JE BERGKAMP NA KONCI KARIÉRY?

07.01.2003, 12:39
Aktuality
"Nelétající Holanďan" Dennis Bergkamp je ve svých 33 letech připraven ukončit kariéru a tím nejlepším rozloučením by podle něj byl zisk titulu v Lize Mistrů. V Arsenalu je už sedm let a v sobotním utkání FA Cupu proti Oxfordu dal svůj stý gól v dresu klubu z Highbury...

Bergkamp je známý svou averzí k letadlům a tím, že odmítá létat. Také proto dost často nefiguruje v sestavě Arsenalu v zápasech Ligy Mistrů, které se hrají ve vzdálenějších koutech Evropy, kam se nedá rychle dojet autem. Letošní finále nejprestižnější evropské soutěže se však bude konat na místě pro Bergkampa téměř ideálním - na stadiónu Old Trafford v Manchesteru. "Máme v Lize Mistrů dobrou šanci. Když se podíváte na naší sestavu, tak mnoho lepších týmů než jsme my v soutěži není. Pokud se dáme pořádně dohromady a budeme hrát ještě lépe než dosud, máme šanci. To by pro mne bylo skvělé, perfektní rozloučení," řekl Bergkamp. Zároveň však odmítl, že by byl o své budoucnosti definitivně rozhodnutý. "Pokud bych se rozhodoval teď, pak bych pokračoval. Do konce sezóny je však ještě dlouhá cesta, nechci zatím dělat definitivní rozhodnutí. Třeba bych toho pak litoval," nechal Bergkamp otázku své budoucnosti otevřenou.

Druhou fázi Ligy Mistrů začal Arsenal dobře, po výhře na půdě AS Řím a domácí remíze s Valencií je v čele skupiny B. Jarní část soutěže začíná 18. února, kdy Arsenal doma přivítá Ajax Amsterdam, jeden z bývalých Bergkampových klubů. O týden později čeká londýnský klub odveta v amsterdamské Aréně.

Autor: Petr Starý

Komentáře (2)

Přidat komentář
antimadrista

HLASUJTE, ŽE MÁTE RADŠI FC BARCELONA! forca barca !

Reagovat
Mercury

Hlasuji, že mám radši FC Barcelona. Stihl jsem to ještě?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele