Jablonečtí v generálce zvítězili, Olomouc prohrála

01.02.2019, 21:27
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
Vysajmi hadici

Ten Jílek je snad větší klaun než Csaplar i se svojí pověstnou pastí...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by měl být klaun? Zrovna on říá věci tak jak prostě jsou a na nic se nevymlouvá jako jiní.

Reagovat
vitecek15

Mně se líbí, jak ho každej hejtuje, ale přitom mi přijde jako jeden z nejrozumnějších trenérů u nás a divím se, že je pořád na Sigmě. Jo, sem tam plácne nesmysl, ale dokáže z hráčů vymáčknout to, co chce. A je to sympaťák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Vysajmi hadici

S 6. nejhodnotnějším týmem v lize hraje 14. příčku 4 body od sestupu po 2/3 ligy. To by mě zajímalo, co asi tak rád z těch hráčů vymačkává... A tady ten rozhovor o tom, jak proti němu hrál vymykající se celek všem u nás v lize v některých atributech a přitom je to tým tak na úrovni Jablonce a on je celej nešťastnej a skoro to vypadá, jak na tenhle výtečný tým měli, že prohráli 1:0 atd. Je věc jedna, zároveň doma dostává a bude dostávat rychtu za rychtou, to je věc druhá... Zlehčuje úroveň ligy a snaží se ukázat, jakou měli smůlu, že prohráli, přitom doma budou dostávat příděly i od týmu úrovně Karviný. Taková ta Sparťanská arogance, multiplikovaná nuceným přestěhováním se do nějaký řitě. A to není první perla, co z něj vypadla, chytrej je jak kdejakej Pepan z putyky, vzdycky když se mu něco nepovede, tak je to konspirace, přitom na jaře prohospodařil 11 bodů na skupinu EL a pak se točil na výkonu Jablonce na Slavii, kde Hrubý chytil šťastně penaltu a Slavia malém přišla o kvaldu do EL... On jako trenér týmu, který Jablonec, ať už je Pelta jakýkoliv, připravil prokazatelně upláceným zápasem o postup do kvalifikace o Evropskou ligu. Přál bych vám letos za to jeho chování sestup, stejně jako Dukle za Skuhravýho...

Reagovat
Funkmaster

Dej si studenej obklad na čelo, ty chytráku.

Reagovat
Erialdur

Tady furt dokola točítě, ten jeho výrok po tom zápase Slavia-Jablonec. Najděte si ten rozhovor jako celek. Ptali se ho hned po našem zápase, on se ten výsledek zrovna dozvěděl a řekl jen něco ve smyslu, že ho to překvapilo. Blesk to pak nafoukl a ještě do toho zatáhl Radu, kterej potom reagoval na něco, co Jílek nikdy neřekl.

Reagovat
sosna

Tak ty si slušná pica.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele