ITÁLIE - ČR, UDRŽÍME NEPORAZITELNOST?

18.02.2004, 11:57
Aktuality
Dnes večer se česká reprezentace utká v přípravném zápase v Palermu proti Itálii. Určitě to bude nejtěžší zápas, jaký pod trenérem Karlem Brücknerem česká reprezentace hrála.

Výjimečný zápas to bude hlavně pro Karla Poborského. Může se totiž stát novým rekordmanem v počtu odehraných zápasů za český národní tým. Zatím odehrál 90 zápasů, jako Zdeněk Nehoda, který hrával v 70. a 80 letech za Československo.

Karel Brückner skoro do všech médií řekl, že hodlá vyzkoušet co nejvíce hráčů, ať se v Itálii předvedou. Jak už je vám jistě známo, pro zranění nemůže nastoupit opora týmu Petr Čech, Vladimír Šmicer a Tomáš Ujfaluši. Start se možná nebude týkat ani Romana Týceho, kterého trápí lýtkový sval.

Zápas začne ve 20:45. Rozhodčí bude Eric Braamhaar z Nizozemska. Bohužel žádná z našich českých televizních stanicích nevysílá tento důležitý a jistě zajímavý zápas. Licence je asi moc drahá a televize do toho zřejmě nechtějí dát peníze, škoda. Nicméně na našem serveru můžete sledovat alespoň online reportáž.

Předpokládaná sestava ČR: Blažek - Grygera, Bolf, Drobný(Rozehnal), Jankulovski - Poborský, Galásek, Rosický - Štajner(Heinz), Nedvěd - Koller.

Předpokládaná sestava Itálie: Buffon - Oddo, Nesta, Ferrari(Legrottaglie), Bettarini(Pancaro) - Fiore, Pirlo, Perrotta - Totti - Vieri, del Piero(Cassano).

zdroj: fotbalovenoviny.tk

Autor: Pavel Janega

Komentáře (1335)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele