Jednadvacítce komplikují přípravu přívaly sněhu

13.11.2007, 18:35
Aktuality
České reprezentaci do 21 let komplikuje přípravu na možná klíčový dvojzápas evropské kvalifikace s Tureckem a Ukrajinou sněhová nadílka na severu Čech. Hřiště v Jablonci nad Nisou, kde se bude hrát sobotní duel s Tureckem, leží pod bílou pokrývkou.

Svěřenci trenéra Vítězslava Lavičky proto dnes museli trénovat na umělé trávě a vedení reprezentace začalo řešit náhradní možnosti. "Na středu jsme po dlouhých jednáních domluvili hřiště v Nymburku, další dny budeme řešit podle aktuální situace," řekl ČTK vedoucí týmu Ivo Sekerka.

Trenéry může těšit alespoň to, že mají k dispozici kompletní kádr. Tedy i s obráncem Janem Šimůnkem, který při minulém dvojzápase chyběl, protože "povýšil" do seniorské reprezentace. Ta má už postup na Euro zajištěný, takže Šimůnek nyní vypomůže mladíkům. Drobné zdravotní problémy má jen ostravský bek Petr Cigánek. "Jde o nakopnuté lýtko. V dalších dnech bude mít možná volnější tréninky, ale měl by být brzy v pořádku," řekl Sekerka.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele