Je naším nejdůležitějším hráčem, prohlásil Magath o Raúlovi

19.12.2010, 13:22
Aktuality
Zimní přestávka nepřichází zrovna vhod pro Schalke, loňský vicemistr německé bundesligy se totiž v posledních týdnech dostal do formy a tu potvrdil i včerejší výhrou nad 1. FC Köln. Tři body zařídil hattrickem Raúl, kterému po zápase vysekl poklonu trenér Königsblauen Felix Magath...

Celek z Gelsenkirchenu začal podzim katastrofálně a v úvodních kolech dokonce okupoval poslední místo, po výhrách nad Bayernem, v Mainzu a včera nad Kölnem ale v tuto chvíli ztrácí na pohárové pozice jen pět bodů.

"Můžeme se kvalifikovat do evropských pohárů, pátá pozice je naším cílem," prohlásil kouč Magath, který po včerejším utkání velebil Raúla. "Je naším nejdůležitějším hráčem. Naběhá toho až moc, ale má dobrou kondici a je vždycky tam, kde ho je zapotřebí."

Španělský útočník poslal svůj tým do vedení hlavou po půlhodině, krátce po změně stran navýšil vedení a svůj druhý bundesligový hattrick završil opět hlavičkou tři minuty před koncem. "Jsem rád, že můj přestup z Madridu do Schalke proběhl tak hladce a jsem součástí týmu, který dobře funguje. Navíc mám skvělého trenéra, který mi věří. Dnešek byl vydařený nejen pro mě, ale pro celý tým. Využili jsme sebevědomí z posledních utkání a zvítězili jsme, což je to hlavní," uvedl Raúl.

Autor: Petr Vaněček / fifa.com

Komentáře (490)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele