Jesé chce hrát Premier League za Stoke, tvrdí manažer Hughes

29.12.2017, 09:58
Aktuality
Jesé Rodríguez se nedokázal prosadit v PSG, z nejpovedenějších nebylo ani loňské hostování v domovském Las Palmas a daleko k dokonalosti má rovněž jeho dočasné působení ve Stoke City. Španělský útočník se tentokráte více než na fotbal koncentruje na situaci v rodině...

Jesému se před několika měsíci narodil syn Nyan a na svět přišel předčasně, z čehož plynuly potíže s dýcháním. Odchovanec Realu Madrid tak spoustu času tráví v nemocnici a jeho myšlenky nejsou spojeny v první řadě se zaměstnáním.

"Nejsme si přesně jistí tím, kolik práce může nyní odvést. Bylo to pro něho složité, většinu času strávil v nemocnici. Není tam, kde by potřeboval být, aby se stal klíčovým prvkem týmu. Snad by se na tu úroveň mohl dostat hodně brzy," doufá manažer Mark Hughes.

Jesé za Potters zatím nastoupil k devíti zápasům a na své konto si připsal jeden gól. Naposledy se na trávníku objevil koncem listopadu, v úvodu tohoto měsíce dostal od vedení disciplinární trest za to, že pro utkání se Swansea odmítl roli náhradníka a raději odešel z kabiny.

"Jednoznačně chce hrát Premier League, a to za nás. Jedná se o nešťastnou záležitost týkající se rodiny, kvůli níž zatím nenaplnil očekávání. Je třeba pochopit něco, co zkrátka nemůžete vytěsnit z hlavy. Teď to vypadá, že se rodinná situace zlepšuje a uklidňuje, takže by se mohl opět začít více koncentrovat na fotbal," nechal se dále slyšet Hughes.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (174)

Přidat komentář
Ferguson6

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se zvedne, ještě v Reálu jsem ho měl za hvězdu

Reagovat
Svatej

Z c-fc.cz

Thierry Hazard, otec Edena: "Mohu říct jen to, že Eden prozatím odmítl prodloužit s Chelsea svou smlouvu v případě, že by Real Madrid projevil zájem, což je klub, kde by si rád zahrál. Doposud ale nedošlo k žádnému kontaktu."

V podstate jsme v hajzlu. S nasi novou orestupovou politikou nemame sanci poridit nekoho s aspon petinovym talentem, jen prijde nejakej instantni gameover ala Zappacosta..

Reagovat
Gazdo

Nechcete aj gomesa? Ten by k vam isto sadol

Reagovat
RKBoy

k vám sedí lepšie.

Reagovat
Svatej

Drinkwater- Gomes - Bakayoko

Tyvole.. po zapase bychom museli najimat uklidovy cety na sesbirani spadlych trisek ze stredu hriste..

Reagovat
smazaný uživatel

toho bakayoka nechápu strašně se mi líbil nakonec jsme v tomhle za vítěze my když jste nám pustily matice i když máte kanteho

Reagovat
Svatej

Matic u nas byl vetsinu casu spatny taky. Jeho prodej chyba nebyl, jen se zatom zda ze nahrada nebyla vybrana spravne.

Baka je nastesti ale.dost mladej, taky se muze jeste dost zlepsit ..

Reagovat
smazaný uživatel

no matic se mi u nás líbí strašně chyběl a krásně odvádí tu černou práci samozřejmě smůla je ,že mu neni aspoň 25

Reagovat
Noke

jo tak špatnej tady se rychle zapomíná...

Reagovat
Svatej

Jasný šéfíku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
blade115

To možná tak ti, co říkají, jak byl celou dobu super.

Reagovat
vitasrp

Jojo, říct, že byl většinu času špatnej... To je podle mě hodně hustý.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
raduinho

Reagovat
Seydou Doumbia

Matić u vás hrál klíčovou roli když jste vyhráli ten titul v sezoně 14/15 tuším. Pak už odešel ale v MU nehraje špatně potřeboval novou motivaci a hlavně z5 Mourka.

Reagovat
Svatej

Klicovou roli hral u nas dvakrat zhruba tak na pul roku, zbytek.jeho angazma u nas byl v lepsim pripade prumernej, v tom horsim nas vylozene brzdil..

Hlavne potreboval hrat svou roli, my po nem chtel vzdycky aby branil za vic hracu a to dlouhodobe nedovede.. Nejdriv za fabregase ve dvouclenny zaloze a pak pred rokem meli s Kantem delat praci za tri.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono se od něj těžko budou očekávat goly a asistence a ta černá práce se moc nevidí co odvádí

Reagovat
Svatej

Čísla dopředu nebyly tak důležitý a nikdo je po něm nechtěl, na to tam byli ti tři borci vepředu + wingbeci.

Problém byl v jeho celkovým přínosu. Začátek sezóny měl parádní jak dopředu, tak dozadu, ale pak to šlo všechno nějak do průměru, souboje nevyhrával, rozehrávkou neoslňoval, neběhal všude jako jeho hyperaktivní kolega, kterej byl všude, bránil i útočil a jeho černá práce byla vidět dost..

Reagovat
smazaný uživatel

To je čudné, lebo u nás exceluje práve v kombinácií s Pogbom, kedy hrá vyložene defenzívnu rolu. a slabšie zápasy mal s Herrerom, kedy mal väčšiu voľnosť.

A celkovo je premňa ťažké uveriť tým rečiam o tom, že bol "hrozný" a "brzda", keď sa pozerám na jeho výkony u nás Možno bol problém v tom, že mal v Kantém svojho Herreru a nie Pogbu.

Reagovat
Svatej

Kdyby byl tak dobrej pravidelně, tak ho nerodáme za 40 mega, nemyslíš ?

Reagovat
smazaný uživatel

tak 40 mega v souladu s věkem byla i normální cena to spíše 20 mega by bylo divný a taky mi to nejde do hlavy pravda neviděl jsem ho hrát když nehrál za nás , ale u nás je výtečnej a jak už tu psal krom když hraje s herrerou a bez pogby , ale tak to zase na obranu to celej tým bez pogby hraje prd

Reagovat
Svatej

Za tak kvalitního hráče si šlo říct i víc, ale Manja hodně chtěl jít a my mu chtěli vyjít vstříc.. Každopádně je to sympaťák, přeju vám ho

Reagovat
bbbauch

Taky chtel jit sam, to se musi zohlednit..

Reagovat
Svatej

To snížilo jeho cenu, ale důležitej je hlavně fakt, že hrát na svý top úrovni neustále, tak ho jednoduše neprodáme ( a už vůbec ne do Anglie), i kdyby se měl rozbrečet...

Kdyby byl neustále tak dobrej, jako předváděl ty dva půlroky, tak by reakce fandů CFC byla podstatně rozdílná, ale on si tu výkonnost prostě udržet neumí, nejlepší je na podzim a pak to s ním jde z kopce, tak uvídíte možná sami..

Reagovat
Talker

Klíčovou roli hrál na podzim v té sezoně, v druhé polovině sezony se kompletně vytratil, což dělal mimochodem pravidelně. Na podzim nejlepší statistik v lize, na jaře byl třetinový.

On vždycky hrál parádně a následně se vytratil a začal být na tom hřišti neviditelný.

Reagovat
spider_8

Ale pořád byl konstantně platnější než Baka zatím.

Reagovat
Svatej

... Mě trochu mrzí, že se Baka nesnaží dělat ty tahový běhy s míčem skrz střed hřiště přes soupeře, který jsem ho viděl párkrát dělat hned po jeho příchodu, připomínal mi tím Yayu. Teď přebere míč a posune ho dál, nic navíc..

Reagovat
spider_8

Jj, ty byly super. On asi celkově ztratil sebevědomí, tak teď hraje spíš na jistotu.

Reagovat
Talker

Byl platnější v první polovině roku, v té druhé bych neřekl, že by byl nějak výrazně lepší. Taky ber to, že je o 7 let mladší, než je Matič, má za sebou jednu sezonu v Monaku, takže se musí přivřít oči.

Matiče bychom tak jako tak nahrazovali časem. Ale mohl zůstat a nemusel chodit Drinkwater. Ale je otázka, jestli Conte chtěl, aby zůstal vůbec.

Reagovat
vitasrp

Myslím, že se tak nějak spekulovalo, že Conte chctěl, aby Matič zůstal, ale ten zkrátka dost stál o svůj odchod. Však snad tuším i na nějaký tiskovce říkal, že si myslel, že Nemanja zůstane, aby mohl Bakayoka postupně začlenit, ale tak se nakonec nestalo.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
spider_8

Já u něj určitě s nějakým větším hodnocením počkám do příší sezony, to je jasné. Ale je prostě na houby, že jsme za Matiče nepřivedli hráče, který by byl okamžitě plnohodnotná náhrada.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vám gratulujem

Reagovat
Gazdo

Reagovat
RKBoy

pod 200 mega nepustit,snád Abra nie je tak blbý..ale aj tak, takéhoto hráča tu treba udržat za každú cenu,pokial naozaj netrucuje ,že chce odíst, tak nie je dovod robit paniku.

Reagovat
smazaný uživatel

no když van dijk stal 75 tak je to normální cena možná ještě pod cenu

Reagovat
Svatej

200 mega je za nej malo a navic k nicemu... tohohle hrace nenahradis nikym, nikdo ti ani srovnatelnou kvalitu neproda

Reagovat
RKBoy

ved preto píšem, že pokial naozaj netrucuje ako v minulosti Ronaldo,či teraz Neymar alebo Coutinho ,tak nie je dovod ho nikam púštat a robit paniku..naše vedenie si snád uvedomuje jeho prínos a že nikoho podobného ako on na trhu nenájdeme.

a nevidím dovod prečo by trucovat aj mal, Chelsea miluje a v Londýne sa jemu aj jeho rodine žije dobre,má tu všetko čo potrebuje.. Real je len sen a aj to kvoli tomu ,že to tam trénuje ZZ,ale aj z jeho prístupu je jasné, že ten prestup nijak nesilí,len si zatial necháva otvorené dvierka,čo je normálne pre každého hráča v určitej fázy jeho kariéry.

Reagovat
RKBoy

ale z Edenovho prístupu je jasné*

Reagovat
nani92

Ronaldo netrucoval

Reagovat
Svatej

Naopak mi přijde uz nejakou dobu ze on si tu pudu pro prestup pripravuje uz minimalne druhym rokem.dokonce.i tenkrat hned po jeho prichodu jeho agent naznacil ze jsme v podstate jen docasny reseni..

A co se tyka trucovani, tam jsme sice ukazali, ze jsme vuci takovymu chovani resistentni, ale bylo to ospravedlnitelny kvuli Costove hloupymu chovani, Hazard se chova jako profik a je to sympatak, takhle kazdyho potencialniho top hrace akorat odradime..

Reagovat
Svatej

Sakra. Ty tecky misto mezer mi v tom delaj gulas..

Reagovat
vladis271

Chelsea miluje

Reagovat
smazaný uživatel

Málo... Lol

Reagovat
Svatej

Přirozeně.

Reagovat
smazaný uživatel

A jaká částka je dostačující?

Reagovat
Whitemedia

250

Reagovat
Svatej

Cokoliv nad současnej rekord už se přibližuje snesitelný představě. Prachy jsou to poslední, co anglický kluby bude zajímat, takže tady mávání nějakýma 150 míčema už moc nikoho neohromí...

Reagovat
Vánoční owník

Doufejme, že máš pravdu.

Reagovat
Svatej

Uz jsi napsal ty buchte?

Reagovat
RKBoy

on sám je 150 kilová buchta.

Reagovat
nani92

Ďalší panic

Reagovat
spider_8

Tak to je v řiti. Tímhle je jeho letní odchod dost pravděpodobný a my budeme muset v létě hodně posílit, abychom zůstali konkurencschopní. To jsem teda zvědavý na naše vedení

Je jasný, že náhradu kus za kus neseženeme, tak budeme muset tu kvalitu rozmělnit do více postů. Celkem přirozená náhrada by byl Alexis, tak snad se na něj teď zaměříme a nenecháme si ho vyfouknout třeba od City. A klidně bych zkusil přivést i Balea a dát ho na wingbacka, to by mu mohlo sedět. A pokud ne jeho, tak aspoň dotáhnout Sandra, když po něm Conte tak touží. Toho teď musíme za každou cenu udržet.

Reagovat
Svatej

Ideálně všechny no, ale nevěřím, že přivedeme alespoň jednoho.

Koneckonců nákup ověřený toptopky jsme udělali naposledy s Costou a Fabregasem a předtím zase dlouho nic.

Já bych zkusil jít stejným směrem jako před lety právě s Hazardem, De Bruynem, Lukakuem a normálně koupil nějakýho supertalentovanýho mlaďáka, klidně za větší pálku. Takovej Pulišič by se mi ze všech líbil s přehledem nejvíc...

Reagovat
spider_8

Tím ale minimálně dočasně hodně ztratíme na kvalitě a nejspíš přijdeme i o Conteho. Za Hazarda případně musí přijít ověřený top hráč, jinak si můžeme stoupnout do fronty za Arsenal a Liverpool.

Btw nákup topky byl v létě Morata.

Reagovat
Svatej

No.... Určitě na kvalitě ztratíme tak jako tak, i kdyby přišel Sanchéz. Maximálně fakt víc hráčů, ale tomu já nějak nemůžu uvěřit.

Hazard u nás začínal jako mlaďák a i tehdy byl nesmírně důležitej a dokázal vyhrát zápasy, mít i jeho 21 letý já by mi bohatě stačilo. Puliš by k němu nemusel mít daleko a je u něj alespoň dost slušná šance, že by ho mohl dlouhodobě nahradit, což se u Sanchéze s Balem moc říct nedá.... Kruci všechno mi příjde špatně

Moratu mám moc rád, je skvělej, ale lavičkář Juventusu a následně ( i když trochu nezaslouženě ) Realu Madrid není ověřená TOPka úrovně Costy, tzn top 5 hráče na svým postu, alespoň podle mě..

Reagovat
vilp

Alexis je starý, být vámi, tak bych šel do mladších hráčů, kdyby měl Eden opravdu odejít. Pulisic, Malcom, Fekir.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis by to dokázal na pár rokov zalepiť, kým by sme našli to, čo potrebujeme. A keď bude teraz k dispozícii zadarmo, resp. v zime za super cenu, tak by bola škoda nepriviesť ho. A keby Hazard novú zmluvu podpísal, tak by to bolo ešte lepšie. Pri Alexisovi naozaj nemáme čo stratiť.

Reagovat
spider_8

Reagovat
spider_8

Ani jeden z nich se vůbec neblíží přínosu, který má Hazard. Když už mladšího hráče, tak někoho jako je Griezmann nebo Dybala. Griezmann by měl díky výkupce asi poloviční cenu co Hazard, ale toho nám nejspíš vyfoukne Barca nebo United. Jinak by byl pro mě nejlepší volba.

Reagovat
vilp

Ale blíží, potenciálem určitě, jen jsou hodně mladí. Zeptej se Goodwinsona, jak letos hraje Malcom ve Francii. Patří tam do absolutní TOPky, a to je mu 20. Dybala a Griezmann? Chtělo by to být trochu realista. O nich teď každý ví, patří k nejlepším na světě, ale Pulisic s Malcomem jsou na podobné úrovni, jako byli ti dva v Palermu a Sociedadu. Kdo je koupí, vyhraje jackpot, za dva tři roky budou docela bez pochyb mezi evropskou špičkou.

Reagovat
Talker

Jako já si říkal taky, že by bylo fajn vybrat na jedno křídlo nějaký supertalent a na druhé world clas hráče.

Horší přínos než Willian s Pedrem (v dlouhodobém horizontu) by mít neměli.

Reagovat
spider_8

My nepotřebujeme potenciál, ale okamžitou kvalitu. Klidně můžeme někoho z nich koupit místo Pedra nebo Williana, ale za Hazarda musí přijít top hráč.

Reagovat
vilp

To si nemyslím. Potřebujete tři schopné hráče, ne jednoho schopného a dva neschopné. Na věku dle mě nezáleží, když teď Guardiola postaví útok Sané, Jesus, Sterling, který má v průměru 21 let, pořád je to špička, i když můžou být za dva roky (a víc) ještě daleko lepší. Vám to tehdy s mladým Matou, Edenem a Oscarem taky docela vyšlo.

Reagovat
Svatej

Reagovat
spider_8

Jenže vedle nich nastupují ještě hráči jako KdB, Silva nebo Aguero. To si jaksi zapomněl dodat. Navíc Sterling je v PL zavedený, hraje ji někdy od 17. A s mladým Matou, Edenem a Oscarem nám to tenkrát vyšlo na 6. místo v lize a následně na 3. bez šance bojovat o titul.

Co se týče Williana a Pedra, tak oni jsou dostatečně schopní jako druhá a třetí volba, i když se z nich občas dělají tragédi.

Reagovat
vilp

A vy máte pořád Cesca, Kantého nebo Moratu. Navíc šesté místo bylo ještě před Edenem a Oscarem, ale zase k tomu byl pohár z LM, přičemž momentální vyhlídky na titul taky nevypadají nějak růžově... za posledních 11 let máte 4 PL, přímou úměrností by měl tedy další cyklus přijít v době, kdy by byli Malcom s Pulisicem čistě teoreticky starší a hotovější hráči. Do té doby mi přijde třetí místo ok, na nějaké obhajoby nemáte kádr ani s Edenem.

Reagovat
spider_8

Promiň že to tak musím říct, ale tohle jsou hrozný sračky

Reagovat
vilp

V pohodě, klidně si to mysli. Ta teorie "pravděpodobnosti" s cyklem je jen názor založený na tom, jak to v vámi poslední roky v PL je a bylo. Váš současný kádr a vzrůstající síla Manchesterů mě v tom jenom utvrzuje. A sázím na to, že do roku 2020 o titul bojovat nebude ani v případě, když Hazard zůstane. Třeba je to opravdu sračka, třeba to vyjde, uvidíme. Ale že krom titulových sezon končíte pravidelně na horším než druhém místě a že jste to dokázali uhrát TOP 4 i s mladíky, je tak nějak fakt.

Reagovat
vilp

*nebudete ani...

Reagovat
Talker

Takhle - pokud se neposuneme výrazně v létě (tj 2 world class hráči, pokud odejde Hazard, tak 3) a rozšíření kádru, tak o titul asi fakt bojovat nebudeme. To je asi jasný.

Na druhou stranu, TOP4 není v současnosti jistota ani zdaleka. S tm, jak se posilují manchestery, stabilizuje se Liverpool a roste síla Tottenhamu (a je otázka, s čím přijde Arsenal), tak se tu nebavíme o titulu, ale o TOP4 a LM.

Prostě ta špička se dost vyrovnala. LM není jistotou, jako bývala. Z mého pohledu klidně může být v základu příští rok jeden mladík na jednom křídle. On Willian ani Pedro žádná výhra nejsou.

Ale ta špička je výrazně širší v PL než jinde především v očekáváních. 2 kluby budou brát sezonu jako posranou, pokud nebudou v TOP4 nebo nevyhrají evropskou soutěž/oba domácí poháry.

Reagovat
spider_8

V tuhle chvíli stačí top posila do zálohy a doplnění kádru na některých postech, abychom s Contem opět atakovali hranici 90 bodů. A ta většinou na titul stačí, City tohle tempo dlouhodobě neudrží.

A jako tvrdit o týmu, který loni získal historicky druhý největší počet bodů, že nebude v dohledné době bojovat o titul je mírně řečeno odvážné. Nechci znovu použít to slovo sračka

Reagovat
vilp

O těch posilách a doplnění už jsem četl loni a nakonec z toho vylezl Zappacosta, Drinkwater a Bakayoko. Výborně. Jinak to klidně použij, evidentně ti to dělá dobře. Ale u shazování názorů druhých o tom, co se stane v budoucnu, to podle mě není zrovna ideální volba.

Reagovat
spider_8

Jo, však já jsem tu vrchní kritik toho letního "posílení". Přesto pořád věřím, že vedení se takhle hloupě znovu nezachová.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže loni ste se proste vezli na vlně ,ale kazdemu bylo jasne ,že to dlouhodobě nemuže fungovat a letos to jde krasně videt. Mate soutěž navic a už to dře. Mě by jen zajimalo jake top 3 posily bys za Hazarda chtěl? Bo jaksi neni moc kde brat.

Reagovat
Godwinson

Určitě je kde brát. Zrovna na Edenově pozici je spousta vysoce perspektivních hráčů. Problém je, že tohle Chelsea nikdy nevyhledávala a moc jí to nešlo, takže Alexis by byl podle mě naprosto jasná priorita. Pak možná Schürrle

Reagovat
vilp

A co říkáš na Malcoma? Docela dělo, ne? Nebo už L1 nesleduješ?

Reagovat
Godwinson

Tak to je dokonalej hráč, s ním to nějaký tým opravdu vyhraje. Navíc se mi líbí i jak se profiloval charakterově, takže pro mě osobně to nejlepší, co můžeš v současnosti koupit. On bude tedy podle mě odcházet už v lednu, takže času moc není. Představa, že zůstane v tomhle Bordeaux je hodně zvláštní, až děsivá.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Masi

Reagovat
smazaný uživatel

U Malcolma navíc ještě není zas takový hype, takže by ani nemusel být tak nechutné dráhy. Pulisic už imo pod 80 nepůjde...

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny je sleduješ jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Malcom je super

Reagovat
kvasha16

https://weaintgotnohistory.sbnation.com/chelsea-fc-transfer-rumours-news/2017/12/29/16829156/eden-hazard-real-madrid-chelsea-round-eleventybillion

"...signing this third contract at Chelsea is the biggest career decision yet. It’s understandable that he’d want to mull it over, keep his options open for a while yet (again, 2.5 years still left on the current deal)..."

zatial by som nepanikaril

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som to tak pesimisticky nevidel. Aj vzhľadom na to, aký je Hazard vynikajúci hráč a náš ťahúň, dovolím si napísať pár negatív na jeho adresu. Nechcem aby to vyznelo kriticky, tie pozitíva samozrejme prevládajú.

Hazard nie je víťazný typ. Nie je to typ, ktorý aj keď sa nedarí, tak zatne zuby a jazdí minimálne ,,po prdeli". Sám často hovorí, že sa futbalom chce predovšetkým baviť. Samozrejme, chuť víťaziť sa tým nevylučuje, ale ako možno vidieť na ihrisku, tak Hazard niektoré zápasy doslova odflákne a až keď ho zápas samotný baví, tak dokáže byť aj on sám vynikajúci. Taktiež je nutné prispôsobiť mu takmer celú hru a taktiku.

Jeho prípadný odchod by znamenal na jednej strane obrovskú sumu peňazí a uvoľnenie budgetu na výplatu. Futbalovú kvalitu by sa nám asi ťažko podarilo zohnať rovnakú, no možno by sme dokázali priviesť hráča, ktorý bude viac pasovať do Conteballu. Môj názor je taký, že Hazard tam nie úplne sedí. Taký viac agresívnejší a víťazný typ, akými boli v Juve napr. Marchisio, Vidal, Chiellini, Bonucci. Opakujem, ak by s a nám ho podarilo nahradiť hráčom, ktorý by viac pasoval Contemu do mužstva, jeho odchod by nás nemusel až tak mrzieť.

Teraz nechcem, aby sa tu vyrojila banda somárov, čo budú tvrdiť, že znižujem Hazardove kvality. TO vôbec nie. Hazard je náš najtalentovanejší hráč a keby má trošku iné zmýšľanie čo sa týka futbalu, približoval by sa k dokonalosti a atakoval by Ronalda alebo Messiho.

Reagovat
Svatej

No na druhou stranu právě tahle Hazardova kvalita mohla bejt částečnej důvod toho, že je stále u nás. Bejt o trochu víc ambiciozní, tak už mohl bejt v tahu dávno..

A hlavně... i tenhle mámvpičistickej Hazard je ten nejlepší fotbalista ligy, ve dvou letech i vyhlášenej nejlepší hráč ligy a jeho podprůměrnej výkon je furt lepší, než nadprůměrnej výkon celýho týmu... Tohle je strašně depresivní zpráva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Umíš fakt něco jinýho než reagovat citrónama když s tebou někdo nesouhlasí ? Jak to děláš v běžným životě?

Reagovat
smazaný uživatel

V bežnom živote by som sa ťa opýtal, či si ma počúval, keď som hovoril ,,Aj vzhľadom na to, aký je Hazard vynikajúci hráč a náš ťahúň, dovolím si napísať pár negatív na jeho adresu. Nechcem aby to vyznelo kriticky, tie pozitíva samozrejme prevládajú." a ,,Teraz nechcem, aby sa tu vyrojila banda somárov, čo budú tvrdiť, že znižujem Hazardove kvality. TO vôbec nie. Hazard je náš najtalentovanejší hráč a keby má trošku iné zmýšľanie čo sa týka futbalu, približoval by sa k dokonalosti a atakoval by Ronalda alebo Messiho."

Reagovat
Svatej

??? WTF. Ty tu do mě jedeš o tom, že tě nepočůvám a přitom jsi tu ty ten, co takhle reaguje jako mamlas.

Já jsem snad somár, co tvrdí, že snižuješ jeho kvality? Já jsem akorát na to, co jsi napsal ty, poskytl druhej pohled na věc, kde jsem na tebou zmíněných negativních vlastnostech našel pozitiva pro nás a nic jinýho, takže si ty tvoje citróny strč mezi půlky..

Reagovat
smazaný uživatel

Citrón bol za to, že si mi to proste zbytočne písal, pretože na to som ja poukázať vôbec nepotreboval, pretože som si toho (jeho obrovských kvalít a prínosu pre našu hru) maximálne vedomý a dovolím si tvrdiť, že každý fanúšik Chelsea. Nejaký si podráždený, ja som ti len odpovedal na tvoju otázku, že ako to robím v bežnom živote. A netvrdím, že si somár, panebože, čo si hneď taký? Ja som to písal v dobrom duchu, nie útočne alebo čo

Reagovat
Svatej

Já nevím.. Jsem nějakej nasranej, když vidím jednoduchý citróny na příspěvek kterej jsem psal v dobrým duchu..

Reagovat
smazaný uživatel

Prepáč, ak sa ťa to dotklo, ale práve týmto reakciám som sa chcel vyhnúť, preto som to tam aj tak zdôrazňoval. Pre mňa sú jednoducho zbytočné, ja som si Hazardových kvalít maximálne vedomý a som maximálne rád, že je stále u nás. O to viac sa budem tešiť, keď predĺži zmluvu a zostane a najšťastnejší budem, keď mu privedieme parťáka do ofenzívy, aby to celé nestálo len na ňom resp. hlavne na ňom. Tak mier s Tebou.

Reagovat
Svatej

ok ok

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Talker

Hazard je skvělý, patří mezi nejlepší v lize, ale není to dominantní postavení, jaké měl Suarez, Ronaldo nebo Bale, kteří kompletně tu ligu drtili.

A pokud se nepletu, tak loni to byl Kante, ne?

Reagovat
Svatej

Jo, to nemá. Každopádně si neumim představit hráče, kterej by k nám v současnosti šel a mohl se i o tohle nedominantní postavení ucházet, prostě takovýhle hráče nutně potřebujem, jestli chcem někdy něco ještě vyhrávat..

Už teď je porrovnání ofenzivní síly i s Hazardem proti tý Citizens skoro srandovní, nechci vědět jak to bude vypadat bez něj

Sakra, tak si to asi pletu s nějaým ročníkem, kde vyhrál hráče do 23 / 21 ? ...

Reagovat
smazaný uživatel

myslim si, ze mas celkom pravdu

Reagovat
Busby babes

kazdopadne na Lingarda zapomente, jo?

Reagovat
Svatej

Hmm.. .a co ten Pogba výměnou za Edena ? Hned se mi ta výměna zdá přitažlivější

Reagovat
Mimalu

tak to nevím jestli zvládnem

Reagovat
Busby babes

bude to tezky, to vim.

Reagovat
Talker

Zas z toho nedělejme kovbojku.

Je stále možné, že ho udržíme, dáme mu více peněz a podepíše, Real může jít po jiných cílech a nebude mít o něj (letos) zájem. Navíc má smlouvu na 3 roky, takže klidně můžeme Real poslat do hajzlu.

S jeho odchodem se tak nějak počítá už od jeho příchodu, protože už tehdy mluvil jeho otec o tom, že v budoucnu by chtěl hrát za Real. Takže je to něco, co se tak nějak vědělo, že to může přijít.

Ohledně případné náhrady - za poslední 4 roky jsme prakticky nic neutratili v přestupáku, takže v kasičce budou nějaké peníze. K tomu, pokud by šel, přibude vzhledem k jeho současnému kontraktu pořádná pálka, takže bychom mohli jít po téměř jakémkoliv cíli.

Podle mého budeme v létě hodně aktivní a pokud by došlo k tomuhle, tak budeme mít takovou částku, že budeme moci být podobně agresivní, jako Liverpool s VVD - prostě přijít, vypláznout balík a vzít si hráče. Nedivil bych se ani, kdybychom chtěli i výměnou nějakého hráče z Realu a přes to by vlak nejel.

Jako Hazard je skvělý, ale nedělal bych z něj Messiho. Patří mezi TOP 5 hráčů PL, ale není to něco, co není na světě k dostání. A vzhledem k situaci na druhé straně hřiště, pokud bychom do ofenzivy dotáhli třeba výměnou Balea a koupili nějakého špičkového ofenzivního hráče (Dybala?), tak na tom budem nakonec líp, než mít na jedné straně Hazarda a na druhé Williana/Pedra.

Reagovat
spider_8

Má smlouvu na 2,5 roku, takže pokud neodejde v létě, tak by jeho cena případně dost poklesla. Léto tak bude v jeho případě nejspíš zlomové. A pochybuju, že by po něm Real nešel. Vypadá to, že budou mít na hovno sezonu a po těch většinou přichází velké nákupy. Navíc už výhledově potřebují náhradu za Ronalda.

Reagovat
Talker

Máš pravdu. 2 roky v létě.

Hazard náhradou za Ronalda ale není. To je ta věc. Typologicky úplně jiný hráč.

Reagovat
vilp

Real má dva jiné útočníky, kteří by měli být nahrazeni. Cristiana bych vůbec neřešil.

Reagovat
Talker

Tak útočníkem už vůbec Hazard není.

Jako jo, je tu slušná šance, že bude o něj zájem z Realu. Ale zas to není taková hvězda, aby o něj musel nutně být takový zájem, že budete chtít trhnout rekord. A my ho nebudeme moc chtít pustit za cenu nějakého Pogby.

Reagovat
spider_8

Tak právěže to hvězda docela je

Pro mě jeden z top 5 hráčů v Evropě, navíc v Realu by mu to mohlo sedět ještě víc než u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Podle mého ho dost nadhodnocuješ.

Jako je skvělý, ale já ho řadím do TOP5 v PL s Kantem, Kanem, Coutinhem, KdB, asi by se dali přidat další, respektive dá se to upravovat vyjma Kanea s Hazardem.

United by tam chtěli asi nacpat Pogbu, City ještě Sterlinga, Jesuse a Aguera, Liverpool Salaha s Firminhem, Arsenal Alexise, Tottenham Alliho. A to se bavím vyjma Kanteho a Pogby pouze o ryze ofenzivních hráčích a neberu tam DDG a spol.

Z mého pohledu prostě nevyčnívá o stupeň nad těmito hráči - je v popředí, možná je z nich nejlepší, ale ve výsledku jsou na podobné úrovni.

Není to jako před pár lety, kdy byl Suarez o parník nejlepší, případně před ním Bale a Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Ono je to obecně těžké porovnávat hráče na různých postech. Pro mě je to hlavně o přínosu pro tým a Hazard nás dvakrát v posledních 3 letech dotáhl k titulu. Navíc má obrovský impact na hru a výsledky celého týmu, snad kromě Kantého nevidím v PL nikoho podobného. Dokonce ani Kanea, který je jinak fantastický. Proto ho považuju za aktuálně nejlepšího hráče PL a tím pádem i top 5 v Evropě.

Ale tohle se stejně nedá nějak objektivně posoudit.

Reagovat
Talker

Ten titul je ošemetný - ono je možné, že takový Kane trhne Shearera v golech v PL, ale nevyhraje za celou karieru jediný ligový titul, pokud zůstane u slepic. Klidně, pokud by dotáhl Anglii k nějakému titulu na EURO/MS, tak může být TOP3 na zlatý míč, třeba ho i vyhrát, ale nebude mít titul.

Reagovat
spider_8

Tak jasný, ale pokud by dotáhl současnou Anglii se Southgatem na lavičky k trofeji, tak ho budu automaticky považovat za nejlepšího hráče všech dob

Reagovat
Talker

Tak Kaneovi je 24, takže může jít o turnaj třeba 2024/26/28

Každopádně jak říkám, tituly neberu jako podstatnou část. Takový Suarez titul v PL nevyhrál a přesto byl ten rok zdaleka nejlepším hráčem PL. Bale to samé. Protože ty kluby na titul neměly a jen díky nim se umístily tak vysoko.

Za mě jsou tihle hráči na podobné úrovni. Pro polovinu fanoušků CFC to bude Hazard/Kante, pro fanoušky Liverpoolu to bude Coutinho/Salah/Firminho, pro mufany to bude Pogba/DDG, slepice 100% Kane, pro fandy City jeden z těch 11 hráčů.

Tohle je prostě subjektivní měření. Za mě by byl větší průser, kdyby někdo štípnul Kanteho. Tam by se nahrazovalo hodně blbě.

Reagovat
spider_8

Mně jde spíš o to, že svýmy výkony ten tým táhl za titulem. Prostě byl tím hlavním elementem, který nám tu trofej přinesl. Neřekl, že tebou zmiňovaní hráči by měli až takový vliv, vyjma KdB letos samozřejmě. Ale jak říkáš, je to subjektivní.

S tím Kantém máš pravdu. Bez něj se nám úplně rozpadá herní rovnováha, jak bylo vidět když byl letos zraněný.

Reagovat
Talker

Takhle - za mě jsou zápasy, kdy hraje jako absolutní world class a jsou zápasy, kde není tolik cítit. Z mého pohledu prostě stále chybí něco navíc, aby byl v TOP5 na světě. Ale to má každý jinak.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
oddy

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
spider_8

Jasný, ale těžko seženou typologicky někoho stejného. Hazard je pro ně na křídlo nejlepší možná volba, nikoho lepšího neseženou.

Reagovat
smazaný uživatel

Leooon Goretzkaaa

Reagovat
Kixi Syhimour

Dosti pochybuji

Reagovat
avicii

prosim prosim

Reagovat
nani92

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

co s nim?

Reagovat
smazaný uživatel

To už by z vás šel i strach.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Xaviercreus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Tahle rodinka je dost zvrácená.

Reagovat
Switchback

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vánoční owník

V podstatě afričtí hráči, kteří ale měli možnost pracovat se svým talentem, dostali trochu víc vzdělání a nebyli omezováni africkými reáliemi.

Reagovat
Busby babes

nejak nevim, cos tim chtel vlastne rict?

Reagovat
smazaný uživatel

Říct nechtěl nic, jen jako vždy vyprovokovat. Cítí, že má na to právo, když Tottenham vyhrál dvakrát po sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

že Pelého predikcia o dominancii Afričanov bola pravdivá. Len nemyslel na to, že budú reprezentovať európske krajiny

Reagovat
Busby babes

Reagovat
TopinB

Reagovat
Teoretik

Zajímavé, no pro ty černochy je to v podstatě jediná šance, jak něco velkého ve svém životě dokázat, resp. vydělat velké prachy, aby se mohli obklopit konzumem. Pogba a jeho současníci by měli líbat těm prvním ruce, to oni vlastně vytvořili image lokality jako líheň talentů, pak už se to vše jen akumuluje. Skauti mají ty talenty relativně koncentrované, ti kluci vědí, že tu mají velkou šanci se ukázat, fotbal je všude kolem. Jinými slovy, kdyby Mbappé vyrůstal třeba někde na vesnici na jihu Francie, tak těžko bude nyní hrát za PSG, ne jen proto, že by jej neobjevili, ale i proto, že by neměl takovou motivaci ve fotbale něco dokázat.

Reagovat
smazaný uživatel

,,pro ty černochy je to v podstatě jediná šance, jak něco velkého ve svém životě dokázat, resp. vydělat velké prachy, aby se mohli obklopit konzumem" to je taká sprostosť, že až

Reagovat
Teoretik

proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože tých šancí, ako niečo veľkého v živote dosiahnuť je nespočetné množstvo, preto. Futbal je len jedna z toho nespočetného množstva šancí, vôbec nie jediná.

Reagovat
Teoretik

Jenže na předměstí Paříže je ta šance několikanásobně větší skrz fotbal než kdekoliv v Česku/Slovensku. V tom je ta pointa.

Reagovat
smazaný uživatel

S tým súhlasím.

Reagovat
Busby babes

a ja ne. v cem je ta sance vetsi? v Parizi a sirsim okoli zije lidi jako v CR a vyprodukovali vic svetovych hvezd ale ta pravdepodobnost tam bude hodne podobna. Rozhodne ne nekolikanasobne vetsi.

Reagovat
Busby babes

blbost. Mbappe by se ukazal i kdyby se narodil nekde na jihu francie.

Reagovat
bbbauch
Reagovat
Grahf

Yeah, it's already -15 at Old Trafford

Reagovat
Busby babes

tak hlavne ze Columbia plati.

Reagovat
nani92

Crouch ho zničil

Reagovat
smazaný uživatel

Wanyama znovu v plnom tréningu.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
FUnk

Konečně. Strašně chybí Viktor a mousa ve formě z minulé sezony.BEASTS

Reagovat
Gunnersaurus

Nová séria Black Mirror

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ještě jsem neviděl..

Reagovat
diastan

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
oddy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele