Je příliš brzy na to mluvit o titulu, říká Podolski

28.09.2012, 09:54
Aktuality
Pozitivní nálada v současné době vládne v Arsenalu, který výborně vstoupil do nové sezóny a zatím jako jeden z tří týmů anglické ligy nepoznal porážku. Svůj podíl na tom má také Lukas Podolski, který ale euforii krotí a o možném útoku na titul zatím nechce mluvit...

"Pět až šest týmů může bojovat o titul a my jsme jedním z nich. Máme za sebou dobrý start s devíti body na kontě, ale na to, abychom mluvili o titulu, je příliš brzy," prohlásil Podolski.

"Musíme počkat, až bude odehráno třeba dvacet utkání a pak se uvidí, zda o první místo můžeme nebo nemůžeme bojovat," dodal německý reprezentační útočník.

Kanonýři dosud v ligové sezóně inkasovali jen dva góly a ani v posledním pátém kole nepoznali hořkost porážky, když vybojovali remízu na hřišti mistrovského Manchesteru City. Na dobrých výsledcích má svojí zásluhu i Podolski, který na sever Londýna přišel před sezónou z mateřského 1. FC Köln.

"Začátek v Premier League pro mě byl celkem lehký, klub a tým mi to hodně usnadnily, navíc bundesliga má také dobrou úroveň. Styl anglického fotbalu i Arsenalu mi vyhovuje a jsem moc rád, že hraji právě tady," uvedl sedmadvacetiletý hráč, který má v novém působišti zatím na kontě tři soutěžní branky.

Autor: Petr Vaněček / skysports.com

Komentáře (649)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele