Je na čase ukázat sílu, říká po dvou porážkách Mazzarri

29.04.2011, 18:04
Aktuality
Neapol byla ještě před dvěma týdny v boji o Scudetto, po posledních dvou zápasech ale museli její fanoušci přestat snít o titulu a nyní SSC čeká ještě boj o Ligu mistrů. Hráči Neapole o víkendu musejí zabrat a moc dobře to ví i jejich trenér Walter Mazzarri...

Neapol ve 33. kole prohrála doma 1:2 s Udinese a naprázdno vyšla i před týdnem, když si stejnou porážku přivezla z Palerma. Dvou zaváhání svého nejbližšího konkurenta využilo milánské AC a čtyři kola před koncem soutěže má na Neapol k dobru devět bodů. Mazzarriho svěřenci se s 65 body propadli o bod za Inter, za nimi navíc nic nevzdávají Lazio (60) a Udinese (59).

Napravit poslední dva nezdary bude Neapol chtít o víkendu proti Janovu. "Zápas s Janovem není rozhodující, protože poté nás budou čekat ještě další tři duely. Každopádně od mého příchodu jsme nikdy neprohráli dva zápasy v řadě a je tak na čase ukázat sílu. Počítám i s podporou fanoušků pro zápas, který bude hodně náročný," říká Mazzarri.

"Musíme bojovat až do konce a slušně tak zakončit tuto fantastickou sezonu. Čekají nás čtyři finálové zápasy a já z nich chci vytěžit maximum bodů. Do letoška Neapol dlouho nebojovala o takové pozice, nám se během dvou let podařily neuvěřitelné věci," pochvaluje si Mazzarri.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
mastakillah

Teď nebo nikdy, přece nedarujem Interu druhý místo jen tak lacino

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jim to nandejte :) a hlavně v létě nerozprodat kádr, Itálie už potřebuje body do koeficientu

Reagovat
didosh

Držím vám palce!Musíte to urvat!

Reagovat
smazaný uživatel

3. misto je pro ne si myslim zaslouzeny a taky je to urcite obrovskej uspech. Hodne sympatickej tym , kterej kdyz v lete koupi tak 2-3 kvalitni hrace(myslim ze uz ale nekoho koupili) tak rozhodne v LM neudela ostudu .

Reagovat
smazaný uživatel

http://arturkw2.wordpress.com/ welcome! match tomorrow in Saturday! very large rate ht / ft 20-30!

Reagovat
FuckT

zajtra to uz musime dat, bola by to skoda, keby sa nam nepodarilo uhrat LM ...

Reagovat
smazaný uživatel

doufam že skončej co nejhůř to jde

Reagovat
smazaný uživatel

Snád Neapol skončí pred Interom....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele