Je pro mě ctí nastupovat za Lazio, prohlásil Immobile

18.10.2018, 23:06
Aktuality
Ciro Immobile nedávno prodloužil s Laziem smlouvu až do roku 2023, přesto mohl klidně změnit chlebodárce. Italský reprezentant měl lukrativnější nabídky, ale rozhodl se setrvat u Biancocelesti...

Osmadvacetiletý kanonýr začal s fotbalem v Sorrentu, odkud si ho vytáhl Juventus, ovšem prosadit se dokázal až ve druholigové Pescaře a následně mezi elitou v Turíně.

Když podle představ nedopadla angažmá v Borussii Dortmund ani Seville, vrátil se Immobile do menšího z turínských celků, ovšem na předchozí výkony nenavázal.

Před více než dvěma lety přesto na 33násobného reprezentanta Itálie ukázalo Lazio a to si nyní s odstupem může k tomuto kroku gratulovat. Immobile během té doby za celek z hlavního města Apeninského poloostrova odehrál 77 ligových utkání s bilancí 57 gólů.

Zájem o produktivního střelce proto logicky začaly mít i věhlasnější kluby, Immobile se však rozhodl setrvat u Biancocelesti, kde prodloužil smlouvu až do roku 2023. "Když jsem na hřišti a slyším, jak fanoušci skandují moje jméno, neustále mě to pohání kupředu," pochvaluje si Immobile. "Měl jsem lukrativnější nabídky, ale rozhodl jsem se zůstat. Je pro mě ctí hrát za Lazio," vyhlásil útočník.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (16)

Přidat komentář
Bandita_Harry

Dotiahni ich do LM

Reagovat
valek9610

Nechápu opravdu, že po něm nešel dávno nějaký větší klub.

Reagovat
valek9610

Samozrejme ano píše se tu, že odmítl, ale i tak takový Bayern nebo Real kdyby vynaložit opravdu velké úsilí tak by nejspíš odešel.

Reagovat
Bandita_Harry

okrem SA sa mu nikde nedarilo, Lazio je prenho ako stvorene

Reagovat
salaminoo

se podívej do jeho historie a opravdu pochopíš

Reagovat
smetos

angažmá v BVB mu dle mých slov moc nevyšlo, v Seville se přes Gameira a Llorentecho neprosadil. Tým pod špicí je asi pro něj strop.

Reagovat
smazaný uživatel

"dle mých slov" to vidím/slyším asi poprvé

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
king23

Reagovat
andrew96

Mimo Itálii už asi po zkušenostech u BVB a v Seville nepůjde. Možná v rámci SA do Neapole/Juve?

Reagovat
REPLIKATOR

Protože na lepší klub a lepší ligu nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si ani neuvědomil, že v Juventusu nedal nikdy gól

Reagovat
smazaný uživatel

On je príkladom toho, ako aj nesporne výborný hráč sa nie všade presadí. V BVB pohorel ešte za Kloppa a ten stále dúfal, že sa presadí.Ani inde mu to nešlo a zrazu v Laziu hrá výborne.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš si uvědomil, že na více nemá. Win win pro obě strany.

Reagovat
Agent z Melmacu

legenda Juventusu

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jiní hráči dávají běžně v 19 letech za 40 minut spousty gólů ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele