Janssen vzdal boj se zraněními, bude dělat skauta

05.03.2014, 09:48
Aktuality
Theo Janssen se ve dvaatřiceti letech rozhodl ukončit kariéru, pětinásobný nizozemský reprezentant bude dál pracovat ve Vitesse, kde si místo záložníka vyzkouší pozici skauta. Janssena k rozhodnutí skončit přiměly zdravotní problémy, po operaci kolenních vazů se znovu zranil.

"Bojoval jsem o poslední šanci. Chtěl jsem se vrátit a ještě něco odehrát, ale když jsem se opět zranil, už to nebylo možné," uvedl Janssen, který si vazy v koleni zpřetrhal zkraje sezony v utkání proti Feyenoordu.

Zkušený záložník svoji situaci bere pozitivně, na novou roli se těší. "Rychle mi došlo, že moje budoucnost už není na hřišti. Moje srdce patří fotbalu a Vitesse, proto jsem moc rád, že budu moci obě věci dál kombinovat. Myslím, že mám čich na dobré hráče. Je velká výzva objevovat mladé talenty a přivádět je k nám, aby posílili první tým," dodal.

Theo Janssen s Vitesse spojil téměř celou kariéru. V roce 2008 odešel do Twente, kde strávil čtyři sezony, následně ještě rok působil v Ajaxu.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Za Twente hrál výborně ta jeho poslední sezóna tam, to byla fantazie

Reagovat
smazaný uživatel

přesně..tu sezonu před odchodem do Ajaxu byl nevěřitelnej

Reagovat
smazaný uživatel

Mêli by ho poslat do Londýna, něco mi říká, že by tam najde dobrý hráče pro Vitesse...

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveritelna ta jeho levacka. V 32 je ho skoda, ale kolena jsou svine.

Reagovat
zelda

Za jeho působení v Twente a Vitesse předtím

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumne rozhodnutie, zdravie za 2-3 dalsie sezony nestoji, jeden z nasich najlepsich hracov za poslednu dekadu, ja ho spolu s Perezom povazujem za najlepsie motory muzstva, co kedy u nas hrali za hodne dlhu dobu, jeho vodcovstvo bolo citit i na mile daleko.

Reagovat
AjaxFans

A co Ruiz?

Reagovat
smazaný uživatel

pisal som motory, mozgy, bez Pereza a neskor Janssena ta podpora utocnych hracov by bola mozno polovicna, i ked kazdy jeden z nich vynikal v niecom inom

Reagovat
Stiksxx

Za to co dokázal pro nizozemský fotbal. Rozhodnutí pro skauta je výborné. To by mě taky ba.

Reagovat
FC Porto FC

Škoda že odesel z Ajaxu. Jeho přímáky

Reagovat
AjaxFans

Končila mu smlouva,tak ho prodali zavčasu,jinak pak by byl gratis.V Ajaxu jsem od něj čekal o mnoho víc.V Twente mu to kopalo jináč

Reagovat
smazaný uživatel

Tohohle hráče jsem měl vždycky moc rád..není to nějaká hvězda, kterou by znal každý, ale přesto to byl vynikající hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Užasnej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Super technik, Horváth Eredivisie

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele