Japonci před MS mění trenéra, Halilhodžić je bez práce

09.04.2018, 11:32
Aktuality
Zbytečně se Vahid Halilhodžić těšil na atmosféru světového šampionátu v Rusku. Bosenský kormidelník na turnaj postoupil s reprezentací Japonska, dnes ovšem o svou práci přišel, vaz mu zlomily špatné výkony a výsledky v přípravných zápasech, informace médií potvrdil šéf tamní asociace Kózó Tašima...

Japonci ovládli asijskou část kvalifikace a do Ruska postoupili z prvního místa, už na podzim ale nepůsobili nejjistějším dojmem a optimismus do jejich řad nedodaly ani březnová remíza s Mali a porážka od Ukrajiny. Vše vyvrcholilo dnes.

"K 9. dubnu jsme se rozhodli pro ukončení kontraktu s Halilhodžićem," oznámil Tašima.

"Novým trenérem národního týmu byl jmenován Akira Nišino. Halilhodžić v průběhu krátké doby vytvořil tým, kterému se povedlo postoupit na mistrovství světa a za to jsme mu vděční," dodal.

Halilhodžić u týmu působil od března 2015. Jeho nástupce v minulosti vedl celek Gamba Osaka, v uplynulých měsících pracoval jako technický ředitel japonského svazu.

V základní skupině letošního mistrovství světa se asijská země střetne s Kolumbií, Senegalem a Polskem.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru, espnfc.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Budou rádi když urvou jeden bod ve skupině tak o co jde...

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo skupinu v pohodě vyhrají ty mužstva jsou vše průměr, když jsem viděl jak Korejci v druhém poločase v přípravě drtily Poláky (herně), kteří mají být nejlepší tak bych se nějakých soudů raději zdržel tam může postoupit každý.

Reagovat
smazaný uživatel

Prece na MS nepovede japoncici nejaky nejaponcik, ze

To je podraz jako sv*ne, vyhoz za pratelaky

Timhle krokem Japonci nepostoupi ani ze skupiny.

Reagovat
Seydou Doumbia

Je to ubohost. Japonci by nepostoupili ze skupiny ani kdyby tenhle trenér zůstal a přišel k ním Son. Jinak psal jsem ti zprávu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bla Bla kolik ti je? Tak deset ne? Japonci skoro na každém MS měli cizího trenéra. To o nějakém rasismu jak se snažíš naznačit opravdu není. Prostě neměl výsledky tak letěl jednoduchý a postup z Asijské kvalifikace je pro Japonce povinnost tím se Halilhodžić moc zaklínat nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna obhajujes nejvic rasisticky narod v Asii a byvaly fasisticky stat za 2.SV. Ale to bys musel rozumet jaky oni to jsou ti Japonci zac.To neni to co se rika na TV a reklamy na turisty, ale to co se deje v jejich komunitach v jejich zemi a co oni si mysli o ostatnich narodech. Asijci maji dokonale pretvarku HLAVNE pred belochy !!!

Ale nemyslel jsem to rasisticky se svuj komentarem na nich, neber to az tak vazne. Spise mi to prijde jako strasny podraz, pac on je tam dost dlouho a vykopne ho sportovni reditel, ktery kvuli nej dostal predtim padaka. Navic tesne pred MS a kvuli pratelaky. Ono asijske kvalda na MS uz neni zase tak easy jako drive. Pridal se Australie a bere tu jednu mistenku na MS...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Další co vyhazují trenéra ještě před mistrovstvím

Reagovat
raduinho

Třeba se netěšil.

Reagovat
Kucka

Koncepce

Reagovat
wishmaster

Čo to je za nový trend, vyhadzovať trénerov pred MS?

Reagovat
John Obi Mikel

Co to sakra je. To dává ještě menší smysl než u Nigérie 2010

Reagovat
fantomas

To ani ne, Halilhodžić byl dlouhodobě nepopulární u hráčů a novinářů, bojoval s větrnými mlýny v podstatě celou dobu. Ale mohli a taky měli ho kopnout dřív, tohle je hovadina.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mayday

Kolumbie, Senegal, žluťáci a Pšonci. Skupina na mundialu jak víno.

Reagovat
smazaný uživatel

Nutí tě někdo se dívat opičáku?

Reagovat
mayday

Ale mně se to právě líbí opičáku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se příště pořádně vyjadřuj opičko.

Reagovat
mayday

Zalez do chatrče

Reagovat
smazaný uživatel

Až po tobě

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Vahid Halilhodžić chystá žalobu na Japonskou fotbalovou asociaci. Bosenský trenér asijskou zemi dovedl k postupu na mistrovství světa do Ruska, týmu se ovšem nedařilo v přátelských zápasech a svaz mu včera ukončil smlouvu.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Šašek co tím jako chce získat? Prachy dostal tak at' drží hubu a může jít o dům dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, že ho vyhodily jeho tréninkové metody byly 100 let za opicema. Skupina je to slabá a Nippon může v klidu postoupit, ale potřebuje soudržnost a jednotu a to Halilhodžić vytvořit nedokázal.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele