Je to velmi dobrý pocit, raduje se Kroos z návratu na trávníky

28.09.2021, 13:05
Aktuality
Realu Madrid se povedl start do nové sezony, další důvod k radosti pak jeho fanouškům nyní zavdal Toni Kroos. Německý záložník se konečně zbavil zdravotních problémů a je připraven na večerní duel Ligy mistrů proti Sheriffu Tiraspol, trenér Carlo Ancelotti ho zařadil do nominace...

Kroos letos ještě neodehrál ani minutu, dlouhodobě ho limitovala bolest stydké kosti a vše nakonec vyřešil operací. Chirurgickému zákroku se podrobil začátkem srpna a jeho návrat byl naplánován na konec září.

"Jsem šťastný, absolvoval jsem třetí trénink a po šesti nebo sedmi měsících necítil žádnou bolest," raduje se Kroos.

"Je to velmi dobrý pocit. Nehrál jsem tři měsíce, naposledy jsem nastoupil 29. června na mistrovství Evropy, takže se budu muset dostat do tempa. Nejdůležitější ze všeho je, že je to konečně pryč, bolest odezněla. Zastavila mě na osm týdnů, ale už před pěti nebo šesti měsíci jsem věděl, že k tomu dojde, jednalo se o dlouhodobou záležitost," popisuje.

"Všechno začalo už v březnu, ale nebylo snadné dát si pauzu, hráli jsme Ligu mistrů a mě čekalo mistrovství Evropy. Pak jsem vyrazil na dovolenou a chtěl počkat, jak se na všem podepíší tři týdny klidu. Ale když jsem se vrátil a zahájil přípravu, tak se nic nezměnilo a musel jsem přestat. Musel jsem být trpělivý, během uplynulého půlroku jsem hodně trpěl a přál si jenom jedno - aby bolest zmizela," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Velice dulezitej navrat.

Reagovat
sokar

koho vytlačí zo zostavy? Modrič alebo Valverde?

Reagovat
smazaný uživatel

V soucasny forme by mel jednoznacne sedet Casemiro.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

Reagovat
king23

Myslím, ze ctyrka Valverde, Casemiro, Kroos a Modrič se bude pravidelně točit na 3 volných místech. Vzhledem k formě a věku Valverdeho si myslím, ze ten bude hrát nejvíc. Naopak Modric vzhledem k věku bude dostávat úlevy. Otázka ale taky je v jaké formě se Kroos vrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/dermotmcorrigan/status/1443164451675545603

Platovy stropy pro sezonu 21/22. Barcelona..

Reagovat
smazaný uživatel

A my jsme taky vtipny no. To bylo v lete kecu od jistych individui, ze si nemuzeme dovolit Mbappeho a Haalanda dohromady.

Reagovat
Ed_Hazard

To sme boli finančne až tak dobre na tom, že si môžeme dovoliť hentakú pálku?

Reagovat
valloire

Tak Flo to jede dlouhodobě velmi dobře.

Reagovat
DelPiero137

739mil mozete vynalozit ciste len na platy na zaklade prijmov za sezonu? To je PL pravidlo o % z prijmov? Kolko mate vydaje na platy tuto sezonu?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele