ITÁLIE V ŠOKU: AC MILÁN CHCE BECKHAMA!

02.03.2004, 13:45
Aktuality
Anglický záložník David Beckham možná opustí v létě Real Madrid CF! O kapitána anglické reprezentace projevil veliký zájem italský velkoklub AC Milán! Celá Itálie je na nohou a jen vyčkává, jestli Becks do Serie A zamíří.

AC Milán přemýšlel o koupi Beckhama, ještě když byl v Manchesteru United, ale prezident italské celku Silvio Berlusconi nakonec řekl: "Žádný Angličan se nikdy v AC Milán neuplatnil, asi je to zakleté." Nikdo samozřejmě tahle slova nebral vážně, hlavně fanoušci, a tak musel s pravdou ven. "My nechceme do týmu velké hvězdy, jako je právě Beckham, proto jsme ho nekoupili," řekl.

Momentálně má tedy Berlusconi jiný názor? "V Realu dokázal, že žádná velká primadona není, jsem moc rád."

David Beckham má momentálně větší cenu, než odcházel z Manchesteru United. "Pohybuje se kolem 1,5 miliardy korun," píše španělský list Marca. "Nechceme prodávat hráče, které jsme nedávno získali, proto je Beckham neprodejný, ale na druhou stranu - nikdy neříkej nikdy," řekl sportovní ředitel Realu Jorge Valdano.

Prezident AC Silvio Berlusconi se zatím vyhýbá otázce, kolik by nejvíce za Beckhama zaplatil. "Dal bych tolik, kolik by bylo potřeba, ale nebudu utrácet veliké miliardy," řekl. "Ale všichni víme, že David Beckham patří mezi nejlepší hráče na světě."

Zatím nikdo neví, jak se bude situace vyvíjet. Možná Real úplně odmítne jakoukoliv nabídku a s AC Milán nebude nikdy jednat nebo naopak jednání v létě začnou a Beckham možná přestoupí!

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (13)

Přidat komentář
HOST*Vito

Mít Beckhama v týmu je vždy výhoda, je obrovsky populární, a jako hráč, konkrétně záložník není špatný...Pokud Ac nabídne těch 1,5 mld. tak pude, jeho manželko už před madridem mluvila o miláně, i on se tam bude cítit líp. Nadruhou stranu Milánu to teď klape, proč by to měl měnit, pak víme jak dopadl Rivaldo,Redondo,Kluviert...v miláňe takže i když ho moc nemusím ať zůstane v realu tam mu to sluší a zatím de a ať milan za ty prachy raději koupi někho mladeho místo Maldiniho.Costacurty nebo Didy. těm je tragicky přes třicet, co třeba Chivu,Cambiasso,Cassilias,Cassano,Van der Vaart,Ferdinand,Terry,Torres to jsou zajímavější nákupy ne ?

Reagovat
HOST*

aby se stoho ne posrali v Milane!!! Tet tam je KAKA kterí určite je lepší než Beks!!!!!

Reagovat
HOST*hoj

a to teda je

Reagovat
smazaný uživatel

To je docela výhodný nákup. Jako hráč stojí za hovno, ale díky reklamě může přinést Milánu nemalé peníze. Určitě se vyplatí. Už jen kvůli prodeji dresů. Forza Milan, Forca Barca!!!

Reagovat
HOST*yarda

Hm, slušně se tomu říká výkyvy ve formě. Ale nebych byl v hodnocení tak ukvapený, jsou chvíle, kdy Beckham doslova září. Ani proti Vigu nehrál špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať si ho vezmou. Dokud bude hrát ve středu zálohy on, nebudu mít klid.

Reagovat
smazaný uživatel

není to tak dávno a hájil si ho kolik toho naběhá

Reagovat
HOST*milanista

No nějak se mi to nezdá.Jestli to zas neni nějaká kachna...Beckham je určitě výbornej hráč a navíc se na něj lepěj sponzoři ale....nevim místo koho by hrál.Na jeho místě hraje Seedorf a ten se Becksovi myslím vyrovná a navíc je o dost mladší tak proč zbytečně tahat do dobře fungujícího týmu hvězdu tipu Beckham.Kdyby seděl dělal by akorát problémy.AC momentálně nepotřebuje kupovat nějaký hvězdy.Spíš někoho mladýho na doplnění kádru a zvýšení konkurence.Finančně by to ale rozhodně ztráta nebyla a ve fotbale jde bohužel přece hlavně o peníze ne ....Forza MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Milán hraje v záloze systém 3-1 nebo 1-2-1 a příchod Beckhama by všechny úplně rozhodil. Hlavně pak Seedorfa, kterému toto rozestavení vyhovuje jasně nejvíc, což už dávno potvrdil v Realu (Seedorf, Redondo, Zé Roberto - Raúl). A právě Clarencova kreativita by strašně chyběla. Ale to se dá říci i o dalších. Gattuso je nenahraditelný, dnes jeden z nejlepších na svém postu. A Ancelottiho životní tah s Pirlem na štít, škoda mluvit. AC má prostě geniální zálohu, Beckham se tam vůbec nehodí. Ať jde raději do Interu, ten shání pořádné křídlo už 5 let.

Reagovat
HOST*Vito

Snad Milan do toho nepude, ma dobre zalozniky napr. Gattuso,Pirlo,Seedorf atd... B.by tam dopadl jak Rivaldo....ale kdo vi, madrid mel taky dobrou zalohu a sel tam a nehraje vubec spatne, nechame se prekvapit...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že by se měl AC zaměřit na hledání talentů typu Kaká.

Bůh žehnej Sigmě a Milánu

Reagovat
HOST*Zizou

Picovina

Reagovat
HOST*Rybi

Beckham bude dobre hrat hocikde či v ManUtd, či v Madride, a či v Milane. Iba nebude tak vynikat ako vynikal v ManUtd, kde bol najlepsi. V Madride zvladol aj tazsi post na defebzivnom založnikovi a urcite by to nebola zla kupa ak pride do Talianska.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele