Jeffrén věří, že brzy odejde ze Sportingu

01.01.2014, 14:50
Aktuality
Křídelník Jeffrén věří, že už brzy odejde ze Sportingu. V Lisabonu s ním nepočítají, v probíhající sezoně se pětadvacetiletý hráč v soutěžním utkání neobjevil ani jednou a trénuje s pouze béčkem. Podle agenta bývalého španělského mládežnického reprezentanta mají zájem kluby z jeho vlasti i z dalších zemí.

"Uvidíme, jestli se nám podaří přestup zrealizovat. Zájem je ze Španělska i dalších zemí. Pokud se tak nestane, měl by od klubu dostat to, na co má nárok," prohlásil agent Brian Pugach.

Jeffrén je ve Sportingu nespokojený už delší dobu. Když v létě vedení oznámilo, že s bývalým hráčem Barcelony nepočítá, očekával se jeho odchod, ten se ale neuskutečnil. Stejně tak se zatím obě strany nedohodly na předčasném ukončení smlouvy, která platí do léta 2016.

Autor: Radim Šantrůček / soccernews.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1: pro Sahina

Reagovat
Han střelil první

Díky za první sezónu, ahoj.

Reagovat
smazaný uživatel

sráč barcelonsky

Reagovat
smazaný uživatel

Býval to talent, možno ešte väčší ako Pedro, len ho kosili zranenia...

Reagovat
indy

za zavrsenie manity proti Realu

Reagovat
cetto

Další hráč, kterej se v Barce ukazoval v dobrým světle, snad prej dokonce i talent, ale po přestupu do klubu, kde měl být tahounem, vyhořel...dokazuje to, že Barcelonské prostředí je specifické, dodává hráčům kvalitu už jen to, že tam hrají, ale sami o sobě tu kvalitu až tak výjimečnou nemají

Reagovat
jany kozak

presne.. rovnako ako bojan a dalsi myslim ze napr tello je rovnaky

Reagovat
Benfica

to bude ich nudnou hrou kde je každý dobrí

Reagovat
Diego2

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelonské prostředí je jistě specifické, ale je nesmysl tvrdit, že by se Jeffrén v Barce ukazoval v dobrém světle, nebo že by to byl nějaký talent. Jediné, v čem vynikal, byla jeho rychlost, kterou měl větší než spoluhráči, i když to nebyl žádný Walcott. Nic víc. I proto toho v áčku moc neodehrál, i proto nikdy nepatřil do základu, ani mezi první střídající a i proto odešel. Najde se sice mnoho hráčů, kteří hráli v Barce dobře a jinde ne, ale stejně tak se najde hodně hráčů, kteří tu kvalitu potvrdili i jinde, což je ale i v jiných klubech, na tom není nic mimořádného.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by se podařilo ho střelit, tak by to bylo fajn, ale žádnej balík za něj asi nikdo nedá...

Reagovat
A Seleção

Dokazal bych si ho predstavit ve Valencii.Krome Feghouliho tam zadny poradny pravy kridlo neni.

Reagovat
aurelio

nie, nie, nie a ešte raz nie

Reagovat
smazaný uživatel

proč NIE???!

Reagovat
smazaný uživatel

Není tam pořádný křídlo a proto se přivede Jeffrén?

Reagovat
A Seleção

Slovem poradny jsem nemyslel ani tolik kvalitu jako spis to,ze je hráč na tom postu zvyklej.

Reagovat
sejber

do Sunderlandu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele