Jednou se vrátím do Itálie, slibuje Toni

28.04.2008, 12:44
Aktuality
Luca Toni před letošní sezonou přestoupil z Fiorentiny do Bayernu Mnichov a je hlavní zbraní bavorského velkoklubu v tažení za třemi trofejemi. O italkém útočníkovi se mluví v souvislosti s návratem na Apeninský poloostrov, k němuž jednou dojde, nebude to všam v nejbližších měsících...

"Nemyslím si, ačkoli je předběžné o tom teď mluvit. V tuto chvíli by to bylo hodně složité. Milán má zájem také o jiné hráče a pro mě by bylo hodně těžké odejít z Německa," odpověděl Luca Toni na otázku směřující k zájmu milánského AC o jeho služby.

Bayern za 30letého kanonýra zaplatil jedenáct milionů eur a Toni se mu odvděčil vynikajícími výkony a především spoustou branek. V tuto chvíli jich na svém kontě má již 36 a je na nejlepší cestě překonat klubový rekord legendárního Gerda Müllera, který se v jedné sezoně zastavil na čísle 40.

"Až skončím v Bayernu, vrátím se do Itálie. Chci nastřílet 100 ligových branek, skončil jsem na jedenadevadesáti," slíbil Toni, že se jednou vrátí do Serie A.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tu 100. dá i kdyby měl hrát do 40 let.... skvělý snajpr

Reagovat
smazaný uživatel

nemels odchazet

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z mála simpatických italů...

Reagovat
smazaný uživatel

no mě tedy vůbec sympatickej není, asi i proto, že hraje za Bayern, ale je to opravdu vynikající šutér!

Reagovat
smazaný uživatel

Je to skvělej útočník!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele