Je to těžké, když klukům nemůžu pomoct, přiznává Britos

03.10.2011, 19:03
Aktuality
Neapol sice vkročila skvěle do ligové soutěže i Ligy mistrů a daří se jí potvrzovat loňské výkony, jenže ne všichni úspěšné zápasy prožívají radostně. Obránce Miguel Britos přiznal, že je značně frustrován, když vidí své spoluhráče vyhrávat a sám jim nemůže pomoci. Důvodem je zranění, kvůli kterému stále čeká na svůj debut...

Britos přišel na San Paolo v létě z Bologně, jenže angažmá v Neapoli pro něj nezačalo příliš šťastně. V přátelském zápase s Barcelonou si totiž 26letý obránce zlomil nohu a na dva měsíce vypadl ze hry.

Návrat na zelené trávníky zatím ještě pro Britose není na pořadu dne a Uruguayec přiznává, že nemožnost pomoci svým spoluhráčům ho užírá. "Je to pro mě těžké, když vidím, jak se klukům daří, ale nemůžu jim pomoci," prozradil Britos.

"Přál bych si, abych mohl okamžitě hrát, ale bohužel mé zranění ještě potřebuje čas. Měl jsem zlomenou kost, takže nemůžu nic uspěchat. Myslím si, že ještě tak měsíc a pokud všechno půjde dobře, mohl bych pak být připraven," dodal Britos, jenž na debut v soutěžním duelu za Neapol stále čeká.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (30)

Přidat komentář
Filipow

Tak doufám, že se co nejdříve vrátí zpět a klukům pomůže.

PS: Také očekávám, že se tu bude blít na Barcelonu za to, že ho zranila..

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný odhad

Reagovat
smazaný uživatel

hajzli z Barcelony,dúfam že sa vráti lebo to je kvalitný hráč!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Barca

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Docela sem cumil ze ho koupili za 10 mega , no snad pujde vykonostne nahoru v Bologne to nebylo nic extra na druhou stranu ten tym byl celkove slabej tak se zle posuzuje. Pokud se mu bude darit tak myslim ze ho v brzke dobe pozvanka do repre nemine.

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol má problémy v defenzíve a Mazzarri už zháňa hráča ktorý by mu tento problém vyriešil,možný nástupca by mohol byť Subotič z Borusie Dortmund.A. De Laurentis povedal že ak postúpia zo základnej skupiny LM bude ho mocť kúpiť za 20 mil. eur(čo je jeho cena)!!!

To by byl zajímavý příchod??

Reagovat
FC Porto FC

Subotič by tam měl jít proč? Akorát by si pohoršil

Reagovat
Yanek

Ale prosím tě...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to pravda

Reagovat
Shevchenko

To teda není.

Reagovat
smazaný uživatel

Netrep....

Reagovat
Shevchenko

Proč? Kvalitu ligy nechme stranou. Jinak rozpočet má Neapol vyšší a výsledky v evropě daleko lepší než Dortmund. To je úplná blbost že by si měl pohoršit.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Subotic ma vetsi ambice,nez prestupovat z Dortmundu do Neapole... financne na tom budou ty dva tymy zhruby podobne. Dortmund je mistr Bundesligy,ktera je momentalne lepsi nez Serie A...Dortmund ma lepsi zazemi+skvele fanousky... Dortmund bude letos podle mne 2-3,pokud se s tymem nic zasadniho nezmeni stejne Neapol nepostoupi ze skupiny..City jeste zabere.Dortmund bude mit s postupem taky honicku,pokud ted ve dvojzapase s Olympiakosem neudela 6 bodu. pochybuju,ze Olympiakos doma neco neuhraje...

Reagovat
FC Porto FC

Přesně když už tak celky jako Real, AC, United, Sprus, Chelsea, Inter

Reagovat
Tomanatura

To by byl pro nej zajimavy krok, tady by se ukazalo, jestli na to ma, nebo nema.

Reagovat
blaugrana

Vy orechy sprosté.

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol není žádný no name klub. A pokud přijde lákává nabídka tak proč nejít?..Finančně by si polepšil a hrál by Serii A za klub, který má ohromnou tradici. A pokud k tomu připočtu úroveň fandění a fanoušky, které má Neapol o mnohem lepší než Borussia tak bych se nedivil kdyby šel... Forza Napoli

Reagovat
smazaný uživatel

,,a fanoušky, které má Neapol o mnohem lepší než Borussia'' to snad nemyslis vazne ne? nejsem fanousek Dortmundu,ale asi vis o nem totalni hovno,jinak bys neplacl takove blbosti Já tam byl

Reagovat
smazaný uživatel

Kotel Neapole to je něco jako kotel v Řecku v Turecku. Ano tam do kotel narozdíl od BVB nechodí fanoušci, ale FANATICI

S nimi se žádný tým z Anglie, Německa, Nizozemska nemůže měřit..nemají v krvi takové povzbuzování. Navíc a přiznejme si to BVB nejsou nejlepší fans v Německu, rozhodně jsou větších kvlait dosahují Dynamo Dráždány, Lepizg a týmy ze Saska ..

Prostě jižánské země + Bálkán to je jíný svět a ve fandění prostě fantastismus...

Reagovat
smazaný uživatel

shodnem se,ze rekove,turci a celkove cely balkan jsou ve fandeni fanatici. ale BVB je fakt spicka a ten stadion ma paradni akustiku... a ta tribuna za brankou nema chybu :)) kazdopadne v nemecku sem byl jen v na bayernu,leverkusenu a prave dortmundu a jestli je jeste nekde lepsi atmosfera v nemecku nevim...vzhledem k tomu,ze tam bylo 80 000 lidi a z amosfery sem byl totalne uneseny.. v italii sem na fotbale nebyl,ale muzu to porovnat ze zapasu fenerbahce a dortmund na mne udelal vetsi dojem.. holt vetsi stadion a o 30 000 vic lidi

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Borussie, jsou úplně jinde, než Neapole. Borussia má jednu z nejlepších zápasových atmosfér na světě vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

úplně jinde? to peklo v Neapoli si s nima podle mě moc nezadá, přestože v tomhle určitě BvB patří k nejlepším v Evropě...

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jsem vůči Neapoli zaujatý Nebo jsem spíš viděl méně Neapolských zápasů Každopádně ta dortmundská atmosféra je naprosto neskutečná. Slova "úplně jinde" byly krapet mimo. Ale rozhodně řadím výš, osobně, Dormundské fans.

Reagovat
FuckT

mal si pozrien napr. zapas minulu sezonu Napoli - Lazio kde sme vyhrali 4:3, tam bola fakt kruta atmosfera ;)

Reagovat
olis

dortmund ma fakt svkelich fanusikov ale ked sa naplny ten kotol v neapole je to fakt bezkonkurencne ked tam zacne okolo 70 tisic ludi povzbudzovat je to fakt super , neapol by si zasluzil novy stadion lebo tento je uz stary ale aj tak je na nom super atmosfera a ten zapas laziom to bola fakt bomba asi najlepsi zapas neapola co som doteraz videl vobec

Reagovat
DelPiero137

Dortmund ma vyhodu v akustike stadiona. Ze su to 4 sikme polisny okolo plochy a ma to veku strechu. Neapol ma otvorenu strechu a tam sa to casto straca. V priemernych zapasoch ma lepsiu atmosferu Dortmund, ale keby sme hladali naj zapas, naj atmosferu tak je to v Neapole.

Nas minulorocny zapas v Neapole(ktory sme prehrali 3:0), bol fakt elektrizujuci. Od cca 60min cely stadion v cervenom opare od dymovnic + ten fanaticky hukot fanusikov, to bolo fakt atmosfera ktora sa na Vestfale len tak neobjavi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele