Jágr, Rosický nebo Hamšík. Charitativní aukce podepsaných dresů pomáhá Kristýnce

15.07.2020, 16:14
Aktuality
Původně to měl být letní sraz fotbalistů ročníku 1989, jejichž sen o profesionální kariéře se rozplynul dříve, než ochutnali první pivo. V posledních letech ale opavský turnaj CECA CUP představuje mnohem více. Pivo samozřejmě nemůže chybět, přece jen jsme v konzumaci zlatavého moku světovou velmocí, ovšem mnohem důležitější part hraje už 4. rokem charitativní podtext celé akce.

Letos se organizátoři po konzultaci s Daliborem Hudcem, primářem dětského oddělení Slezské nemocnice v Opavě, rozhodli podat pomocnou ruku Kristýnce, která od narození bojuje s dětskou mozkovou obrnou se spastickou kvadruparézou.

Chcete přispět k dobré věci také? Můžete.

Zapojte se do jedinečné charitativní aukce o podepsané dresy osobností českého i světového sportu. Věnovali je např. hokejista Jaromír Jágr (Kladno), fotbalisté Tomáš Rosický, Bořek Dočkal, Guélor Kanga, Adam Hložek, David Moberg Karlsson či Dávid Hancko (Sparta), Marek Hamšík (slovenská reprezentace), Milan Baroš (Ostrava), Ondřej Čelůstka (Antalyaspor), Juraj Kucka (Parma), Vladimír Coufal (Slavia) a mnozí další.

Dražba probíhá v rámci charitativního Ceca Cupu pod záštitou sparťanského útočníka Libora Kozáka a opavského primátora Tomáše Navrátila.

"Loňský ročník nám postavil laťku proklatě vysoko, ale věříme, že ji společně posuneme ještě výš a že opět pomůžeme rodině v nelehké životní situaci," připomněl jeden z hlavních organizátorů turnaje Jakub Vaněk výtěžek z roku 2019, jenž se vyšplhal na 226 362 korun.

Aby dvanáctiletá Kristýnka nemusela v dohledné době absolvovat ortopedickou operaci, potřebuje kromě pravidelného cvičení používat i speciální ortézu. Rakouská firma Pohlig ortézu, která jí umožní lepší fixaci kolen a tím stabilizaci a zkvalitnění chůze ve vzpřímenější poloze, prodává přibližně za 4 500 eur.

"Doufáme, že Kristýnce a její rodině alespoň částečně pomůžeme a že si hráči i diváci odnesou z turnaje nezapomenutelný zážitek a úsměv na rtech," doplnil nejlepší střelec české nejvyšší soutěže a ambasador Ceca Cupu Kozák.

Mrkněte se na dresy, které jsou k mání!

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dejte místo vašich upocených dresů 10 % z vašich příjmů a zachráníte těch dětí 50

Reagovat
KKralik77

Je to pravda. Ty jsi vážně mamrd

Reagovat
smazaný uživatel

Jágr zase radši zasponzoruje nějakou dvacetiletou striptérku

Reagovat
smazaný uživatel

Není tam dres Pavla Karocha!

Ten bych si za 3 koruny koupil

Reagovat
Witcher

Ortéza za 4500 ok ....

Reagovat
smazaný uživatel

4500 eur

Reagovat
Hurrikane

Jooo, tak proto se mi vracely ty problémy s kolenem. Já měl nějaký šuntortézu za pár šušnů. Příště už budu vědět, 4,5k je dobrá cena

Reagovat
smazaný uživatel

4500 eur

Reagovat
Sosi

Kristýnka by mala dnes...

Reagovat
TheMally11

Dres hamšíka by byl výborný na vytírání podlahy

Reagovat
PaYaB

Reagovat
Antijazvec

Tak on s tým rátal, vie ako ho máte radi . A to písali na nejakom českom webe že Sparta má miesto Hancka jako prvú volbu Škrtela, ten by sa asi musel zblázniť Hanckovi dohodli slávnu tenistku,aby ostal v Prahe, ale proti tej modelke čo mal dovtedy je to len hispánsky chyžná

Reagovat
bourbon

slavnou tenistku ? Kristýna Plíšková vyhraje tak 3 zápasy za sezónu

Reagovat
crusty

Slávnu tenistku

Reagovat
crusty

ten jediný tam má nejakú cenu. Všetko ostatné je odpad.

Reagovat
smazaný uživatel

Volte SPD a ne přihazovat na nějaké píčoviny za které bude mít babišova baba nové rolexky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele