Italská liga by se mohla rozběhnout 13. června

13.05.2020, 18:10
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (5)

Přidat komentář
Deki

ta karanténa pro celý tým je celkem komplikace a díky tomu to všechno nebude stát na pevných základech. v BL je to jinak, tam do karantény celý klub nemusí, ne? v současnosti mají nakažený v týmu min. 3 prvoligový týmy. to se budou zápasy kontumovat? kolik to bude zápasů za 15 dní, když chtějí hrát min. 2 zápasy týdně? nebo se zase bude odkládat a hledat nový datum? vidím v tom moc komplikací. akorát se to bude valit před sebou...

Reagovat
johan14

Takto to odohrajú asi ťažko, komu to bude vyhovovať, tak si jedného obetaveho nájde a sezóna je zachránená. Napr. Inter sa dostane na 1. miesto a obetuje sa napr.Khedira, liga sa nebude môcť dohrať a titul majú. To isté pri zostupe a LM a .....

Musí byť podmienka, že všetky zápasy sa musia odohrať, aj keby v auguste, ináč zostáva poradie pred prerušením súťaže.

Podle italských médií je nicméně součástí zdravotních opatření i to, že pokud bude mít byť jen jeden fotbalista pozitivní test, do karantény bude muset na 15 dnů celý tým.

Reagovat
PISTOLERO

Bylo by to fajn, ale nevěřím že by se to dohrálo

Reagovat
Panděvova ofina

Mertens na cestě do Interu. Kvality jistě má a fotbalista je to skvělý, což kolikrát proti nám předvedl, ale 33 let je už docela strašák.

Reagovat
Visca el barca

To je náhrada za Lautara směřujícího do Barçy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele