Jihlavu se pokusí zachránit ve druhé lize kouč Oulehla

03.05.2023, 17:34
Aktuality

Jihlavu povede ve zbytku sezony z pozice hlavního trenéra David Oulehla. Třináctý celek druholigové tabulky to oznámil na klubovém webu, délku smlouvy neuvedl.

Oulehla nahradil u týmu Michala Vávru a Tomáš Palinka, kteří vedli Jihlavu v posledních dvou utkáních po odvolání Ondřeje Smetany. Ani oni Vysočinu z výsledkové krize a připsali si dvě porážky. Jihlava vyhrála na jaře jediný z devíti zápasů a má jen dvoubodový náskok na sestupové příčky.

Devětatřicetiletý Oulehla naposledy působil jako asistent Pavla Hapala v Baníku Ostrava. Jako hlavní kouč vedl v druhé lize Žižkov a Varnsdorf, v Jihlavě v minulosti trénoval mládežnické výběry. Premiéru v nové funkci si odbude v pátečním záchranářském duelu s předposledním Třincem.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
monty25

"Jako hlavní kouč vedl v druhé lize Žižkov..."

To mi radši ani nepřipomínejte...

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Snad se mu bude dařit. Ale obávám se, že ne. Protože ten tým a jeho vedení jsou šílené

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele