Jak dlouho bude chybět Kaká?

05.02.2008, 13:37
Aktuality
V Itálii se poslední dobou hodně mluví o tom, jak dlouho budou tamním velkoklubům chybět jejich hvězdy. Vše začalo zraněním zad brankáře Juventusu Gianluigiho Buffona, po němž následovali Alexandre Pato a jeho spoluhráč z AC Milán Kaká. Posledně jmenovaný má problémy s kolenem a jednou z možností je i několikaměsíční přestávka...

Informaci o možné čtyřměsíční přestávce přinesl list Corriere dello Sport, podle něhož se fenomenální Brazilec pokusí ukončit vleklé problémy s kolenem. 25letý fotbalista má s problémovou částí těla potíže již delší dobu a ty se zhoršily ve víkendovém utkání s Fiorentinou, z něhož musel odstoupit deset minut před koncem.

"Není to nic vážného," reagoval lékař Rossoneri Pierre Meersseman na spekulace tisku v rozhovoru pro Milan Channel. "S bolestí kolena žije již několik let. Před a po každém tréninku a zápase Kaká podstupuje zátěžová cvičení, která jeho stav zlepšují. I když by si dal pauzu na čtyři nebo pět měsíců, není zde jistota, že problém pomine," pokračoval Meersseman.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (55)

Přidat komentář
smazaný uživatel

no to nevypada moc dobre gatuso,pato a ted kaka s tim arsenalem budou mit velke problemy,za teto situace bych si vsadil i na arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych si na ně vsadil i kdyby hrály....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To já ne, bude hodně záležet na prvním utkání, pokud v Londýně ACM vyválčí remízu, tak doma už si to pohlídají.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal vyhraje doma

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to víš? Jasnovidec?

Reagovat
smazaný uživatel

tipuji

Reagovat
Devil

A jak ty vis ze si to doma AC pohlida ! Vestec ??

Reagovat
eder

Arsenal milánské smete, o tom není pochyb. A je jedno, jestli nastoupí Kaká, Pato,... nebo ne. To štěstí ve vyspělé fotbalové Evropě nemůže trvat věčně.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy měl ACM štěstí?

Reagovat
eder

Otázka snad myšlena žertem. Odpověď: vždy!

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka myšlena vážně! Napiš konkrétní příklad.

Reagovat
eder

Loni ho bylo požehnaně. Měli skončit už na Celticu!

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Na Celticu? A to proč? Oba zápasy byly vyrované a nakonec rozhodl jeden gól, tak jaký pak štěstí? Přes ManU postoupili naprosto zaslouženě a s přehledem, ve finále se taky o štěstí nedá mluvit!

Reagovat
Shevchenko

Spíš Celtic měl obrovské štěstí, že to dotáhl až do prodloužení, předtím byl pod velkým tlakem, Kaká dal dokonce břevno.

Reagovat
herbage

No stesti mel Ac vzdycky v LM hodne, ale kdyz je ho hodne, tak uz to neni nahoda, proste maj kvalitni zkusene muzstvo. Co si ale vzpominam, tak treba dvojzapas s Libercem mel Ac stesti a malem vypad, s Interem tehdy v SF kdy to byly dve remizy na stejnym stadionu ale Ac melo u ty remizy 0:0 status domaci, s Juventusem na penalty to finale, s PSV v SF, loni s Celtikem gol v nastaveni a to jen co si namatkou vzpominam, vylozene suverene prejeli jedine loni ManU, kterym jsem neuspech za ty reci fandu, jak poslou dedky z AC do duduchodu, pral. Smulu meli snad jen tehdy to pamatny finale s Liverpoolem a jednou s Deportivem La Coruna. Takze urcite maj na evropsky scene nejstabilnejsi vykony a ty uspechy jsou opravneny, Italie se k titulu mistru sveta taky nedostala zadnym peknym fotbalem, je to o zkusenostech a nasazeni. Pred duelem s Arsenalem vsak tipuju postup Arsenalu, ktery AC nebude hodne svedcit. Sice loni ManU si proti nim ani netuk, ale to bylo dano tim, ze jsou to desny statici, zatimco Arsenal hraje vic evropsky a hlavne jsou hraci porad v pohybu, to by na Ac mohlo platit. Hlavne aby se hral peknej fotbal a at postoupi ten lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl hodně? To bych neřekl. Nebo spíš je to normální, že někdo má štěstí větší někdo menší, ale to co tu píšeš, bych mohl napsat o kterémkoliv jiném týmu, který měl v LM úspěch. Liverpool a jeho gól negól proti Chelsea, snový obrat ve finále bych taky mohl přikládat štěstí atd.

Barcelona a její cesta do finále. Taky měla štěstí. To k tomu patří, ale rozhodně úspěchy těch týmů včetně ACM nejsou jen dík štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

neřek bych, že by to mělo mít AC s Arsenalem tak diametrálně odlišný (nebo obtížnější), než s ManU, loni hráli Red Devils něco podobnýho, co letos Gunners. statický mají v ManU akorát střed zálohy (ale po Scholesovi chtít hru typu Fabregas fakt nejde, je prostě jinej). záleží ale právě na tom, jestli bude hrát Kaka' s Gattusem. Kaka' kvůli brejkům, který by mohly na ten hodně vysunutej fotbal Arsenalu platit a Gattuso proto, že je to prostě Gattuso, zbytečný jeho hru popisovat . účast, nebo absence těhle dvou je bych řek klíčová pro AC-Arsenal...

Reagovat
smazaný uživatel

s tim štěstím,bych mlčel.Arsenal na tom vydělává nejvíc.Na ně stačí rezerva AC,mimo Anglii jsou špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ac Milan s Arsenalem udělá krátký proces vyhraje v Londýně i doma

Reagovat
M11

Podle La Gazzetta dello Sport chyby sudich obraly AC o 12 bodu !!!

Juve o 7

AS o zadny

ale naopak Interu pomohly k 8 bodum

Reagovat
Shevchenko

Viděl jsem to. Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

asi dávaj víc sudím víc jak rosoneri

Reagovat
smazaný uživatel

Tabulka by vyzerala inac...a keby nemali Zlatana,boli by v strede tabulky...

Reagovat
smazaný uživatel

AS zase čisté

Reagovat
Jajinek

Sezóna 2001/02

3.kolo - Juve-Chievo 3-2, zápas rozhodla penalta Salase po „divném“ faulu (rozhodči Bolognino)

7.kolo - Udinese-Inter 1-1, Udinese dokázalo remizovat díky neexistující penaltě od Di Micheleho (rozhodči Trentalange)

11.kolo - Juve-Parma 3-1, Buffon měl být za stavu 1-1 vyloučen, v posledních minutách dali gól Del Piero a Trezeguet (rozhodči Paparesta)

14.kolo - Milan-Juve 1-1, další divná penalta v podání Del Piera za stavu 1-0 pro AC Milán (rozhodči Paparesta)

20.kolo - Venezia-Inter 1-1, neexistující penalta pro Veneziu (Maniero), v posledních minutách, když Inter vedl (rozhodči Rodomonti)

20.kolo - Chievo-Juve 1-3, v 72.minutě za stavu 1-1 neexistující penalta pro Juventus, třetí gól dal Trezeguet až v nastavení (rozhodči De Santis)

32.kolo - Chievo-Inter 2-2, za stav 0-0 neodpískaná Interu naprosto jasná penalta za faul na Ronalda ("nejslavnější" podvod v sezoně), v posledních minutách vedl Inter 2-1 a nebyl mu uznán třetí regulérní gól Ronalda. Chievo pak vyrovnalo. (rozhodči De Santis)

33. a předposlední kolo - Lecce-Udinese 1-2, v 90. minutě neexistujíce penalta pro Udinese (Di Michele). Díky těmto třem bodům si mohlo Udinese v posledním zápase dovolit prohrát s Juventusem, protože se zachránilo. Po deseti minutách pak prohrává již 0-2. (rozhodči Saccani)

Za zmínku rozhodně stojí i nepoužití tehdy populárních televizních záběrů jako důkazů proti provinění hráčů, kterých si nevšiml sudí na hřišti. Týkalo se to Trezegueta a Zambrottova nevyloučení v utkání Juventusu s Torinem.

34.kolo - Lazio-Inter 4-2. V posledním kole byli někteří hráči z Lazia, kterému téměř o nic nešlo, viditelně hodně namotivovaní. Inter nezvládl druhý poločas a prohrál. Titul získal Juventus, Inter skončil až třetí. Křivdy neunesly dva hráči. Ronaldo se slzami v očích raději utekl do Realu Madrid a vzteklý Seedorf do AC Milán.

Zdroj: „Controcampo“

l'articolo in italiano al link

TYTO a PODONE SPEKULACE SE BUDOU DELAT VZDY!!!....Fanousci poskodzenych tymu budou nadavat, fanousci tymu kterym pripiskavaji rozhodci se branit. Nekonecny kolobeh, nikdo nikdy neuzna ani castecnou pravdu druhe strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezlob se, ale na celou sezónu toho máš nějak málo. Tolik okamžiků ti napíšu jenom za rok 2008. Zvlášť teď, kdy to Interu moc nejde. Jinak se tě chci zeptat, jestli je to celé opsané nebo sis do toho přidával svoje komentáře, jako: "Křivdy neunesly dva hráči. Ronaldo se slzami v očích raději utekl do Realu Madrid a vzteklý Seedorf do AC Milán." Jo a mimochodem. V této sezóně (2001/02) byla spoust zápasů, kde naopak rozhodčí zase pomohl Interu a poškodil Juventus nepamatuju si přesně, které to byly zápasy, ale bylo tam často jméno Collina. S posledním odstavce se dá souhlasit, ale v Itálii to má trošku větší rozměr než v jiných soutěžích a souvisí to se spoustou dalších věcí, ale to by bylo na hodně dlouho.

Reagovat
Jajinek

Ten clanek se dnes objevil na ceske strance Interu. Moje je jen ta posledni veta. Tady jde o to, ze zde bylo par spornych (a musim uznat ze par spatne odpiskanych) situaci ve prospech Interu a najednou se vynorilo milion moralistu nadavajicich na to, jak Interu pomahaji rozhodci. To ze mu bylo v minulosti a dokonce v soucastnosti zase hodnekrat ubrano uz nikoho nazajima. Kazdy ma opet svuj nejdnostranny nazor. Divat se na vec objektivne snad ani nejde no... Proste sudi udelali par spornych rozhodnuti, pak si to uvedomili a uz se to vezlo a co se deje posledni dobou, tak je skoro fraska. Piskli jsme spornou penaltu pro inter? tak je zarznem proti Udine. Piskli sme jim prisnou proti Empoli?..tak je zaroznem ve zbytku utkani. A je v tom takovy zmatek, ze uz se v tom nikdo neorientuje.

Reagovat
M11

kdyz si to ale das dohromady... + 8 bodu Inter -12 AC -7 Juve to uz je poradny rozdil a ne par bodu...

Reagovat
Jajinek

To si vazne myslis, ze rozhodci pomohli Interu k 8 bodum v teto sezone? Gazetta potrebovala trhak tak to tak napsala. Ale zkus my napsat zapasy, ktere by Inter bez pomoci rozhodcich nevyhral. Mozna tak Parma, kde ta ruka byla opravdu prisna a tezko soudit ci zahral rukou nebo hlavou. Spis bych se opravdu priklanel k te hlave.

Reagovat
M11

jasne ze se to mediim hodi... ale kazdy to vidi ze letos hold interu je piskano jinym metrem nez jeho nejvetsim konkurentum

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne

Reagovat
smazaný uživatel

o a mimochodem. V této sezóně (2001/02) byla spoust zápasů, kde naopak rozhodčí zase pomohl Interu a poškodil Juventus nepamatuju si přesně, které to byly zápasy, ale bylo tam často jméno Collina.

synkuuu

Reagovat
M11

a???

Reagovat
Shevchenko

Já se na to můžu vysrat.

Reagovat
smazaný uživatel

klíd, vždyť se nám to tak sere už přes dva roky. i když doteď na Kaka' ještě nedošlo no..., aspoň se podívá na plac Gourcuff (doufám).

Reagovat
smazaný uživatel

uvidite že AC postoupi, protože to zkratka umi a je to jejich soutež.... bohužel ale je to tak.....

Reagovat
smazaný uživatel

je jasne že postoupijou uběhajou 40čátníky

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, kdo má v AC 40 a víc ? nebo mluvíš o trenérech ? v tom případě sorry, ale ti hrát nebudou...

Reagovat
Shevchenko

Promiň, ale co je to čtyřičátník?

Reagovat
smazaný uživatel

jasné, že majú šťastie, tento krát sa nedostanú tak ďaleko. A keď tu už spomínate zápas s Liverpoolom, tak za to že to Liverpool otočil to nebolo šťastie, ale kto to videl tak to bola zaslúžená výhra! Ved ich točili ako malých chlapcov!

Reagovat
smazaný uživatel

A Liverpool neměl štěstí, když nejprve postoupil do finále gólem, který možná ani gól nebyl a loni dík penaltám?

Reagovat
Shevchenko

A hlavně že celý zápas byli horší, teda až na těch 6 minut.

Reagovat
panca

fikusy ac vedlo 3:0 a liverpoolu se povedlo par minut a dali 3 goly jinak je ac tlacilo a melo spostu sanci a to nemluvim o te shevove v posledni minute!!! ty jsi asi koukal na neco jinyho jinak nechapu jak tohle muzes napsat.........

Reagovat
smazaný uživatel

pokud bude hrat AC bez kaka proti arsenalutak nic nezahrajou

Reagovat
smazaný uživatel

samý hádky...přitom je to jasný...Arsenal doma vyhraje a na AC plichta a postup...a pak jen dál a dál až do finále!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ve čtvrtfinale padnou

Reagovat
smazaný uživatel

Panca, viem presne o čom hovorím. A minulý rok? ked vyhralo Miláno? ako hralo? Liverpool bol o triedu lepší, len nedali góly. A ten gol, čo ho trafilo Iznaghiho a ten chudák ešte povedal po zápase, že to bolo nacvičené! Ved je to do smiechu. Ved mali dve pološance a vyhrali ten zápas. Tak mi tu nehovor také somariny

Reagovat
Shevchenko

A Liverpool měl kolik šanci? Možná tak ta Gerrardova, kdyby chlapec uměl kopat levou tak to dá.

Reagovat
smazaný uživatel

A to nie som fanušik liverpoolu, ale musel som si ich zastať, lebo Milano bolo jednoznačne horšie. Ja fandim od malička Manchestru United

Reagovat
panca

ja mluvil o tom finale pred par rokama jak vedli 3:0 a v loni mel mozna liverpool vic ze hry ale nemel snad poradnou golovku za celej zapas!!!! a to urcite ac nemelo zadny stesti a to v semifinale jasne prejeli man utd....

Reagovat
smazaný uživatel

že nemali šťastie? hahaha... ten gol, čo trafil pri priamom kope inzaghiho? nemali tutovku? tak ty si to asi nepozeral, lebo iba gerrard mohol dať 2. To skor AC boli tri krát pri brane liverpoolu a vyhrali

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milan

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milán forever

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele