Jankulovski se vrací do reprezentace po půl roce

24.03.2008, 21:40
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Prominte, že se tady ptám, ale kolik tak může stát vstupenka na přátelský zápas české reprezentace na letné? (vs. Skotsko)

Reagovat
Shevchenko

Skotsko? Přišel jsem o něco?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo 30. května (pátek) přátelák před Eurem na Letné. Místo Belgie, která to zrušila, dneska čerstvá zpráva.

Reagovat
Shevchenko

Opravdu? Tak to je super, s Belgií jsme hráli nedávno stejně jako s Dánama a tak to chtělo změnu, jen mi tam nesedí ta Litva.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne? Tam to není o kvalitě soupeře, je potřeba si před Eurem vyzkoušet různé varianty a slabší soupeř je pro to ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem zase nikdy na repre nebyl do Prahy daleko a když zrovna reprezentace dojede na stadion pět minut pěšky ode mě (Srbsko), tak musím být pryč. Skotsko má rád, rád bych jel do Prahy a viděl Scotta Browna, Paula Hartleyeho, Craiga Gordona, Mcfaddenna, Huttona, Fergusona, Fletchera a hlavne Stevena McMannuse. Jenom nevím komu bych fandil. A když jsem dojede nějaká reprezentace, je i veřejně přístupný trénink nebo autogramiáda nebo něco takového?

Reagovat
smazaný uživatel

Před přátelákem by měl být snad trénink volně přístupný (ale jistý si tím nejsem), autogramiáda rozhodně nebude, jedině odchytit na letišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Bych to viděl kolem 300, každopádně bych raději doporučil zápas s Litvou v Edenu.

Reagovat
smazaný uživatel

doufam že ten nejede na sraz vzpomínat nebo čistit hlavu.... bysme taky mohli vypadat jako Bohnický ústav...

Reagovat
smazaný uživatel

Teprve před chvílí jsem se dozvěděl, že prý je povolán i uklízeč z Friuli Sivok . Co to jako má znamenat? Na fóry je čas až za týden, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne tak Bruckerovi se sranil kustod, tak povolal Sivoka at jde nosit flasky s vodou :-D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele