JÁ DO CHELSEA NEJDU, ŘEKL ERIKSSON

29.02.2004, 11:33
Aktuality
Sven Goran Eriksson dnes veřejně popřel reportáž, která tvrdila, že měl v létě skončit u anglického národního týmu a začít trénovat FC Chelsea. S tím, že z Juventusu Turín přivede Pavla Nedvěda...

Spekulace trvají poměrně dlouho. Každý si v Anglii šušká, že po Euru 2004 u reprezentace Anglie skončí a po Claudiu Ranierim převezme koučování na Stamford Bridge.

Když v létě koupil Chelsea ropný magnát Roman Abramovič, chtěl na přivést Erikssona hned. Ale švédský trenér opakovaně tvrdil, že u národního týmu Anglie skončit nehodlá a chce se svým týmem uspět na Euru.

Často se v médiích objevují zprávy, že Ranieri na Chelsea nemá. Spekulace už uváděly, že Eriksoon podepsal s Chelsea smlouvu. "To je lež, já trénovat Chelsea nebudu," popírá Švéd. Těmto slovům ale málokdo věří. Abramovič doufá, že když přijde Eriksson, mohl by přijít i Pavel Nedvěd z Juventusu, a proto ho chce angažovat. Právě Eriksson několik let vedl Nedvěda v Laziu. "Takhle to není, pan Eriksson je skvělý trenér, proto ho chci do Chelsea," netají se před Ranierim Rus.

Nedvědův agent Zdeněk Nehoda dokonce uvedl, že Eriksson do Chelsea půjde. "Mluvil jsem s Pavlem a ten mi řekl, že mu Eriksson telefonoval a zeptal se ho: V létě jdu do Chelsea, chtěl bych tě mít ve svém týmu, půjdeš?" řekl pro News of the World.

Ale Eriksson stále tvrdí něco jiného. "Já Chelsea trénovat nebudu!" Uvidíme v létě, jak to celé dopadne.

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele