Jednadvacítka porazila Albánii 4:0 a vyhrála i druhý zápas kvalifikace ME

06.09.2021, 20:11
Aktuality
Jan Suchopárek (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (32)

Přidat komentář
oli9

Reagovat
žrout

Skvělý výkon podal Fila, doufám, že tahle sezona pro něho bude zlomová a naplno se prosadí i v Bolce.

Do dalšího srazu doufám, že Suchopárek napraví nominaci a povolá Součka, Čvančaru a Juráska, ať máme na levém beku leváka. U Fukaly to je do ofenzívy celkem znatelný limit, když hraje přes nohu. A možná by měl nominovat taky Samka, pokud bude pokračovat v současných výkonech.

Doufám, že se pak obmění střed hřiště, kde bude někdo dominantnější na míči (podobně jako Červ a Beran v 2. půli) a pak by ta hra mohla mít nějaký řád a spád. Ten potenciál v téhle 21 je solidní zvlášť díky mladším ročníkům (Vitík, Karabec, Daněk, Fila), kteří jsou už teď výraznými individualitami týmu. A pak starší individuality jako Kovář, Gabriel, Ostrák. Solidní mix

Reagovat
exse

V záloze je fakt z čeho vybírat a to tam ještě ani nebyl Samek, který se podle mě během kvaldy probojuje do základu a na EURU bude tahounem. Věřím, že na rozdíl od toho marastu pod Krejčím se tenhle tým bude ještě s postupným sehráváním zlepšovat a na EURU takovou ostudu neudělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na tu obranu je ten výběr dosti zajímavý a silný. Výhodou je rozdílná typologie jednotlivých hráčů. Tak uvidíme, jak jim to půjde.

Reagovat
žrout

Reagovat
Greny

Každopádně ta příští U21 by snad byla nejsilnější za posledních já nevím 20 let... Otázka zní kolik z nich bude v áčku mít sanci

Reagovat
smazaný uživatel

A dostanou na Euru šanci i Hložek a Zima, kteří už hrají za áčko? Nebo se to bere, jakože si to nevykopali v kvaldě, tak se s nimi nepočítá?

Reagovat
smazaný uživatel

Bude se hrát o OH tak bych se nedivil kdyby je pak vzali

Reagovat
Shevchenko

Vždyť to se říká pořád

Reagovat
Bakary3

nesmyslny reci

Reagovat
zelda

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
erudovanyodbornik

To je pravda, ale ty 2002+ vypadají fakt dobře. Hložek byl tenhle sraz náš nejnebezpečnější hráč směrem dopředu.

Reagovat
letitfly

Přesně tak, 2002/2003 už teď vypadají dost nadějně. Snad udrží výkonnost a budou dál nastupovat v klubech

Reagovat
Y.N.W.A

je to tak... posledních cca 6 let se to moc neříkalo, ročníky 95-00 byly slabší

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přišel ročník 95 (Euro 2017) celkem kvalitní - Schick, Souček, Jankto, Barák, Juliš, tehdy i Lüftner a Trávník. Tam jsme měli na víc.

Reagovat
doshcz

Čermák to zazdil

Reagovat
Reggie

Reagovat
hromdopolice

jenže my v mládežnických výběrech fakt nepropadáváme, naopak, i v těh 21 máme téměř vždycky solidní kádr, ale to prosazení se potom na té nejvyšší úrovni je holt problém. Částečně z toho viním styl fotbalu v naší lize, protože když kluci v 19 nebo 20 letech hrají pravidelně naší ligu, tak to je na ten věk velmi slušná úroveň, jenže potom už se u nás rozvíjí možná jen fyzicky a takticky, ale technicky ne - což je pro dnešní "západní fotbal" alfou a omegou. Proto jsou naše výběry U21 až nevím kolik nadprůměrné, ale seniorský fotbal u nás už je o tolik výš neposune.

Reagovat
PP

částečně máš pravdu. Lehce to upravím - naši jsou na tom skvěle co se týče taktiky a sehranosti. Bohužel to jde na úkor individuální kvality. Tu taktickou připravenost totiž doženeš, ale tu technickou a individuální už ne. Druhá věc - že málokdy se prosadí i tady v tom našem rybníčku v A-týmech, kde 21letý talent dostává teprve čuchnout, přitom by měl bývat rok-dva v základu.

Reagovat
erudovanyodbornik

Právě tohle u ročníků 02 a níže úplně neplatí. Technicky jsou na tom dobře, a taky se prosazují v lize (Samek, Daněk, Karabec, Fila)

Reagovat
PP

Jo, je super, že tomu začíná být jinak. Konečně to došlo i k nám, asi jako k jedněm z posledních. Vždyť to byla tragédie, aby náš "talent" v 21 letech byl s velkou slávou v Áčku..

Reagovat
Losinho

Tentokrát už to tak snad bude.. 2002 a dál máme fakt super. Ale samozřejmě doufám, že ti nejlepší už budou beztak v áčku.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Greny

jako jo ale vem si ze ten pristi cyklus to klidne muze byt dopredu nejak tak samozrejme ze treba Hlozek uz je v acku :

Hlozek, Karabec, Danek

FIla

Reagovat
Shevchenko

No právě, ti nejlepší budou v Ačku, Schick třeba takhle vynechal dva cykly U21. Takový Karabec si myslím že taky už určitě půjde brzy do Ačka.

Reagovat
Losinho

Zatím nemá pevnej základ ani ve Spartě. A vlastně ani v jednadvacítce.

Reagovat
mistr129

Reagovat
icka

Reagovat
Lof

Reagovat
letitfly

Myslel jsem si, že ta minulá generace (98 a mladší) byla silná, ale tahle vypadá ještě líp. Je fakt komfort, když z lavičky může naskočit Šulc, Beran, Červ. To tam ještě chybí Čvančara, Souček, Jurásek, nezapomínal bych ani na mladší kluky jako Samek, Mašek, nebo mlady Slavisty z Vlašimi (Višinský, Křišťan). A mimo nominaci budou po celou dobu kvalifikaci nejspíš Hložek se Zimou. Za mě fakt super.

Reagovat
Miguel19

Ten golman Albánie co to bylo? Ten chytal poprvé v životě ne?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele