Johansson: Vedení UEFA ani FIFA o penězích pro Platiniho nevědělo

13.10.2015, 18:00
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

stačí expreska

Reagovat
Mrvinho

Tak to je úplně jasný Platini se Seppem ven, ti už jsou jasní a zbytek tam byl, je a bude úplně čistej

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom je nejvtipnější, jak se na každým novým chycenýám ostatní trochu pod ním snaží, přitom jsou v tom víc po uši než balíček polomáčenek.

Reagovat
smazaný uživatel

Cista propaganda. Vsetci v podobnych kruhoch dostavaju sponzorske dary, peniaze za kadejake zmluvy, dotacie, odmeny. Cela FIFA UEFA a vsetci dalsi tam sa toci tolko prachov, ze rocny prijem Davida Beckhama bol mensou dotaciou. A tu idu hovorit o korupcii dvoch ludi. to je jako keby mal niekto v garazi nove Ferrari a isli by ho stihat zato ze prial uplatok napriklad 20 000 euro pritom legalne nakradol na desat takych aut.

Reagovat
smetos

Kazdy chce vic. Ten udela sluzbu tomu, ten zas tomu a je jedno jestli jde o miliony nebo odhazeni snehu. Jde jenom o to umet v tom marastu chodit. A prislovi na kazdou svini se vari voda je strasna pí, kdyz kazdy jednou umre (aspon zatim )

Reagovat
smazaný uživatel

...a ta částka taky nesouhlasí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele