Jarošík připraven opustit Celtic

28.08.2007, 12:21
Aktuality
Jiří Jarošík stále trvá na svém a hodlá opustit Celtic Glasgow. Záložníkovi českého národního týmu už příliš mnoho času nezbývá, přesto věří, že se během následujících několika hodin bude stěhovat...

"Do konce přestupního termínu chybí ještě čtyři dny a já jenom čekám na zavolání od svého agenta. Gordon Strachan ví, že chci odejít. Nemám šanci dostat se zpět do prvního týmu. To je v pořádku, Celtic má široký kádr a tak to prostě je," říká Jarošík.

"Dal bych přednost přestupu do Anglie nebo Ruska. Bylo by to snadnější, protože už znám jazyk. Mám rovněž možnost jít do Německa, ale nechce se mi učit se nový jazyk," naznačuje Jarošík.

Bývalý fotbalisty Sparty, CSKA Moskva, Chelsea a Birminghamu není jediným hráčem, s nímž Gordon Strachan již nepočítá. Nového zaměstnavatele si údajěn mohou hledat rovněž Kenny Miller, Maciej Zurawski a Thomas Gravesen.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
Shevchenko

Proč zrovna Kenny Miller ??

Reagovat
HOST*-Kopy-

tjn, takovej borec...

Reagovat
smazaný uživatel

Jarošík nemá na veľkoklub. a ak do anglicka tak tam má jedine na druhú ligu

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

No sám jsem zvědavý kde skončí...

Reagovat
HOST*MYS-huge

Tak to sem teda moooc zvědavej s kým chtějí hrát. Kenny Miller, Maciej Zurawski i Thomas Gravesen mě přišli jako hlavní pilíři celýho Celticu. Dobře možná Zurawski ne, ale i on je dobrej fotbalista...

Reagovat
HOST*

a kolik dal fiku....na to ze casto jen stridal...

Reagovat
HOST*

tak jo no...Zurawkiho beru...Ale co Gravesen??????

Reagovat
smazaný uživatel

Jarošík je ideální náhradník. Nechápu, proč je repre dědkem opomíjen. Na základ sice nemá (a to jak v repre, tak v Celticu), ale jako náhradník v poho. Může naskočit jak za nepříznivého stavu, tak co by oživení, i při nutnosti bránit. Je dobrý při standartkách a má dobrou střelu. Hráč, který naší repre chybí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele