JANKULOVSKI: JSEM PŘIPRAVEN

17.10.2005, 19:11
Aktuality
Český reprezentační obránce Marek Jankulovski se po zranění kotníku, kvůli němuž nehrál více než měsíc, opět vrací do hry. V základní sestavě AC Milán by mohl nastoupit už ve středu v Lize mistrů.

V kvalifikačním utkání v Rumunsku si Jankulovski obnovil zranění kotníku a českému týmu tak chyběl v dalších zápasech s Arménií, Nizozemskem a ve Finsku. V týmu AC si od svého letního přestupu z Udinese zahrál jen dvakrát, v prvním kole naskočil na tři minuty v Ascoli a podruhé včera večer, kdy střídal na posledních 12 minut utkání v Cagliari.

"Fyzicky se cítím velmi dobře, doufám, že je bolest definitivně pryč. Jsem trenérovi k dispozici," řekl dnes Jankulovski reportérům.

AC Milán se ve středu na San Siru střetne s PSV Eindhoven. Rossoneri vedou skupinu, po domácí výhře nad Fenerbahce přivezli bod i ze hřiště Schalke.

Autor: Petr Starý

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*Kuchta

Skvělá zpráva pro repre .Nevíte někdo jak je to s Bolfem?Jen tak mimochodem Jankulovski už hrál za AC už v 1.kole

Reagovat
PJ

Hmm takhle to dopadá, když se spoléham na zdroj a věci si neověřuju, protože chvátam... Díky, nějak to opravím

Reagovat
sansiro

To je velmi dobrá zpráva! Teď hlavně pro repre! FORZA MILAN

Reagovat
HOST*Gauner

Ja si myslim, že liga mistrů už tenhle rok přestává být zajímavá, protože je bayern už asi jasný vítěz

Reagovat
HOST*

ne jasný výtěz je FC Chealsi s Petrem Čechem v bráně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele