Jen se nám nepovedlo dostat míč do sítě, posteskl si Conceição

17.06.2020, 11:40
Aktuality
Začátkem června se znovu rozeběhla portugalská nejvyšší soutěž a hned několik ztrát od té doby nasbíraly dva nejlepší týmy tabulky. Benfica remizovala s Tondelou a Portimonense a stoprocentní není ani FC Porto, svěřenci Sérgia Conceiçãa včera uhráli jen bezbrankovou remízu na půdě posledního CD Aves...

Porto bylo po celý duel jasně lepším týmem a spálilo spoustu šancí. Tu největší neproměnil Zé Luís, který zahodil pokutový kop.

"Je to krutý výsledek, zápas jsme měli pod kontrolou a vytvářeli si jednu šanci za druhou, dokonce jsme neproměnili penaltu. Hráči do toho dali vše, naneštěstí jsme nebyli produktivní a neuhráli tak zaslouženou výhru. Odehráli jsme skvělý zápas a jen se nám nepovedlo dostat míč do sítě, což je nejdůležitější," hodnotil Conceição.

Porto aktuálně vede tabulku o tři body před Benficou, která se dnes představí na půdě Rio Ave. Lisabonský celek na jaře prohospodařil náskok a z posledních sedmi ligových duelů vyhrál jenom jednou.

"Do zítřka zůstaneme na prvním místě. Už dříve jsem říkal, že podobné zápasy bez kulisy jsou vždycky složité, nastupujete proti týmům, které mají své problémy. Kdyby Aves hrál s takovou agresivitou pravidelně, tak má jistou záchranu. Ale na to jsme zvyklí, nemůžeme určovat, s jakou taktikou nastoupí soupeři, klidně mohou nasadit šest nebo sedm středních obránců a my s tím musíme počítat. Proto jsem dnes také vsadil na pohyblivější hráče," nechal se dále slyšet někdejší portugalský reprezentant.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (33)

Přidat komentář
FC Porto FC

Co se dá dělat, takový zápas přijde 2x do sezóny že prostě máš mraky šanci a nedáš ani jednu. Vsadím se že takových překvapení ještě pár bude, a i ze strany SLB

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kde se vzalo FC Famalicão? Mají letos jen štěstí, nebo za tím stojí někdo finančně silný?

Reagovat
Benfica

Idan Ofer má 51 % podiel.. on má aj 32% z Atlético Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, vlastní to synové bývalého nejbohatšího může v Izraeli, co měl majetek 155 miliard Kč než zemřel.. a Jorge Mendes se v tom angažuje taky.. ho platí aby z nich udělal nejlepší klub v portugalsku.. Určitě mají potenciál a kapitál, aby tomu tak bylo..

Reagovat
Benfica

aha takže Idan Oder už nežije?

Reagovat
Benfica

*Ofer

Reagovat
smazaný uživatel

žije, myslel jsem jeho tátu Sammy Ofera, co vybudoval celé jeho imperium, co Idan Eyal podědili :)

Reagovat
Benfica

jaaj jasné aj sa mi to zdalo divné.. dík za info

Reagovat
LeonardoUžoa

Nežije, ale jeho odér tu je pořád.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Stannis Baratheon

Škoda že nezkusil zajímavější klub, třeba Santa Claru, nebo Boavistu.

Ale jsou to jeho prachy no.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

je to furt hlavně byznysman.. takže chce z minima vytěžit maximum.. když z malého klubu uděláš klub, co pravidelně bude hrát evropské poháry a hrát o TOP3 v portugalsku tak to zhodnocení bude daleko větší než kdyby koupil klub jako Boavista, který už při nákupu bude mít x krát větší hodnotu.. + v tom určitě hraje role cena pozemků apod, když bude chtít stavět nové tréninkové centrum, případně stadion..

stadion, co mají v Izraeli je boží

https://www.palram.com/br/wp-content/uploads/sites/15/2018/06/SUNTUF_Sami_Ofer_Stadium_Haifa__slider-1920x657-1-1.jpg

Reagovat
Stannis Baratheon

Však to je jasné no, jen mě tak napadlo, že by to bylo super, kdyby se z Boavisty stal velký klub.

Stadion pěkný, škoda že nikdo z našich boháčů do fotbalu investovat nechce, (asi se ani nedivím) a je ostuda jak na tom jsme se stadionama.

Reagovat
smazaný uživatel

no, zase nevím jak by to vypadalo, kdyby jsme měli luxusní stadiony a chodilo na ně 4000 lidí..

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak minimálně jako národní by se hodil. A nemyslím jako třeba v Budapešti s kapacitou skoro 70 tisíc, ale tak kolem těch 30-35 tisíc ideálně no, jako v té Haifě.

Reagovat
smazaný uživatel

a třeba sigmu vlastnil miliardář a jediný peníze, co do ní vložil, tak byla půjčka s úvěrem.. a hrál si na mecenáše a jak to vyšlo napovrch, tak aby se neřeklo si nechal zaplatit jen ten úvěr a všechny své akcie nechal spolku za 1kč, ale s tím, že si je kdykoliv může vzít zpět do svého vlastnictví zadarmo a kdyby je někdo chtěl koupit od spolku, tak má právo si říct o 80 mega za 30% akcií cca..

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že Paukner se v Dukle neobklopil schopnějšími lidmi.. ten měl ochotu a zápal a má i kapitál.. bohužel místo, aby se snažil vytvořit koncepci třeba z volných hráčů, nebo kterým končí smlouvy s tím, že budou mít 25% z dalšího přestupu, tak by to bylo zajímavé.. a jak do toho každej rok dával 50 mega a dukla hrála střed, tak ho to omrzelo no..

btw. třeba v Červnu budou volný zajímavý hráči typu Kira ze Zemplinu, Navrátil ze Slovácka apod.. tým by se dal poskládat zajímavej o tom žádná.. i třeba Marcel Lička je volný trenér a je hodně zajímavý, tak jsem zvědav, kde skončí..

Reagovat
Stannis Baratheon

Bohužel si nebral příliš dobře, Dukla je mrtvý klub a spíš ho i štvalo, že nechodí fanoušci a dělá to opravdu jen pro sebe a pro pár nešťastníků. Určitě by šel udělat i zajímavý tým z legionářů, kteří teď moc nenastupují a nebo se jejich klubu moc nedaří + příchody ze slovenské ligy a Balkánu.

Reagovat
smazaný uživatel

jo to určitě.. Opava má za mě slušný potenciál :) nemá moc velkou hodnotu, město by to prodalo.. opravit stadion apod.. a kdyby se tam dělal fotbal dobře, tak by chodil plný dům a byl by to hodně slušný kotel.. kdyby se ten stadion zrekonstruoval, aby tam byla dobrá akustika apod..

Reagovat
smazaný uživatel

ale je taky hodně klubů viz malaga, co doplatily na politiku.. tu kupoval šejk kvůli investicím v regionu a že to myslí vážně tak koupil první klub.. a když Malaga řekla, že nechce jeho investice ve městě, tak se na ten klub vysral.. ale furt ho vlastní.. nebo Ortega má rád Oviedo, co bojuje o záchranu ve druhé španělské lize a má majetek okolo 67 miliard $...

Reagovat
smazaný uživatel

Oviedo? Já měl za to, že má rád Deportivo La Coruňa? Ale rychlej google mi našel jen španělské články, a to ne-e. Neboj že by Deportivo vlastnil a k Oviedu měl sympatie?

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, máš pravdu :)

Reagovat
smazaný uživatel

jako znejistil jsem

Reagovat
smazaný uživatel

ale trefils, že Oviedo má asi rád jinej boháč, Carlos Slim Helu, ten Mexičan, co dělá do telekomunikací

Clubs: Club Pachuca, Club Leon (Mexico) and Real Oviedo (Spain)

https://www.forbes.com/sites/ricardogeromel/2013/03/12/forbes-starting-lineup-the-11-richest-soccer-billionaires/#24595d635615

Reagovat
smazaný uživatel

jinak teda hezké příspěvky, povedené vlákno, "Mirku"

Reagovat
smazaný uživatel

docela lituji, že tehdy se v Egyptě upálil na náměstí ten protestující, jak se protesty přesunuly do Libye a stálo to život Kaddafimu, protože chtěl tehdy koupit právě Sigmu a udělat z ní evropský klub..

Reagovat
Stannis Baratheon

Kdo chtěl koupit Sigmu? Kaddafí?

Reagovat
smazaný uživatel

jeho syn tuším, oni měli i podíl v Juve ale tuším, že to nebylo více jak 10%.. a chtěl koupit Sigmu.. to říkal kdysi bývalý ředitel Sigmy Kubíček a že mu Gajda, co zastupuje většinového akcionáře Sigmy, že není důvod sigmu prodávat..

Reagovat
Benfica

zaujímavejšie kluby v Portugalsku sa nedajú kúpiť..

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Coz je ve fotbale trochu problem Slavia by mohla vypravet.

Reagovat
REPLIKATOR

Jasně, jenom takový malý detail - dát gól.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele