživatel

No, mezi fanoušky Arsenalu se o něm mluvilo. Ale nevyšel kvůli jeho jednomu startu celý článek tady na EF.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo ale kdyby se mělo psát o každý talentu Arsenalu tak EF nemá nic jinýho na starost.)

Reagovat
vodka

uvidím, to haló okolo něho je dost uměle vytvořené...

Reagovat
Arbiter

dost uměle?

Reagovat
vodka

tak jak už tu někdo psal, neodehrál ani celých 90 minut... povedlo se mu kolik, 70 minut ostrých? to je strašně málo a ta mediální masáž je tomu totálně neúměrná...

Reagovat
vitasrp

To je holt tim, ze hraje za Chelsea.. Vsichni vi, jak jsme na tom s mladezi spatne, no a kdyz se pak objevi hrac, co takhle castecne "zazari", je to pro media a hlavme fanousky senzace.. Podle me je jasny, ze kdyby hral za MU, tak se o jeho vykonu psat nebude.. Juniory totiz mate na trochu jine urovni a hrac s obdobnym talentem v MU neni nic neskutecneho..

Reagovat
vodka

tak těch zázraků tam taky moc neni... nadějný je Cleverley a Welbeck s Machedou... Gibson dle mého nikdy nebude nic moc... rozhodně v něm nevidím takový potenciál jako tehdy ve Fletcherovi...

o vašich mladících mám pramalý přehled, ale ten hype je až moc velký...

Reagovat
kiwwi

no ked tu ospevuju toho McEachrana ze aky ma prehlad a je to playmaker tak ja by som k tym hracom United este prihodil Eikrema...ten chalan je v rezerve uzasny, ake ten lopty tam rozdava to je radost pozerat...urcite nadpriemer

Reagovat
vodka

my bad, aj Joshua King je prý skvělý... (loni byl), u něj je ale otázka, jestli netěžil ze svojí na svůj věk velké fyzické vyspělosti...

Reagovat
kubys

Joshua bude TOP, Eikrem hodně zakrněl, už dva roky zpátky hrál podobně, jako teď, ale nějaký velký pokrok bych tam neviděl. Jinak k těm talentům, asi největší v MU je teď Ravel Morrison.

Reagovat
mithro

no videl som highlighty zo vcerajsieho zapasu rezervy a Ekrem to tam krasne dirigoval a rozdaval prihravky, fakt radost pozerat

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kubys

Jenže on ten pas a přehled měl vždycky.

Reagovat
kiwwi

ved a?

v rezerve hodne vycnieva, tam sa uz nema velmi kam rozvyjat, podobne Cory Evans

Reagovat
kubys

Ano a právě proto - jeho vývoj se hodně zastavil, podle mě už měl dávno být členem A-týmu.

Reagovat
mithro

mna dost mrzelo ze nikto z nich nedostal sancu teraz v Scunthorpe, pokojne by som ozelel Bebeho a videl tam radsej Eikrema alebo Corryho, snad nabuduce

Reagovat
vodka

no, Eikrem právě je hlavní figura rezervy...

Reagovat
kubys

Já neříkám, že není, vaši rezervu moc nesleduju, ale, co jsem viděl, tak Magnus takto hrál už v 18ti, pro mě je docela zklamání, že už dávno není členem A-týmu.

Reagovat
herbage

Já tedy zápasy MU nesleduji, ale zrovna z Gibsona bych řekl, že něco bude. Střelu má na svůj věk více než dobrou a je hodně gólový

Reagovat
vodka

no jo, ale to je jeho jediná přednost... brání nedůsledně, nijak moc se nevrací, právě kvůli tomu, že se dere často do útoku... má spoustu ztrát, které na rozdíl od tehdejšího Fletchera pořádně nenapraví... kreativní moc neni, spíš jenom roztahuje hru, nebo vystřelí, když nemá...

mě se zkrátka moc nehodí do 442, do 4-5-1 to už je jiná, tam pasuje, ale to já u MU vidím velice nerad...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Souhlasim, myslim ze z Gibsona nic nebude, je takovej nemastnej neslanej...

Reagovat
smazaný uživatel

Z nej ani nikdy nic byt nemelo, jeho vrchol je to, ze se propracoval do acka MU a muze hrat za acko repre.

Reagovat
herbage

To je vážně tak špatný? Proti Rangers byl jediný z vašeho kádru, kdo dokázal ohrozit branku soupeře. Tedy soudím dle sestřihu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja nerikam, ze je spatnej, ja ho mam moc rad a vazim si ho, ale rec byla o jeho potencialu. U nej se neobjevovala zadna prehnana ocekavani.

Reagovat
$dolar$

Tak spatnej proste byt nemuze, kdyz hraje za takovej klub, ale jak pises jde o potencial

Reagovat
herbage

Ok, ale tak minimálně kvalitní náhradník to bude. Co se vůbec stalo s Carrickem, je zraněný enbo z formy? Navíc zrovna takový Fletcher se do sestavy MU taky musel propracovat a žádný velký talent to nikdy nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

O rozdilech mezi Fletchem a Gibsonem uz psal vodka, to bych jen opakoval po nem Nahradnik z nej muze byt slusnej, dokud ho to bude bavit, ale opora MU tezko.

Reagovat
vodka

Carrick má něco s achilovkou... no, Fletcher, co si ho vždycky pamatuju když nastoupil, tak se rval jako lev a když něco zkazil, tak to dokázal narozdíl od Darrona napravit... navíc on potenciál vážně měl, já sem ho kdysi považoval za nástupce Scholese, to sem přepískl, ale je z něho klíčový hráč...

a hlavně, on sice v nějakých 19 nebyl nijak úžasný, ale každým rokem se neuvěřitelně zlepšoval ve všem, prostě dozrál později, ale potenciál měl...

Reagovat
$dolar$

A jak se jmenoval takovej ten nastupce Keana, taky Ir nebo Severni Ir, pry velkej talent, par sanci dostal, ale nakonec ho prodali

Reagovat
smazaný uživatel

Djemba-Djemba

Reagovat
Carlos Juan Pablo

May Djen

Reagovat
$dolar$

Ten taky, ale nebyl tam nahodou Liam Miller? Nebo nejak tak podobne?

Reagovat
smazaný uživatel

No ten v MU byl, ale to mu bylo uz tak 25 let

Reagovat
$dolar$

Myslim, ze 23-24, ale stejne jsem ho myslel

Reagovat
vodka

Liam Miller? toho si právě dotáhl Roy Keane sám, když přesvědčil Fergusona, aby ho zkusil... pokud vím, tak si ho Keano přitáhl do Sunderlandu a pak ho vyhodil za to, že došel pozdě na trénink pak šel teda už podle wiki do QPR a teď je v Hibarnianu...

Reagovat
herbage

Tomu řikám kariéra

Reagovat
$dolar$

Nekdo zacina v Hibernianu a dostane se do MU a nekdo jde holt opacnou cestou

Reagovat
$dolar$

Jj tak jsem se trefil, sel niz a niz

Reagovat
vodka

tak on tam byl ještě předtím Michael Stewart, to měl být taky nástupce Keanea, dokonce byl aj ve skotské reprezentaci, ale pak se taky komplet vytratil....

Reagovat
herbage

Tak on to defaktor nástupce Scholese bude, alespoň co se týče vůdčí role vaší zálohy

Reagovat
vodka

ale nebude to playmaker... a to, že by ho měl hrát Anderson mě taky docela děsí

Reagovat
herbage

Neříkal náhodou Ferguson něco v tom smylu, že Arsenal má sice Fabregase, ale oni mají Andersona, který je lepší?

Reagovat
vodka

to už nevim, je to možné, každopádně zatím se Anderson zlepšil výrazně dozadu, ale dopředu je progres mizerný... přitom to měl být nový Ronaldinho

Reagovat
$dolar$

Anderson byl v Portu na AM genialni, ale v MU ho zacatl stave na CM a tim ho totalne zabil

Reagovat
vodka

ale on neumí dát ani pořádnou kolmici, vždycky ji dá buď tak rychlou, že by za nás musel hrát Bolt, nebo tak pomalou, že to stoper chytne... a jeho střely, to se ani nebavím, to je úplná katastrofa...

Reagovat
$dolar$

Ale v Portu to umel...

Reagovat
smazaný uživatel

Tam na to mel 3x vic casu, to je poznat dodnes...

Reagovat
kubys

Spíš se nemusel vůbec vracet.

Reagovat
kubys

Děláš z něho úplného nekopu. Anderson potřebuje volnost, mě se v MU zdá, že je moc takticky svázaný, respektive, když jde na hřiště s nějakými defenzivnějšími povinnostmi, tak jenom bojuje a nesnaží se nic vymyslet, kdyby měl volnost na podhrotu třeba, tak to bude vypadat úplně jinak.

Reagovat
vodka

tak nekopa to neni, mě teda nějak moc takticky svázaný nepřijde... to o té střele je ale pravda, nepamatuju, kdy naposledy trefil prostor branky...

a to s těma kolmicama je taky víceméně pravda... on nahrát určitě umí, ale to prostrčení skrz obranu mu fakt nejde... vyjde mu tak jedna z 5... respektive je úspěšná do běhu tak 1 z 5...

Reagovat
kubys

Já nevím, střely jsou fakt hrozné to uznávám, ale před zraněním občas vymyslel takovou přihrávku, kterou bych rok zpět u něj v MU nečekal. Každopádně mě dost mrzí, že se nechytil Possebon, ten kluk to v sobě měl a přestože byl Brazilec, tak mi docela do anglického fotbalu seděl, škoda. Jinak jak už psal herbage, u Andersona bude podle mě stejný progres jako u Naniho.

Reagovat
vodka

uvidíme, já ho nijak nezatracuju, ale cenu těch 18 mega liber zatím teda rozhodně neprokázal...

Reagovat
kubys

Tak to rozhodně ne.

Reagovat
$dolar$

Presne tak

Reagovat
kiwwi

Bolt ale za nas hrat chcel

Reagovat
kubys

No zabili, prostě mu ta role fakt nesedí, každopádně před zraněním se mi dost líbil.

Reagovat
vodka

hrál nadprůměrně, nepopírám, každopádně nic to nemění na tom, že moc těch překvapivých přihrávek nedal...

Reagovat
kubys

Ale když ji dal, tak překvapila i diváka.

Reagovat
herbage

No, geniální zrovna ne, ale je u něj možný progres jako u Naniho. Potenciál rozhodně má a před zraněním se mu docela dařilo

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze Nani na sobe aspon pracuje, Anderson mel problemy s Fergiem, byl kritizovan za pristup k treninku a dodnes neni schopnej dat ani zakladni rozhovor v anglictine. Pak se nemuze divit, ze je v takove situaci, v jake je.

Reagovat
vodka

no, Anderson si požádal, aby mohl hrát zápasy za rezervu, když už byl trvale v áčku, protože chtěl hrát, za to právě byl docela chválený...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to si vybavuju.

Reagovat
kiwwi

nemyslis si to s tymto?

Anderson son son,

He's better than Kleberson,

Anderson son son,

He's our midfield magician...

To the left; to the right,

To the samba beat all the night,

He is class with a brass,

And he shits on Fabregas!

Reagovat
kiwwi

*nemylis

Reagovat
$dolar$

No ja ho taky tak dobre neznam, ale z tech 3-4 zapasu co jsem videl, je jeho jedina prednost to, ze se neboji vystrelit

Reagovat
kiwwi

on je taka istota do stredu pola...ked nema kto tak tam ide Gibo a zahra to celkom slusne, vela toho nevymysli ale ani nepokazi, hra tvrdo a vie pohrozit kvalitnou strelou

Reagovat
vodka

tak ono teď bude místo něho nastupovat Anderson... Carricka už asi Ferguson definitivně odepsal...

Reagovat
vodka

vlastně houby, Carrick má tu achilovku

Reagovat
$dolar$

Anderson dostane novou sanci?

Reagovat
vodka

byl zraněný akorát, teď nastoupil do posledních 2 zápasů...

Reagovat
kiwwi

a co Lalkovic?

vedeli by ste o nom nieco napisat? Este som ho nikdy nevidel hrat a stale len citam ze jaky je to velky talent.

Reagovat
vitasrp

Tak o nem ti vazne nic nepovim, ja ho taky hrat jeste nevidel.. Na zapasy rezerv nekoukam, i kdyz teda nedavno jsem jeden na Nova Sportu shledl, ale to Lalkovic nehral..

Reagovat
$dolar$

Hral v poharu Matic? V priprave se mi jako jeden z mala hracu juniorky libil

Reagovat
smazaný uživatel

Hostuje nekde v Eredivisii.

Reagovat
$dolar$

Aha, diky

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

To je ten Mekekern?

Reagovat
Arbiter

Reagovat
vodka

bývalý kapitán Atlanty Trashers a hráč Senators?

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Kovi81

necekal bych, ze tady nekdo bude znat shawna mceachrana... pekne

Reagovat
Nikikrew

Len aby nim nepohrdla Chelsea.Myslim si ze uz 1 talent pustila.Miroslava Stocha

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co by se Stochem dělali? Hráč je to dobrý a taletovaný, ale v Chelsea (a obecně v TOP klubech) to jen opravdu TOP hráče.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ironický úsměv

Reagovat
vitasrp

Jenze to nebyla sakra otazka toho, ze by ho CFC nechtela, to jenom Mino nevidel moznost prosazeni se do A tymu, a tak nez aby si zkazil karieru a zbrzdil rozlet, rozhodl se odejit.. A prece vedeni nebude drzet talenta, ktery za Chelsea hrat nechce..

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Takovych uz bouzel bylo :) ...

Reagovat
nemanja

skvelý hráč, neuveriteľne ma upútal pri zápase s Newcastlom - najlepší hráč Chelsea.....v 17 rokoch taký prehľad a rozohrávka

Reagovat
smazaný uživatel

Zahraje jeden zápas skvěle, a už se přirovnává k novýmu Lampardovi... Podle jednoho zápasu je toho fakt hodně poznat... Jako jinak nic proti němu, talent docela má...

Reagovat
iamek

Kdyby jeden zapas, ale on hral jen 35 minut. Takovych hracu pamatuju spoustu co tak vyletelo a pak sli vykonostne jen dolu ...

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem těch 35 minut, blbě sem to zformuloval...

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
Usty

Protože jsi ho nesledoval loni v FA Youth Cupu (což chápu)...

Reagovat
iamek

V FA youth cupu predvadel skvele vykony teba Ajose, Eikram nebo i GIll. A pise se tady neco ? :) ...

Reagovat
vodka

a hlavně King... Gill byl zvolený dokonce nějakým hráčem roku, ne?

Reagovat
iamek

Ano Gill, sel strasne nahoru a byl vyhlasen nejlepsim hracem becka :)

Reagovat
kiwwi

Ajosemu teraz ide karta...celkom to tam vali v tej rezerve

Reagovat
kiwwi

a jeho dvorny nahravac je samozrejme Eikrem

Reagovat
iamek

Vcera dal Ajose dokonce Hattrick za becko :) ...

Reagovat
Chazy

Hráčů co tam zářili a skončili v League Two už bylo taky dost. Třeba pamatuju, že kapitán mladíčků MU, kterej je tam tehdy doved k titulu a byl hlavní hvězda, tak byl vyhozenej z MU a snad ani nenašel angažmá a skončil.

Reagovat
iamek

Takovych hracu jsou desitky a v kazdem tymu. I Barcelona ma v becku spickove hrace co jinde hrajou zaklad, ale proste nemuzes kazdy rok davat tolik hracu do acka. Ja si z becka slibuju zatim jen od Ajoseho, protoze zakonceni na svuj vek ma az neuveritelne a v becku jsem zatim tak kvalitniho utocnika nevidel ( Libi se mi vic nez Rossi ) ...

Reagovat
Chazy

Tak tak, navích těch faktorů co tam hraje roli je hrozně moc. Dobrej příklad je, když se vezme, že Shawcross, Evans a Cathcart byli v béčku všichni přibližně stejně velcí talenti, z nichž Cathcart asi největší a nakonec on strávil nejdelší dobu v rezervě, zatímco Evans se chytil, protože byl ve správnej čas na správným místě a narozdíl od Cathcarta zdravej aby zaskočil v MU. Ale když je ten hráč opravdu talentovanej, tak se do tý Premier League nakonec vždycky prokouše, jako tihle tři. Ale CFC nikdy žádný talenty neměla, takže bych byl skeptickej. Kdyby to byl talent, tak hraje ve WHU nebo AFC. To je jako talenti který přenechaj Wiganu Manchestery a Bolton, CFC je musí krást jako Kakutu, jinak nemají nárok.

Reagovat
iamek

Presne tak. Rad ctu komenty jako : Proc sel Rossi, Cathcart pryc ... Rossi za acko nic nepredvedl stejne jako treba Forlan. PL neni liga pro tenhle typ hracu. A Cathcart sice za Blackpool nehraje spatne, ale na manchester to bouzel neni.

Reagovat
Usty

Doufám, že to není jen vlaštovka a že bude dostávat šance i v lize a s Kakutou se postupně dostanou do nejužšího kádru

Reagovat
vitasrp

V zapase s Newcastlem hral paradne, to se musi nechat.. Ale zase bych ten poprask kolem neho mirnil, prece jenom to byl jen 1 zapas, coz rozhodne neni vypovidajici vzorek o keho soucasnych kvalitach.. Kazdopadne potencial naznacil urcite, ten jeho prehled a drzost ve stredu hriste byl paradni, na 17 leteho kluka spis excelentni. Nicmene obdobne jsme byli loni vStrikano z Kakuty pote, co nastoupil proti Wolves, a od te doby nic poradneho nepredvedl.. Holt se uvidi casem, ma to kluk ve svych rukou, do acka by se s trochou stesti dostat mohl..

Reagovat
herbage

Mně stačí, když si vzpomenu na Jacka jak dva rok zpátky v přípravě si dělal z obráncu Atlética a Rangers kuželky a prosadil se výrazněji až letos, ve středu zálohy místo na křídle a kličky již dělá minimálně. Stejně tak inteligetní balóny za obranu přestal dávat, hrají více na jistotu

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze McEachran prave hral na jistotu a neztracel mice, na druhou stranu, branku taky zrovna 2x neohrozil...

Reagovat
vitasrp

Tak to, ze hraje vice na jistotu, je ale dost dano pozici, na ktere momentalne hraje.. Prece jenom kdyby hral ofenzivniho zaloznika za utocnikem, mel by daleko vetsi volnost a moznost dovolit si, nez tomu ma nyni.. Zkratka v srdci zalohy hlavne nesmi kazit, protoze z takovych ztrat pak hrozi nejvetsi nebezpeci.. Staci si vzpomenout, ze jedna jeho chyba stala AFC gol na Liverpoolu, ted na Sunderlandu mel uprostred taktez nekolik hloupych ztrat, nastesti se z toho nic nevyklubalo.. Podle me i Wenger po nem tu jednodussi hru vyzaduje, on to i chape, protoze je to asi jediny zpusob, jak omezit ztraty micu a byt na dane pozici uzitecny..

Reagovat
herbage

No já jsem rád že hlavně pravidelně hraje, ale mnohem radši bych jej viděl na podrhrotu či tvořivém křídle

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu mi připomíná Rooneyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad taky odejde do slavnejsiho klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti nevím, v Realu chtějí jen prověřené hvězdy...

Reagovat
smazaný uživatel

Forest nebo Prestonu by se takovej hrac hodil

Reagovat
smazaný uživatel

Plessis taky nastoupil před 3 rokama v ostrym testu dokonce v lize proti Arsenalu a zahrál fantasticky, DZ typu Viera, skvělej start a jak dopadl ? Přesně tenhle poprask mediální mu může akorát tak uškodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak sám řekl a ja potvrzuju, potrebuje byt efektivnejsi... Prehled ma, prihravku taky, drzy je dost. Ale strasne potrebuje zlepsit zakonceni a praci v sestnactce. Pokud zlepsi a zesili strelu,tak klidne muze byt prvni nahradou na AM, takhle to je spis CM.

Reagovat
$dolar$

Ja ho videl v priprave a nic zvlastniho na nem nebylo, proto nechapu, ze se z nej muzete udelat po 35 minutach hry...

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty se udelas i z obrazku Mourinha, tak se nediv, ze nekomu zas staci vyborny vykon na hristi, kdy zastinil zbytek zalohy...

Reagovat
vodka

jj, na 35 minut

Reagovat
vodka

navíc - jak píše dEst, Plessisovi taky všichni připisovali obrovskou budoucnost, podobně Dannymu Simpsonovi, který tehdy ty záskoky na pravém beku zahrál úžasně a kde je teď?

Reagovat
herbage

Tak těch případů by byly desítky. Z Chelsea stačí vzpomenout na Woodse, Corka a další, kteří by dnes byli rádi, kdyby si čutli v druhé lize

Reagovat
vodka

na druhou stranu Brumovi já věřím hodně... ten má potenciál být hodně dobrý, uvidíme, co z něho bude, ale dávám mu větší šanci než tadytomu Joshovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja z nej zadnou hvezdu nedelam. Jak pisu, ma hodne co makat, aby se dostaval treba jen na poslednich 5 minut na hriste. Kazdopadne potencial ukazal, něco z nej v budoucnu byt muze...

Reagovat
vodka

to nepochybně, ale budu na něho zvědavý tak za rok, dva...

Reagovat
smazaný uživatel

Danny muze hrat zaklad v PL, az se uzdravi, takze pozor

Reagovat
vodka

ale rozhodně to nebude přirozený nástupce Garyho Nevilla, jak se prorokovalo... tehdy sem byl jím aj já dost nadšený...

Reagovat
herbage

Nehraje místo něj v Newcastlu nějaký Perch?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze je Danny na pul roku mimo, si precti, co jsem napsal aspon..

Reagovat
herbage

Vím že je zraněný, ale spíš mi šlo o to, jestli Danny to místo vybojuje alespoň zpět

Reagovat
smazaný uživatel

To je otazka tak pro obdobi kolem Vanoc, ja osobne bych tam chtel Taylora, ale pokud to bude jen souboj Simpson-Perch, tak jsou sance vyrovnany. Perch byl hozenej do vody a musi plavat, zatim neplave tak dobre jako u Forest...

Reagovat
smazaný uživatel

No uz tehdy byla videt jeho slabina v osobnich soubojich a v pozicni hre, akorat byl jeste mladej, tak se doufalo, ze se to nejak odboura

Reagovat
vodka

by mě zajímalo, co vede Fergusona k tomu, že stejné slabiny odbourá u dvojčat?

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael dostal vic prostoru a dostal ho driv, jen moc nechapu, ze letos jeste vlastne nehral

Reagovat
kiwwi

no Sheasy je jednotka na RB (ak neratam Garyho) a ten bol minulu sezonu dlhodobo zraneny cize preto

Reagovat
smazaný uživatel

Vis doufam sam, ze tohle mi opravdu vysvetlovat nemusis

Reagovat
kiwwi

" jen moc nechapu, ze letos jeste vlastne nehral"

Reagovat
kiwwi

alebo mi nieco unika medzi riadkami

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tim nechtel rict, ze mi ma nekdo vysvetlit, jakou ma Rafael konkurenci na svuj post. Ale on hral vlastne vcera pohar, takze je vsechno ok

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som v Plessisovi nikdy nič veľké nevidel...

Reagovat
vodka

ale článků kolem něho v jednu dobu bylo taky dost...

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, Liverpool ani Chelsea to nevedia s mladíkmi, Chelsea to vie ale zastrieť nákupmi hotových.. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych, že se to CFC daří zakrýt koupí hotových talentů.. Kalou nic moc, Mikelovi to taky trvalo nějakej patek a kdo další talentovanej se tam probojoval do sestavy? Ale věřit se musí..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak talenty sú, len im treba dávať šancu a nie aby sa zabrzdili medzi áčkom a rezervou.... Mať talent nestačí, keď chcceš niečo dokázať treba bojovať. Mladíci sú preplácaní, to je zle, skurvene, preto sa tak nesnažia...

Reagovat
$dolar$

prirovnavas vykon mladika v poharu za 35 minut ke kariere Joseho?

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě staci blbej zvast...

Reagovat
smazaný uživatel

třeba nemám pravdu ale podle mě Lamparda jen tak nikdo na dlouho nenahradí...mohl hrát sebevíc špatně ale ty góly prostě dával a to bude chybět nejvíc..

Reagovat
Counter

Ještě prosím prosím článek o van Aanholtovi, budoucím nejlepším LB galaxie

Reagovat
herbage

No ten jeho gól, to byla lahůdka. Nádherná přízemní střela doprostřed branky, kterou si brankář srazil za svá záda

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

A co teprv Turnbull

Reagovat
Counter

Málem jsem zapomněl! Takových mladých Angličanů se zkušeností z PL po trávnících moc neběhá, přeju mu co nejvíc zápasových minut.

Reagovat
herbage

Sestava Chelsea je za 5 let jasná: Turnbull - Mancianne, Ivanović, Bruma, van Aanholt - Cork, Mikel, McEachran - Sturridge, Borini, Kakuta

Reagovat
$dolar$

Skoda, ze sestava Arsenalu nejde ani odhadnout Vetsina hracu uz tam za 5 let nebude...

Reagovat
herbage

Szczesny - van der Wiel, Koscielny, Vermaelen, Gibbs - Song, Ramsey, Wilshere - Walcott, Bendtner, Vela

Reagovat
$dolar$

No bylo by to hezky, ale tyhle hraci budou rozprodani do velkoklubu

Reagovat
herbage

Nevím proč, když Arsenal nepustil ani Fabregase, který chtěl odejít. Klíčové hráče má vázaneé dlouhodobou smlouvu, takže Arsenal těžko někoho pustí. Navíc prachy jsou a není ptořeba prodávat Spíš stýčkovi Romanovi dochází prachy a Chelsea dochází dech. Čeká vás obměna kádru a až skončí Anelka, Drogba, Lampard a Malouda, tak budete mít sakra co dělat

Reagovat
$dolar$

To ze neodesel ted, neznamena, ze neodejde v dalsim prestupovym obdobi

A ta obmena u Chelsea bude tezka, kdyz si vezmu, ze vetsina tech hracu co jsi napsal, hraji ted v Chelsea paradne, tak vazne nevim kdo by je mel nahradit, holt se bude zase kupovat

Reagovat
herbage

Aby bylo nakupovat z čeho. Už Joe Colea jste pustli, protože chtěl moc penízek a ManCity vás v pohodě přeplatí. Jo, žít z cizí kapsy nebo vlastní, to je panečku rozdíl

Reagovat
$dolar$

To kazdopadne preplati, jenze myslim, ze City ma na delsi dobu kadr idealni, mladi talentovani a pritom vynikajici hraci, tak k cemu by jim byli dalsi?

Reagovat
herbage

Oni rádi nakupují, navíc kdo přijde, ten do dvou let odejde. A mezi Manciniho koníčky patří sbírání defenzivních záložníků, něco jako Bruce který zase sbírá stopery

Reagovat
smazaný uživatel

Další herbageho chybná predikce. Až stabilizují kádr, tak budou postupovat jako Chelsea, tj 1-2 hráči za rok.

Reagovat
Chazy

Pochybuju, dokud něco nevyhrají, tak to budou určitě točit.

Reagovat
herbage

Hlavně pokud budou měnit trenéry jako dosud a těm dají volnou ruku k posilování. Ti si pak přivedou své ovečky a vyhází vzbouřence a nespokojence

Reagovat
Chazy

+ pokud budou nadále brát manažery s dobrou reputací ze zahraničí, tak se jim i dramaticky měnit herní styl a rozestavení, takže i kvalitní hráči budou muset odejít, aby se to poskládalo podle někoho novýho. Kdyby Hughese nahradil podobnej styl vyznávající Brit, tak ten tým tolik nezmění.

Reagovat
smazaný uživatel

Časem dostane nějakej trener prostor (když da 2. místo, semifinále LM nebo vyhraje CC/FACup/EC) a přestanou ten kadr tolik točit. Je otázka, jak dlouho podrží Manciniho, třeba vydrží 3-4 roky, během nichž už nebude potřebovat takové nákupy a šejkové si zvyknou, že dávají "jen" 40mil za rok na nákupy.

Reagovat
Chazy

O tom můžeš spekulovat ve chvíli, kdy tam někoho nechají dýl jak dva roky. Pochybuju, že se dočkáš. Zatím utrácejí jako CFC a pochybuju, že přestanou, protože letos zas hovno dokážou.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo se tu baví o letošku? Za nějaké 2-3 roky se fluktuace hráčů podstatně sníží, a za 4-5 let budou jen obměnovat kádr.

Reagovat
Chazy

Letošek je dost významnej, protože jestli hovno dokážou, tak přijde někdo novej a ten zas udělá rekonstrukci, což tvoje za dva až tři roky odloží o pár let zase dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, počítám s tím, co jsem psal. Pokud teda neskončí 5. a níž.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Takže obrana neustále na hov*o, to je dobře.

Reagovat
REPLIKATOR

Máš tam nějak málo Francouzů

Reagovat
Counter

Nevím, jak polemizovat s temnými prognózami budoucnosti Chelsea, tak radši přejdu tupě na Arsenal. Výborně!

Reagovat
Carlos Juan Pablo

+ 200 koupených hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě koukam chelsea lezi pekne v zaludku...

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě koukam chelsea lezi pekne v zaludku...

Reagovat
herbage

Děsně, celé noci kvůli ní probdím

Reagovat
vodka

šit, já su asi degenerovaný, ale četl sem to proprdím

Reagovat
herbage

Zas tak mi Chelsea v žaludku neleží

Reagovat
REPLIKATOR

V bráně Delač

Reagovat
REPLIKATOR

a na stoperu Kalač

Reagovat
REPLIKATOR

teda Kalas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Další. Třeba se jednou setkají s Di Santem ve Wiganu, to měl být zase top útočník PL talenti CFC, to mě vždycky bavilo. Nakonec vždycky tým poskládali na starších hráčích, viz jejich tým pod Ranierim, kterej uhrál CHL.

Reagovat
hefy

Heej, já to neměl aktualizovaný.

Reagovat
hefy

Moc mě baví talenti Chelsea. Pochybuju, že tenhle vůbec někdy dostane šanci. Když odešli dva největší talenti Chelsea - Sinclair, di Santo a to dokonce byli talenti koupení, nemá tenhle šanci. beztak skončí za pát let ve Wiganu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna duša s Chazym...

Reagovat
herbage

Spíš chazyho alternick

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

To je taky furt dokola

Reagovat
smazaný uživatel

Di Santo...

Reagovat
Chazy

Zatím hraje opravdu hodně dobře, tu tvojí geniální prognózu ti asi budu hodněkrát připomínat.

Reagovat
smazaný uživatel

On nikdy neměl šanci se prosadit v CFC, kdykoliv hrál, tak byl nejslabším na hřišti. Tohohle odchodu nelituju a pokud se zvedne, tak dobře pro něj, ale do velkoklubu se podle mě v Anglii nikdy nepodívá.

Reagovat
Chazy

O jeho prosazení se v CFC a velkoklubu nemluvím, dělal si z něj nekopu pro druhou ligu :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nekopa to je a pro druhou ligu taky... To, že se chytí ve Wiganu neznamená, že to není kašpárek ala Ameobi.

Reagovat
Chazy

Právěže znamená, Wigan v týmu nemá žádnýho hráče jako Ameobi a bere jen technicky vyspělý hráče, vlastně tam není nikdo, kdo by si nerozuměl s míčem. A protože jsem ho viděl, tak tě můžu ujistit, že nekopa fakt není. Neměl problém přejít přes dva hráče a zpracovávat složitý centry. Ty jsi expert prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos jsem ho neviděl, takže ve Wiganu ho nemůžu soudit. Z vlastních zkušeností jsem prostě rád, že odešel.

Reagovat
Chazy

A tvoje zkušenosti jsou jen CFC, nebo i Blackburn?

Reagovat
smazaný uživatel

V Blackburnu jsem ho viděl asi v 5ti zápasech v průběhu půl roku a ani jednou mě nijak nezaujal. Ano, souboje vyhrává, ano, dokáže zpracovat míč. Ale na útočníka je zoufale neproduktivní.

Reagovat
Chazy

A jakej útočník pod Allardycem byl kdy produktivní (krom Anelky, kterej byl na Bolton mimořádně kvalitní), to mi řekni. Kevin Davies měl pod Allardycem rok, kdy dal ve 30 zápasech 3 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Zoufale neproduktivni = 24 za Blackburn, 1 gol, 1 asistence.

Mame Biram Diouf 7 zápasů, 5 golů, +- stejně starý, taky Blackburn. Benjani loni 14 zápasů, 1 gol, 3 asistence. Kalinič 33 zápasů, 7 golů, 3 asistence. Roberts 29 zápasů, 5 golů, 2 asistence.

Reagovat
Chazy

Ale taky si vem, s jakou úlohou u Rovers hrál. Ve Wiganu nebude mít problém dát deset gólů ročně

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude hrát prvního útočníka, tak těch 10 golů není nepřekonatelná meta.

Reagovat
vodka

Diouf dal 3 góly v poháru, to bych nepočítal... Benjani loni v Balckburnu ani nehrál, letos myslim v lize jednu střídal...

Roberts byl nejlepší útočník, co v Rovers byl, ideálně se hodil do stylu a stejně Allardyce upřednostňoval di Santa, který vytvářel situace, ze kterých Rovers byli úspěšní, vyhrával souboje, byl faulovaný a získával standartky, klidně aj u půlky, ale u Rovers to je nejsilnější a možná aj jediná úspěšná útočná zbraň... proto hrával... proto nebyl až tak produktivní, pak do vápna šli ottiž všichni obránci a rychlejší hráči zůstávali na kraji vápna...

Reagovat
vodka

kalinič těžil z toho, že byl ve vápně při standartkách a kopal aj penalty...

Reagovat
smazaný uživatel

On opravdu Di Santo je někde prospěšnej? Tak to jsem příjemně překvapen.

Reagovat
vodka

nesouhlas... on se už v blackburnu docela zvedl... je hodně agresivní a vyhrává dost soubojů... v druhé lize by byl hvězda...

Reagovat
smazaný uživatel

S tím souhlasím, hráč do Championshipu ideální.

Reagovat
Chazy

Že by byl hvězda tam právě znamená, že není hráč do Championshipu

Reagovat
smazaný uživatel

Ameobi je proti Di Santovi pan střelec

Reagovat
vodka

tak to Keane je v tom případě lepší než Dimitar...

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cože talenti Sinclair a Di Santo měli někdy talent ? no prosimtě a čím oplívají to jsou nekopové hlavně di Santo nemá žádný talent a to samý Kalas, Chelsea neumí kupovat mladý hráče

Reagovat
mike.84

stoch, čech, kalou (relativně), mikel .. mam pokračovat ? sinclair talentovaný je ale po příchodu ancelottiho není typologicky vhodyn pro chelsea, což pochopil stoch a odešel. sinclair v sobě talent určitě má ale doplatí na to, že ho nebude mít jak rozvinout a skončí zapomenut. neplet si pojem talent s pojmem "dobrý hrač"

Reagovat
herbage

Ty nejtalentovanější jsi vynechal (Robbén, J.Cole, G.Johnson)

Reagovat
kubys

Joe Cole přicházel jako kompletní hráč.

Reagovat
herbage

Tak přišel snad ve 20ti a to je pro mě mladý hráč. Zvlášť když Čech přestoupil až v nějakých 22ti

Reagovat
kubys

Joe Cole přišel 3 měsíce před 22tými narozeninami a přicházel jako reprezentant Albionu a kapitán týmu PL, samozřejmě, že se zlepšoval, ale CFC ho nekupovali s nálepkou talenta, ale hráče, který je schopen okamžitě naskočit. Jinak nechápu, co se ti nelíbí na tom, že jsem reagoval dvakrát...

Reagovat
herbage

Tak proč píšeš hned demence, co jsem ti udělal? Jinak J.Cole přicházel jako mladý hráč a do sestavy se musel těžce probojovat. Nepsal jsme nezkušený, psal jsem mladý a tehdy mladý byl, tak nevím proč tak ostře reaguješ? Jestli máš špatnou náladu, vybij si ji na někom jiném

Reagovat
kubys

Snad se bavíte o talentech, pokud pouze o mladých hráčích, tak okej... A špatnou náladu nemám, jen nechápu proč zbytečně komolit (no ono ani o komolení se nedá mluvit, jen prostě blbě napsané) jména hráčů.

Reagovat
herbage

Tak já píšu často preview Bayernu a dávám si pozor na čárky u jmen. A protože Ribéry se píše správně s é, tak jsem se u Robbena seknul. Omlouvám se, ale demence to vážně není

Reagovat
kubys

Vždyť to tak píšeš skoro všude.

Reagovat
kubys

A co je za demenci psát Robbén?

Reagovat
herbage

Můžeš zkusit někdy reagovat normálně?

Reagovat
mike.84

nechtěl jsem psát takové ty jasné příklady. ten ROBB nemůže být až takový neznalec, aby ty jména cos vypsal, neznal.

Reagovat
smazaný uživatel

radsej nic nepisem bo... nech si fanusikovia chelski napasu oci takym podarenym clankom ale talent to je ale myslim si ze ho hne dprirovnavat k lampardovi?.. inak OT : bebe debutoval.. podla mna ma skvelu buducnost

Reagovat
smazaný uživatel

jako by dolarovi z oka vypadl

Reagovat
Kapřík

Díky bohu za každýho který se aspoň trochu chytne. Ale tak já donedávna věřil hodně i Woodsovi a kde je mu teď konec...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se chce nějaký mladík z líhně Chelsea prosadit do prvního týmu, potřebuje k bezchybným výkonům také hodně štěstí a odhodlání... Josh takovým hráčem je, ale na základní sestavu bude třeba ještě hodně hodně dřiny a i tak to nebude nic jistého... ale pokud se v něm na Stamford Bridge vidí nový Frankie tak to nebude zase tak nedosažitelné

Reagovat
Chazy

Tojo, v Liamovi se viděl u mancs novej Keane a jak to bylo pro něj dosažitelný ..

Reagovat
smazaný uživatel

Každý, čo aspoň za niečo stál odišiel za lepším, prečo by to tak nemalo byť u tohto? A tá väčšina čo nestála nabrala smer Wigan atp....

Reagovat
Chazy

Ani to ne, většinou končí v nižších ligách. Vyjímka je Carlton Cole a teď Di Santo. Nevylučuju, že další supertalenti z jejich líhně hrají PL, ale nikoho si moc nevybavím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Mancienne sedí a to bude tak všetko. Dal som príklad toho vykonnostného topu, nie dna...

Reagovat
Chazy

Však já se nehádám, jen upřesňuju

Reagovat
smazaný uživatel

Tech hracu co prosli akademii Chelsea a hraji nejakou dulezitou roli v PL je asi fakt uplne zanedbatelnej pocet. A Di Santo je taky houby produkt Chelsea, to je pak Pique odchovanec MU Manciennem bych se byt nima ani nechlubil

Reagovat
vodka

Forsell je kde vlastně? toho sem měl docela rád...

Reagovat
herbage

Hannover, ale vůbec nehraje. Často byl zraněný a ani nevím, jestli je vůbec zdráv

Reagovat
vodka

další hráč, kterého zranění komplet zničila...

Reagovat
smazaný uživatel

"hrac s hokejovym jmenem"

Reagovat
smazaný uživatel

..Az bude hrat pravidelne, potom dam tomuhle clanku za pravdu...stejne jako u ostatnich mladiku nic proti nim nemam...ale polovina hracu, o kterych se tu psalo uz se ani nevi,estli nekde hrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To Je fakt Skveli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no možná jednou ale zatim by měl odkráčet na hostovačku do druhé ligy(nevyrazný skoro see bojí míče)ale uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

no možná jednou ale zatim by měl odkráčet na hostovačku do druhé ligy(nevyrazný skoro see bojí míče)ale uvidíme

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele