Jarošík by měl Celtic opustit v zimě

29.09.2007, 18:36
Aktuality
Hodně se v létě spekulovalo o odchodu Jiřího Jarošíka ze Celticu Glasgow. Český záložník chtěl skotský klub opustit, nakonec však zůstal a musí se smířit s rolí náhradníka. V zimě už by se Jarošíkův odchod z Parkheadu již měl stát realitou...

"Pan Strachan je dle mého názoru na Jirkově straně, ale vedení klubu ho chce prodat. Proběhly nějaké kontakty, například z Manchesteru City nebo Middlesbrough. V Anglii a ve Skotsku mohou hráči v průběhu sezony odejít na dvouměsíční hostování, v Jirkově případě se domnívám, že v zimě dojde k přestupu. Na to čekají nápadníci v Anglii a v Rusku," prohlásil Jarošíkův agent Pavel Zíka.

Jarošík již má s nejvyššími soutěžemi v Rusku a v Anglii zkušenosti. Na východě Evropy hájil barvy CSKA Moskva, v Premier League si zase zahrál za Chelsea a Birmingham.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*

Zpátky do Sparty

Reagovat
HOST*yellow

Za 1.) Kde by na něho Sarta vzala finance? Za 2.)Čim by si Jarošik ve Spartě pomohl? Za 3.)Je to prostě Fantasy:)))

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me by mel jit do anglii a at es rozhodne az tesne pred prestupem,trener mu musi slibit misto v sestave.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele