Jones prodloužil smlouvu s Manchesterem United

29.06.2015, 20:54
Aktuality
Phil Jones spojil i další část své kariéry s Manchesterem United. 23letý obránce, jenž měl s Red Devils smlouvu do konce příští sezóny, se dohodl na čtyřletém prodloužení kontraktu...

Anglický reprezentant začal Premier League hrát za mateřský Blackburn, před čtyřmi lety za necelých dvacet milionů eur přestoupil do ManUtd, kde měl stále roční kontrakt.

Média už začínala spekulovat o jeho možném odchodu, nakonec se však Jones, jenž pod manažerem Louisem van Gaalem nastupuje pravidelně, dohodl na podpisu nové smlouvy. "Jsem rád, že jsme se dohodli na podpisu nové smlouvy," prohlásil po podpisu Jones.

Jones během čtyř sezón za Rudé ďábly odehrál ve všech soutěžích 128 zápasů, před dvěma lety se radoval i ze zisku titulu. "Phil je pořád velmi mladý hráč, který se neustále vyvíjí. Jsme rádi, že s námi podepsal prodloužení smlouvy," řekl k obránci manažer Louis van Gaal.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (350)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele