Jimenez: V záchranu věřím od chvíle, co jsem přišel

18.04.2012, 12:09
Aktuality
Na jeden zázrak má zaděláno Zaragoza. Tým, který měl finanční problémy, se před několika týdny topil na posledním místě tabulky španělské ligy a v jeho záchranu přestávali věřit už i nejskalnější fanoušci, výjimkou byl trenér Manolo Jimenez...

"Dostali jsme se z toho nejhoršího, od mého lednového příchodu pracujeme hodně tvrdě a nebylo snadné umazat tolik z naší ztráty. Jenom několik týmů ve Španělsku může vyhrát pět zápasů v řadě, vlastně to jsou pouze dva," připomněl někdejší kouč Sevilly dominanci Realu Madrid a Barcelony s tím, že povedená šňůra v případě jiných celků může ve vyrovnané tabulce znamenat velký skok směrem dopředu.

Zaragoza se hodně dlouho trápila nejenom výsledkově, ale také herně. Zlepšení přišlo se začátkem března, po výhře nad Villarrealem sice následovala porážka na půdě Realu Sociedad, poté se však týmu povedlo získat deset bodů z utkání proti Osasuně, Valencii, Atléticu Madrid a Sportingu. Nulový bodový zisk z duelů s Barcelonou a Sevillou pak vykompenzovala výhra nad Granadou, v současné chvíli je Zaragoza na sestupové osmnácté pozici, manko na záchranu už je ale pouze pětibodové.

"V záchranu věřím od chvíle, co jsem přišel. Věděl jsem, že to bude strašně složité a vyžádá si to spoustu dřiny, tu budeme muset odvést i v následujících zápasech," uvědomuje si Jimenez.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.es

Komentáře (13)

Přidat komentář
Filip12

Zaragoza se zachrání musí to jít bez Jarošíka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Už se nezachrání. Zlepšení přišlo příliš pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

já myslim že jo. Mají před sebou hratelné soupeře. pokud dokázali porazit atletiko nebo valencii, tak proč by ne getafe nebo santander Zaragoza Jimenez

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico žádnej zázrak letos a Valencie má v roce 2012 nevýdaný výkyvy a vůbec krizi. na Malorce s Levante a s Bilbaem jim nevěřím.

Reagovat
Filip12

a ty máš nevÝdaný pravopys

Reagovat
Posledni Kovboj

najdi si práci

Reagovat
Filip12

Za nick

Reagovat
Kily

zrovna ve Valencii Zaragoza nepředvedla prakticky nic. Mělo na tom samozřejmě podíl rychlé vyloučení, ale oni nebyli schopní přelézt ani půlku, branku na 1:1 dali z ničeho a mohli děkovat neschopnosti soupeře v zakončení. Po tom zápase jsem říkal, že sice mají tři body, ale úrovní to na PD prostě není. Nahoru každopádně šli a šanci mají, ten los není dramatický, zároveň ale je i poměrně zrádný

Reagovat
smazaný uživatel

musíme věřit....

Reagovat
smazaný uživatel

Zaragoze přeju udržení na úkor Granady

Reagovat
smazaný uživatel

na úkor Villarrealu asi težko no..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele