Jablonec získal z Norimberku devatenáctiletého útočníka Náprstka

01.06.2023, 12:11
Aktuality

Jablonec posílil devatenáctiletý útočník Matěj Náprstek. Severočeši přivedli někdejšího mládežnického reprezentanta z druholigového Norimberku a podepsali s ním víceletou smlouvu. Klub o tom informoval na svém webu.

Náprstek odešel do Norimberku v roce 2019 z pražské Slavie. V německém klubu ale nastupoval pouze za mužstvo do 19 let a poté za B-tým ze čtvrté ligy. "Jsem rád, že se kluby dohodly a můžu se vrátit. Těším se na kluky v kabině a věřím, že zapadnu a budeme si rozumět na hřišti i mimo něj. Těším se, že si tady zahraju se zkušenými hráči, co mi dál pomůžou se rozvíjet jak fotbalově, tak i v osobním životě," řekl Náprstek.

Jablonci se uplynulá ligová sezona nepovedla a po konečném 13. místě v pondělí odvolal trenéra Davida Horejše. Jméno jeho nástupce klub oznámí. "Chtěl bych Jablonec pomoct dostat tam, kam z mého pohledu patří, a to do první šestky v lize. A zaútočit na poháry," uvedl Náprstek.

Autor: ČTK

Komentáře (20)

Přidat komentář
PavlíčeQ

sezona skoncila pred par dny a jablonec hlasi uz druhou posilu ze zahranici, kde se tohle zastavi

Reagovat
smazaný uživatel

#galacticosvol2

Reagovat
Zofka

A to počkej, až ohlásí jako trenéra Bílka

Jinak vážně, podle mě tohle cesta. Já nevím, jaký ten kluk je, ale cesta hledání mladých talentů a jejich prodej je to, co klubu může přinést peníze a vlastně i nějakou kvalitu. Takže jen tak dál, on se nějaký takový mladý kluk jistě chytí.

Reagovat
ondrasch77

Ten Bílek mě taky napadl, ale jediné jméno o kterém se zatím mluví, je Jirka Vágner...

Reagovat
Mass

Pravda že ze vstupenek moc nevydělají.

Reagovat
ratusek

Snad dáte šanci i ostatním

Reagovat
ondrasch77

vždyť vy už máte minimálně 3 hráče... Co ten Tetour, zůstává u vás nebo bude volný?

Reagovat
ratusek

Nemáme. Oficiálně jen ten Tanko. ale asi přijdou i ti dva další za cenu odchodu Tijaniho. Tetour, co jsem četl, už chce změnu prostředí. Takže byste nám ho mohli dát výměnou za nevím koho dřív bych napsal Pleštila. Možná Sejka? Šulce? ale to jsou paliči

Reagovat
Lukáš_6

Však sejk ani šulc nejsou hráči jablek

Reagovat
ratusek

Jo vlastně takže na výměnu nikoho.

Reagovat
ondrasch77

Vždyť je to skoro hotový.

Tetourovi

Reagovat
ondrasch77

Tetourovi končí smlouva, takže z výměny asi nic nebude a přijde případně zadarmo.

Reagovat
ratusek

Tak aspoň Pleštila

Reagovat
ondrasch77

Není důvod..., navíc je po tom covidu a zápalu plic zatím docela marnej. Na hostování v Teplicích naskočil jen do 6 zápasů.

Reagovat
ratusek

říkal jsem si, co s ním je, že hrál tak málo

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Coutinho10

tak jsem tě vyhodil zbytečně , protože Sazkafantasy končí viz

https://sazkafantasy.cz/diskuze/t/sazka-fantasy-po-sedmi-letech-konci/23981

Takže budeme řešit, kde všichni hrát od nový sezony, diskuzi k tomu máme tu, tak jestli budeš chtít hrát, pokud něco bude, doporučuju si dát sledovat diskuzi viz níže link, kde to budeme řešit

https://www.eurofotbal.cz/clanky/kozel-nad-nabidkou-liberce-nevahal-slovan-podle-nej-na-posledni-misto-nepatri-511343/?nocount=1#forum

Reagovat
Kaspar

Clanek/diskuze k barazi tu nebude?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele