Jeleń jedná s Marseille, popřel tvrzení Auxerre o výkupní klauzuli

01.06.2010, 15:50
Aktuality
Hodně žádaným zbožím by se v létě mohl stát Ireneusz Jeleń. Polský útočník nyní hraje za Auxerre a zájem o jeho služby má Olympique Marseille. AJ by o svého hráče navíc mohlo přijít hodně lacino, i když samo tvrdí opak...

Jeleń byl letos klíčovou postavou Auxerre. Jeho klubu se nepovedl start do sezony, pak se ovšem do sestavy vrátil polský reprezentant a s jeho příchodem klub začal dávat branky a sbírat body. AJ nakonec zakončilo sezonu na třetím místě a může se těšit na předkolo Ligy mistrů, Jeleń k tomu přispěl 14 góly.

Jeleń má v Auxerre smlouvu ještě n dva roky a zájem o něho má Marseille. Hráč má navíc ve smlouvě výkupní klauzuli, podle níž je dostupný za tři miliony eur. Auxerre něco podobného sice popírá, Jeleń ale tvrdí opak.

"Marseille? Už nějakou dobu jednáme a více bych měl vědět 10. června. S ohledem na to, co tvrdí Auxerre, vám mohu říct, že jsem v loňské sezoně prodloužil smlouvu a je v ní obsažena výkupní klauzule stanovená na tři miliony eur. Existuje. Trochu mě mrzí, když slyším, že to není pravda. Vím, co mám ve smlouvě," řekl v rozhovoru pro deník L'Equipe.

Jeleń v sobotu nastoupil k přátelskému zápasu proti Finsku a znovu si přivodil zdravotní problémy, když si poranil koleno. "Není to nic vážného, ale trápí mě to už několik měsíců. V Auxerre jsem někdy musel hrát pod injekcemi," prozradil.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3 miliony ??? OM moze ziskat obrovsku posilu viac menej zadarmo

Reagovat
Kaká10

tj nereknu treba za 10 ale za 3

Reagovat
smazaný uživatel

jj tou 10-nou si to trafil ....

Reagovat
Kaká10

jo dik ale 3 to je fakt malo

Reagovat
milan78

rozumná suma za jelena

Reagovat
Kaká10

3??

Reagovat
smazaný uživatel

za 3 milióny si ho môže dovoliť ktokoľvek . Teraz je to už len na ňom ako sa rozhodne. Ale už neni najmladší a myslím si že pôjde tam kde bude mať veľmi lukratívnu ponuku ,čo mu asi Auxerre nemôže zaručiť .

Reagovat
Godwinson

Hodně špatná zpráva

Reagovat
Krausio_Real_M

Auxerre - překvapení letošní sezony L1

Reagovat
smazaný uživatel

montpelier?

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší posilu Marseille za 3 mega těžko sežene, když do toho započítáme ještě odchod Koného do Kataru za částku kolem 3,5 mega, nebude Les Phocéens stát Jeleń ani euro.

Reagovat
Kapřík

Naprostej souhlas .

Reagovat
Godwinson

Tak nevim, jako náhradu za Jeunechampa jsem si představoval trošku někoho jinýho než je Estrada, ach jo, to jsem zvědavej ..

Jinak Rémy už má v Rennes podepsáno nebo ještě ne?

Reagovat
Kaká10

myslim ze jeste ne

Reagovat
smazaný uživatel

Do Marseille se mi hodí .. ale co Auxerre ??? Těm to přeju škoda že neudrželi to 2. místo .. blbý Lyon !!! Zazobanci .. celou sezonu hrajou nic a skončí druzí ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Jadadá jjadadadáááá

Reagovat
smazaný uživatel

Jeleń musí do OM!!! a Forlán taky

Kdyby přišli oba a udrželi jsme si hráče, pak to bude příští sezónu hodně zajímavé - těším se na ni

Reagovat
smazaný uživatel

Čo si udržíme keď predajú Taiwa najlepšieho obrancu mužstva :(

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele