Jesé: Ještě nikdy jsem netrénoval tolik jako nyní

14.10.2019, 11:59
Aktuality
Útočník Jesé Rodríguez v posledních letech marně hledá formu z první sezony v áčku Realu Madrid. Šestadvacetiletý fotbalista nedokázal prorazit v Paris Saint-Germain, letos hostuje v lisabonském Sportingu a není vyloučeno, že se v zimě bude stěhovat znovu, portugalský celek o něho dle tisku ztrácí zájem a chystá se ho vrátit do Francie...

Jesé přišel do Sportingu začátkem září a zatím nastoupil ke všem čtyřem soutěžním zápasům, na první branku ale čeká a ani výkony nejsou ideální. Právě kvůli tomu si vedení pohrává s myšlenkou předčasného ukončení hostování.

"Když jsem dostal šanci hrát za Sporting, měl jsem velkou radost. Sport mi dává šanci být šťastný a hrát fotbal je to, co mám nejraději," prohlásil Jesé.

"Důležité je pracovat a být připraven. Vypadám dobře, jsem fit a hodlám se vrátit na úroveň, kterou potřebuji, nebo být ještě lepší. Ještě nikdy jsem netrénoval tolik jako nyní," dodal.

Jesé dříve táhl rezervu Realu Madrid a dařilo se mu i po povýšení do prvního týmu, v březnu 2014 ovšem utrpěl vážné zranění kolenních vazů a do dřívější formy se už nedokázal vrátit. V létě 2016 ho koupilo PSG a následně hostoval v Las Palmas, Stoke a Betisu.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (35)

Přidat komentář
Posledni Kovboj

Ahoj Patriku

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoooj

Reagovat
Han střelil první

Tak to jsou pak ty jeho výkony ještě smutnější.

Reagovat
rel7

Určitě se mu vrátilo to vyřazení přítelkyně z Big Brothera, karma

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pocit, kdyz odejdes z klubu a misto tebe tam sazi goly Pekhart..

Reagovat
FC Porto FC

Když se nechytne ani ted ve Sportingu tak nevim kde by chtěl hrát :D

Reagovat
smazaný uživatel

V ciganskej kapele to moze skusit.

Reagovat
Bucky
Reagovat
wyqinac

od tyhle pisnicky to s nim slo jen z kopce

Reagovat
Hany45

Sparta

Reagovat
AngryPrd

Nikdy nepochopim tie zbytocne clanky o tom, ako nejaky hrac hovori, ze tolko este netrenoval

Reagovat
wyqinac

repre pauza no

Reagovat
AngryPrd

Reagovat
Bucky

Zrovna u něj by mě zajímal nějaký komplexní souhrnný článek. Je to zajímavý příběh, v Realu velký talent a spolehlivý náhradník, který na to ale kašlal. Rafa o něm tuším prohlásil něco ve smyslu, že se zajímá víc o hudbu, než o fotbal. Kariéra pak šla strmě dolů, nikde se nechytal a vypadalo to, že na to kašle úplně a má po kariéře. V zimě ho pak Tuchel dával za příklad, že jeho přístup k tréninkům je vzhledem k jeho pozici v týmu příkladný, začal na sobě zase makat, shodil 7 kg (je samozřejmě špatně, že těch 7 kg vůbec musel shazovat, ale říkalo se, že se stejnou náloží se hlásil na první trénink do RM i Hazard). Teď se ukáže, jestli to zvládne udržet a podpoří snahu i výkony.

Reagovat
AngryPrd

To je vsetko normalne ...Ale preco z toho celeho dat do nazvu - Jeste nikdy jsem netrenoval tolik jako nyni ...? mohli radsej vystrihnut do nazvu - Sport mi dava sanci byt stastny !

Reagovat
Bucky

Vítej do světa online žurnalistiky, kde se vše podřizuje počtu kliknutí. Buďme vdeční, že se EF snaží držet dál od clickbaitu a pokud se to stane, tak i názvy článků upravují, aby nebyli zavádějící.

Reagovat
AngryPrd

tak to je pravda no...

Reagovat
Kucka

Reagovat
kilobyte

Tak to asi trénuješ špatně a nebo špatné věci.

Reagovat
Kluivert9

Další z řady madridskejch hypů...

Reagovat
Bucky

Zase tak dlouhou tu řadu nemáme. Myslím si, že to s hypem hráčů máme o parník lepší, než třeba Barca, obzvlášť v posledních letech. U Realu to je hlavně u přestupů, kde to prostě občas vyjde, občas ne, jako všude. U hráčů z mládeže je to poměrně vzácné, Jesé je typický příklad, Mayoral nebo RdT měli taky období, kdy se věřilo, že by se mohli chytnout do Ačka, ale asi o nikom z nich se nemluvilo jako o budoucích tahounech týmu. Do Barca je expert na overhype a vytváření tlaku na hráče ze své akademie, v tom se jí nemůže rovnat nikdo na světě.

Reagovat
Tuxedo

One season hype

Reagovat
Hachim Mastour

Trocha neskoro ..

Reagovat
smazaný uživatel

nepochopený génius

Reagovat
smazaný uživatel

26let a už rekapitulujou karieru a předpovídaj konec.Součkovi bude 25 a je to talent co má vše před sebou a ještě má čas a ven chodit nemusí

Reagovat
smazaný uživatel

Nacpat Soucka vsude, checked.. Jeseho kariera jde shora do peknych sracek kdezto Souckova od nuly nahoru.. nechapu co to sem tahas

Reagovat
Remt

spravne!

Reagovat
kilobyte

Souček je ze specifického českého prostředí.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

*rybníčku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Takže začal trénovat 2x týdně?

Reagovat
LeonardoUžoa

Hrozny šimpanz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele